- 18 Kasım 2020
- 6.455
- 8.009
- 128
- 34
- Konu Sahibi PlutonMerkez
-
- #9.981
Aynen öyle yer içer yatar sohbet ederikYa kahvaltıda fena olmuyor ama iyice olgunlaşmadan da yenmıyorhem başkalarını boşver biz birbirimizi anlarız avakadomuzu yer sohbet ederık
Aynen haklısınız tek tek dondurulabilir. Üçüne de kaliteli demişlerdi ama bir tık daha kalitelisi bu tek konulandı o da kimyasal olmuştu. Bu ikisi de kaliteliymiş ama a sı b si nedir söylenmedi. 16 ocakta transfer siz de durumlar nasıldı bu aradaAslında buda çok saçma niye tek tek dondurmuyorlarsa bazı yerlerde bence tek tek dondurmuyorlardir mesela ben tek transfer olacağım çift dondurdular diğeri çöp oluyor aynen yasal değil aslında ama bazı merkezler el altından yapıyor bu işi kalitesini biliyormusunuz aslında birazda rahat yaşamak gerek kasmamak gerek 16sindamiydi transferiniz
Rabbim ol dedikten sonra a b çokta önemli değil aslindada yinede insan merak ediyor en iyisi olsun istiyor inşallah bunda hayırlısıyla sagliklisiyla pozitif gorusursunuz rahim dinlendirmedeydim bende 1aydir şuan transfer hazirligina başladik cumartsi ilk estrofermi ictimAynen haklısınız tek tek dondurulabilir. Üçüne de kaliteli demişlerdi ama bir tık daha kalitelisi bu tek konulandı o da kimyasal olmuştu. Bu ikisi de kaliteliymiş ama a sı b si nedir söylenmedi. 16 ocakta transfer siz de durumlar nasıldı bu arada
Ya iyice yumusayınca sabhları limon sık bide ekmege sur üstüne yumurta koy gzlce yereAy benimkide almış yiyemedimyarısını zor yedim
limon sıkıyrm iyice krema gibi ekmege suruom üstünede haşlanmıs yumurta lezeetlı oluo diğer türlü yenmıoAynen öyle yer içer yatar sohbet ederikaynen kız o olgunlaşmadan yenmiyo. Ben onu ezip öyle sade sade yediydim sen başka nasıl yiyorsun onu
Haklısınız ol dedikten sonra olur nasip kısmet. İnşallah sizde pozitif görürsünüz yaş kaçtı. Kaç embriyo oluştu kaç tane verilecek. Ay ne kadar soru sordum dimiiRabbim ol dedikten sonra a b çokta önemli değil aslindada yinede insan merak ediyor en iyisi olsun istiyor inşallah bunda hayırlısıyla sagliklisiyla pozitif gorusursunuz rahim dinlendirmedeydim bende 1aydir şuan transfer hazirligina başladik cumartsi ilk estrofermi ictim
Ayy canım çekti senin tarif iyimiş ben de öyle yapıyımlimon sıkıyrm iyice krema gibi ekmege suruom üstünede haşlanmıs yumurta lezeetlı oluo diğer türlü yenmıo
Denicem kuzum tesekkur ederimYa iyice yumusayınca sabhları limon sık bide ekmege sur üstüne yumurta koy gzlce yere
Hayırlısı olsun inşallah canım Rabbım bu yolda herkese kolaylıklar nasip etsinkizlar insallah kısmetse cumartesi gunu benim transferim.Benden once yada benle transfer olcak kimse yok herhlade.insallah pozitifte basi çekerim.benden sonrada hrks pozitif olur.
Ya herkes pko var rahim dinlendirme yapılmış bende de var doktor taze transfer yaptı kanama olunca da gittim gelmiş birde ya yumurtaların hala şiş diyor beni neden dinlendirmedi o zamanHaklısınız ol dedikten sonra olur nasip kısmet. İnşallah sizde pozitif görürsünüz yaş kaçtı. Kaç embriyo oluştu kaç tane verilecek. Ay ne kadar soru sordum dimiibana da rahim dinlendirme yapmışlardı sanırım sizde de pko var. Ben de varmış oo nedenle yapıldı bunca zaman muayene oldum ilk defa bu doktor dedi polikistik var diye hiçbelirtisi de yoktu halbuki o kadsr da muayene olmuştum yok denmişti
O pco olayını ben hiç anlamıyorum zaten adetlerim çok düzenli tuylenmem falan yok bazı Dr pco dedi bazısı yok öle birşey dedi cem beyde evet sen pcossun dedi noktayı koydu.yasim 30.geriye 4 embriyom vardı birini ngs gönderdik sağlıksız geldi 3 kaldı simdikini ngs falan yaptırmadan transfer ettireceğim nasip artık inşallah mucizemiz gelirHaklısınız ol dedikten sonra olur nasip kısmet. İnşallah sizde pozitif görürsünüz yaş kaçtı. Kaç embriyo oluştu kaç tane verilecek. Ay ne kadar soru sordum dimiibana da rahim dinlendirme yapmışlardı sanırım sizde de pko var. Ben de varmış oo nedenle yapıldı bunca zaman muayene oldum ilk defa bu doktor dedi polikistik var diye hiçbelirtisi de yoktu halbuki o kadsr da muayene olmuştum yok denmişti
Kuzum sekin Dr kim sakıncası yoksa pek içim sinmedi benim senin Dr sanki.Ya herkes pko var rahim dinlendirme yapılmış bende de var doktor taze transfer yaptı kanama olunca da gittim gelmiş birde ya yumurtaların hala şiş diyor beni neden dinlendirmedi o zaman
Pkolara genelde rahim dinlendirme yapılıyor. Kaç yumurta toplamıştı sizden.Ya herkes pko var rahim dinlendirme yapılmış bende de var doktor taze transfer yaptı kanama olunca da gittim gelmiş birde ya yumurtaların hala şiş diyor beni neden dinlendirmedi o zaman
Artış içinde senin içine sinmeyen bilgiler vermişti sanırsamYa herkes pko var rahim dinlendirme yapılmış bende de var doktor taze transfer yaptı kanama olunca da gittim gelmiş birde ya yumurtaların hala şiş diyor beni neden dinlendirmedi o zaman
Ay sormayın bende anlamadım adetleri saati saatine tüy yok yani olması gerektiği kadsr var. Bazıları yok dedi ama bu var dedi sanırım var çünkü 24 yumurta toplanmıştı. Sizde kaç yumurta toplandı. Ben genetiğe göndermedim hiç birini belki kimyasal olanın genetiği bozukturO pco olayını ben hiç anlamıyorum zaten adetlerim çok düzenli tuylenmem falan yok bazı Dr pco dedi bazısı yok öle birşey dedi cem beyde evet sen pcossun dedi noktayı koydu.yasim 30.geriye 4 embriyom vardı birini ngs gönderdik sağlıksız geldi 3 kaldı simdikini ngs falan yaptırmadan transfer ettireceğim nasip artık inşallah mucizemiz gelir
Hadi hayırlısı gözün aydın inşallah pozitif haberlerini verirsin bende öteki hafta cumartesi olacağım yani 16 ocakta inşallah güzel sonuçlar alırızkizlar insallah kısmetse cumartesi gunu benim transferim.Benden once yada benle transfer olcak kimse yok herhlade.insallah pozitifte basi çekerim.benden sonrada hrks pozitif olur.
Az once bir arkadaş pco değil otuz küsur yumurta toplandı dedi şimdi onada kafam karıştı nasıl olmuş o hadi biz pcos ondan fazla olduda benim 20 yumurtam oldu ozaman sende pcossun hoşgeldinAy sormayın bende anlamadım adetleri saati saatine tüy yok yani olması gerektiği kadsr var. Bazıları yok dedi ama bu var dedi sanırım var çünkü 24 yumurta toplanmıştı. Sizde kaç yumurta toplandı. Ben genetiğe göndermedim hiç birini belki kimyasal olanın genetiği bozuktur
Dwmin arkadaş utandım doktor kadınlar kulubunda adını söyleyince dedi başıma öyle bişe gelmez umarım adı seçil kahveci konya da bana ilk gittiğim de dinlendiricem dedi onu oldum dondurulcak diye beklerken transfer dedi bekleyeceksin dedi ama asistanını gördüm tabi zaten yarın son kan testi in sonucunu alıcam bu sefer olmadı sanırım ama tutarsızlık hoşuma gitmiyorArtış içinde senin içine sinmeyen bilgiler vermişti sanırsam
7 topladı 3 döllendi 2 transfer edildi tek embriyo kaldıPkolara genelde rahim dinlendirme yapılıyor. Kaç yumurta toplamıştı sizden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?