• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Yaaa cidden kafalarına göre bende geçen ay 3adet içiodum 10.günde dediğin gibi 7-8 olmustu demekki keyfleri isterse kalınlasıo istemesse incelıo amaninnn haspama bak kafasına göre 😁ya stres sinir olmasn tabi ben gecen ay asırı streslıydım ay asırı relax madem o kafasına göre bende kafama göre😎
Kız benim sinirim benim dışındaki insanlara oldu tüp bebek için inan hiç üzüntü stres yaşamadım belki çok hafif ama o da normal olması gerektiği kadar. Bu ay güzel güzel transferimizi olalım heyecan olarak birlikte olacağız desene 🤩 avakado da ye istersen kalınlaştırıyor

Aynimi diyosun @halemglvalla illa proletks aldirmsya çalışıyolar yani neden diyesim geliyo ses cikaramiyorim.Sinirlerim bozuldu artik.para vermk istmeiyorum
Ben bugün özellikle prolutex aldım ilk transferimde progestan kalçadan kullanmıştım. Ama şimdi iğne için git gel yapmamak adına evde kendim yapayım diye prolutex aldım yoksa içerik aynı

Kız benim sinirim benim dışındaki insanlara oldu tüp bebek için inan hiç üzüntü stres yaşamadım belki çok hafif ama o da normal olması gerektiği kadar. Bu ay güzel güzel transferimizi olalım heyecan olarak birlikte olacağız desene 🤩 avakado da ye istersen kalınlaştırıyor
ay sorma avakado aldm bi türlü yiyemedim daha olgunlaşmadı henüz onunda keyfini bekliyorum😂 seni kim sinirlendirdi hem💣alayını patlatırım haaa üzmesinler venm arkdsımı😎😂

Ben kullanıyorum canım prolutex göbekten.
Progestan kalçadan dayanılmayacak ağrı yapıyor her gün dayanabilirsen doktoruna danis onu al gerçi ayni ilaç ama bilgilendir Progestan daha uygun.
Ben prolutexi tanıdık eczaneden pazarlık yaptım uyguna alıyorum
Hangi eczane peki canim ?ne kadara aldin? Ben bulamadimda gebze istanbulda bakmam lazim nasik gidicem oraya bilmem acibademde bi eczsne dedi dr.

Aynimi diyosun @halemglvalla illa proletks aldirmsya çalışıyolar yani neden diyesim geliyo ses cikaramiyorim.Sinirlerim bozuldu artik.para vermk istmeiyorum
Aynı canm benm aynı:) prolutex sadece daha az acı veriyor .ama sen progestan kullanmak istıyorsan söle druna ben bunu istiyorum die recetene yazar.yada reçetenle eczaneye git ben prolutex yerine progestan istiyorum de verirler cunku aynı.gunde 1adet vuruluyor iğne senin dr prolutex için nasl bir kullanım söledi günde 2adet mi dedi?

Kizlar ben 177 tl ye aldim.elinde son kutu varmis eczanın 1 tane bulabildim.Ne kadar indirimli aldiniz sizler?bende pazarlık yapayim o zman.Valla son demlerimizi yasuyoruz para pul kalmadi.Daha dondurma parasi vericez transferde.Iyice delirmece.

ay sorma avakado aldm bi türlü yiyemedim daha olgunlaşmadı henüz onunda keyfini bekliyorum😂 seni kim sinirlendirdi hem💣alayını patlatırım haaa üzmesinler venm arkdsımı😎😂
Aman saygısız insan mı yok insanı kendinden başka anlayan yok inanki 🙆😅 avakado tadı çok güzel kız bende alıp yiyeyim şifadan değil de tadından yicem 🤩🤩🤩

Aynı canm benm aynı:) prolutex sadece daha az acı veriyor .ama sen progestan kullanmak istıyorsan söle druna ben bunu istiyorum die recetene yazar.yada reçetenle eczaneye git ben prolutex yerine progestan istiyorum de verirler cunku aynı.gunde 1adet vuruluyor iğne senin dr prolutex için nasl bir kullanım söledi günde 2adet mi dedi?
Evt iki adet dedi canim.Progestan igne 1 adetmi kullaniliyo?

Aman saygısız insan mı yok insanı kendinden başka anlayan yok inanki 🙆😅 avakado tadı çok güzel kız bende alıp yiyeyim şifadan değil de tadından yicem 🤩🤩🤩
Ya kahvaltıda fena olmuyor ama iyice olgunlaşmadan da yenmıyor😁hem başkalarını boşver biz birbirimizi anlarız avakadomuzu yer sohbet ederık😁

Peki kalcadan hergun gidip saglik ocağına vurdurum cok yakınımda ama hafta sonu nasil olcak?saglik ocagi vururmu onuda bilmiyorim.nerde vururdunuz kizlar?daha onceki transferimde bana vermediler igne.

Kizlar ben 177 tl ye aldim.elinde son kutu varmis eczanın 1 tane bulabildim.Ne kadar indirimli aldiniz sizler?bende pazarlık yapayim o zman.Valla son demlerimizi yasuyoruz para pul kalmadi.Daha dondurma parasi vericez transferde.Iyice delirmece.
Yani 150ye pazarlık yapabilirdin.ama eczacı tanıdık olmayınca pek indirim yapmıyorlar.sen progestan yazdır birdaha bütce olrk zorlqmaz seni sadece acı olrk zorlar brz

Peki kalcadan hergun gidip saglik ocağına vurdurum cok yakınımda ama hafta sonu nasil olcak?saglik ocagi vururmu onuda bilmiyorim.nerde vururdunuz kizlar?daha onceki transferimde bana vermediler igne.
Sağlık ocağı yapıyor cnm haftasonuda acilde gidip yaptırırsn

Evet yasal olarak 1 yapmaları gerekiyor ama benim 3 embriyom oluşmuştu biri tek diğer ikisi çift dondurulmuş ilk transferde ilkini çözdüler tek verdiler. Bunlarda ikisi birlikte dlndurulduğu için aynı anda çözülecek sanırım ondan birazda doktorun insiystifine kalmış birşey tekift olması. Özel hiç birşey yapmıyorum. Hatta elimde olmayan sebeplerden ötürü bu ay hep stresliyim üzgündüm sinirlendirildim diyebilirim. Korktum hatta rahim kasıldı kalınlaşmaz diye ama çok şükür bugün doktor beklediğimden de iyi dedi. Ben sabahları 1 haşlanmış yumurtayı ve tereyağını hiç ihmal etmiyorum. Peynir tereyağı falan paketli hiç yemedim aylardır hep keçi peyniri ve tereyağı tükettim
Aslında buda çok saçma niye tek tek dondurmuyorlarsa bazı yerlerde bence tek tek dondurmuyorlardir mesela ben tek transfer olacağım çift dondurdular diğeri çöp oluyor aynen yasal değil aslında ama bazı merkezler el altından yapıyor bu işi kalitesini biliyormusunuz aslında birazda rahat yaşamak gerek kasmamak gerek 16sindamiydi transferiniz

Hangi eczane peki canim ?ne kadara aldin? Ben bulamadimda gebze istanbulda bakmam lazim nasik gidicem oraya bilmem acibademde bi eczsne dedi dr.
Ben ilaçlarımı toplu alıyorum epey indirim yaptım resmen pazarlık yaptım 1700 küsürdü 1500 aldım hepsini 5 kutu prolutex var icinde diğer ignelerimde var.
Avrupa yakasındayim sana epey uzak canim bi kaç eczane arastir sor muhakkak vardır elinde

Back
X