Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Maşallah canım benim aferin miniğe, dış gebelik falan düşünme bunları, sağlıklı bir gebeliğin olacak hayırlısıyla, ne badireler atlattı vücudun neler çekti senden 1 aydır. Allah tamamına erdirsin inşallah, kız az daha regl olmayı beklesen çocuk doğacakmış

O boşluktan faydalandın yani sonuca bakalım biz şimdiden gözün aydin rabbim devamını getirsin sanki kendim hamile gibi sevindim çok üzülüyorum uzun yıllar bekleyenlere.ebruyami gittin Dr?
Evet ebruya gidiyordum. Vallahi hiç aklımın ucundan geçmezdi. Ne yumurtlama takibi, ne yatayım 1 saat muhabbeti olmadı. Bide adetim sökülsün diye kac kere koltuklari cektim, eve su tasidim, pazar arabasini tika basa doldurdum olunca oluyormuş inandım buna

kofiii sen bu konuyu acmayi hak kazananlardan ilkisin hadi ac bi konu agustos eylul analari diye

Canim ben beykozda oturuyorum ama sağlık ocagindaki gebelerimizin çoğu erdeme gidiyor ama dr ismi hiç sormamistim
Hmm iyi demek ki bak. Ne bileyim orası ecim gibi benim bide ferah ya. Bugün gittigim hastaneyi bir görsen aman Allah'ım. Zemin kat kadın doğum. Hele dr odasını bi görsen, sanki merdiven altı muayenehane şok oldum. Bide adı olan bir hastane. Bidaha asla gitmem.

Evet arkadaşlar da dalga geçti bide ben laf ederim 4,5 ay hamile olup eskaza öğrenenlere benim hiç böyle bir beklentim yoktu napim

YAW HEÇ MI KIMSE BILMEYORRRR YAHUUUUU SESIMI DUYANNN YOOOOGGGG MUUUUUUU HANIMLARRR
Kız dur ne bu acele daha ayrı topik açmak için çok erken daha hepimiz keseleri yeni gördük bi 3 yada 4 aylık olalım hayırlısıyla hem daha transfer olacak arkadaşlar var benim fikrim daha çok erken yinede siz bilirsiniz

Bacikom topigi acariz hele bi arkadaslar da katilsin aramiza daha transferini bekleyen bacilarim var nasil gidiyo hamilelik buarada? Nekadar oldun smdi?
5 bitti kuzum 6. haftanin icindeyiz baklim cuma gunu kese gormeye gidecegiz allah izin verrse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…