- 26 Ekim 2020
- 5.146
- 7.576
- 128
- Konu Sahibi PlutonMerkez
-
- #9.821
Öyle olsun hadi göz yumuyorum bunaYok bebemm seni aldatmak söz konusu bile olamaz sen dünürcüğüm @Umut_bebek transfer kankam yeni bro’m
Maşallah canım benim@tosbaga ,Efenin_Annesi , Karasbaby , @Nooram, @Arzurum kızlar eve geldim. 4+6 haftalık kese göründü. Yeri iyi muntazam görünüyor dedi. Son adetime göre 7+3 olması lazım ama ben adet günleri yumurtladım galiba. Çünkü bat'den 9 gün sonra test yapmıştım negatifti. Bide esteofem geç yumurtlamana sebep olmuş olabikir dedi dr.10 gün içinde kontrole gelirsin dedi ama ben sabit gideceğim bi dr arıyorum. 2 hafta sonra ona giderim. Herşey de netleşmiş olur. Dış gebelik yok sonuçta.
Napalım ha yasak geldi, ha yasak gelicek diye diye götürdük çaylarıHep o çay kurabiyeler ben anlamıştımokdr çay boşa değildi
Evet ebruya gidiyordum. Vallahi hiç aklımın ucundan geçmezdi. Ne yumurtlama takibi, ne yatayım 1 saat muhabbeti olmadı. Bide adetim sökülsün diye kac kere koltuklari cektim, eve su tasidim, pazar arabasini tika basa doldurdumO boşluktan faydalandın yani sonuca bakalım biz şimdiden gözün aydin rabbim devamını getirsin sanki kendim hamile gibi sevindim çok üzülüyorum uzun yıllar bekleyenlere.ebruyami gittin Dr?
kofiii sen bu konuyu acmayi hak kazananlardan ilkisin hadi ac bi konu agustos eylul analari diyeEvet ebruya gidiyordum. Vallahi hiç aklımın ucundan geçmezdi. Ne yumurtlama takibi, ne yatayım 1 saat muhabbeti olmadı. Bide adetim sökülsün diye kac kere koltuklari cektim, eve su tasidim, pazar arabasini tika basa doldurdumolunca oluyormuş inandım buna
Tamam müsade ediyorum takılın bakalımAy bebeğimkofi ben senin yerini tutamam siz dunursunuz ben transfer kankasi
Yavrum benim ben hiç bilmiyorum ki o mevzularıkofiii sen bu konuyu acmayi hak kazananlardan ilkisin hadi ac bi konu agustos eylul analari diye
YAW HEÇ MI KIMSE BILMEYORRRR YAHUUUUU SESIMI DUYANNN YOOOOGGGG MUUUUUUU HANIMLARRRYavrum benim ben hiç bilmiyorum ki o mevzularıdaha emoji yapmayı yeni öğrendim
Hakkat mi kız hadi gözün aydın
Hayirli olsun çok sevindim sizin adınıza hayırlısı ile alın kucaginizaValla ne çaymış arkadaşValla eğer olursa kuvvetli olucak sanırım. sökülsün diye az uğraşmadım kendimle bugün dr'a gidiyim daha moda sokmadım kendimi
Hmm iyi demek ki bak. Ne bileyim orası ecim gibi benim bide ferah ya. Bugün gittigim hastaneyi bir görsen aman Allah'ım. Zemin kat kadın doğum. Hele dr odasını bi görsen, sanki merdiven altı muayenehane şok oldum. Bide adı olan bir hastane. Bidaha asla gitmem.Canim ben beykozda oturuyorum ama sağlık ocagindaki gebelerimizin çoğu erdeme gidiyor ama dr ismi hiç sormamistim
Evet arkadaşlar da dalga geçtiMaşallah canım benimaferin miniğe, dış gebelik falan düşünme bunları, sağlıklı bir gebeliğin olacak hayırlısıyla, ne badireler atlattı vücudun neler çekti senden 1 aydır. Allah tamamına erdirsin inşallah, kız az daha regl olmayı beklesen çocuk doğacakmış
Teşekkür ederim sen de en kısa zamanda erişirsin bebeğine inşaallahHayirli olsun çok sevindim sizin adınıza hayırlısı ile alın kucaginiza
Şşii talep var kulak verin burayaYAW HEÇ MI KIMSE BILMEYORRRR YAHUUUUU SESIMI DUYANNN YOOOOGGGG MUUUUUUU HANIMLARRR
Kız dur ne bu acele daha ayrı topik açmak için çok erken daha hepimiz keseleri yeni gördük bi 3 yada 4 aylık olalım hayırlısıyla hem daha transfer olacak arkadaşlar var benim fikrim daha çok erken yinede siz bilirsinizYAW HEÇ MI KIMSE BILMEYORRRR YAHUUUUU SESIMI DUYANNN YOOOOGGGG MUUUUUUU HANIMLARRR
Bacikom topigi acariz hele bi arkadaslar da katilsin aramiza daha transferini bekleyen bacilarim varhayrusz senn yapilirsn sankiii bacimmm
5 bitti kuzum 6. haftanin icindeyiz baklim cuma gunu kese gormeye gidecegiz allah izin verrseBacikom topigi acariz hele bi arkadaslar da katilsin aramiza daha transferini bekleyen bacilarim varnasil gidiyo hamilelik buarada? Nekadar oldun smdi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?