Aralık - Ocak Transfer olacaklar

BEBİŞLER KONU ACMASINI BİLEN ANNE ADAYLARI AGUSTOS EYLÜL ANNELERI DIYE BÜTÜN KIZLAR ORAYA GELSIN BI TÜRLÜ BI KONUYA ICİM ISINMADI BİLEN ARKADAŞLAR AÇIN YAHUU
Canmcım için ısınmadı ama burda tüp bebek tecrübeleri için açılmış bir konu.gebelik için ayrı bir topik olsun istemeni anlıyorum açarsnz bir topik orda devam edersnz .henüz transfer olmayan(ben dahil)burda tecrübe paylaşımı içerisindeyiz.ağustos-eylül annesi olurmuyuz şimdilik meçhul.

Canm dogru diyosunda ben biraz ince dusunen bir insanim sanirim bebegimin tahmini dogum tarihini bile sildim buraya yaznca üzulen ark olur diye en azndan irda daha rahat aklimza takilan sorulari falan cewaplariz diye dedim cnm o yuzden zaten ben inaniyrum bizim bu kizlar cewher gibi masallah bebeyi kapip gelecekler

canm asigida nedenini yazdim bak dur etiketleyim

PlutonMerkez

Canim agustos anneleri olarak bi topik var istersen bakabilirsin oraya

Yok anladm cnm benm açın ayrı topik isteyenler oraya geçsin gebelik paylaşımı yapın tabikide anlayış göstermeye çalısıosun seni anlıyorum.sen aç bir topik hamişlerle yazısın))
ah becere bilsem cnm beceremiyom kii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…