- Konu Sahibi PlutonMerkez
-
- #9.841
Amin amin ağzından bal damliyo hepimiz alalım bebisleriTeşekkür ederim sen de en kısa zamanda erişirsin bebeğine inşaallah
Canmcım için ısınmadı ama burda tüp bebek tecrübeleri için açılmış bir konu.gebelik için ayrı bir topik olsun istemeni anlıyorum açarsnz bir topik orda devam edersnz .henüz transfer olmayan(ben dahil)burda tecrübe paylaşımı içerisindeyiz.ağustos-eylül annesi olurmuyuz şimdilik meçhul.BEBİŞLER KONU ACMASINI BİLEN ANNE ADAYLARI AGUSTOS EYLÜL ANNELERI DIYE BÜTÜN KIZLAR ORAYA GELSIN BI TÜRLÜ BI KONUYA ICİM ISINMADI BİLEN ARKADAŞLAR AÇIN YAHUU
Canm dogru diyosunda ben biraz ince dusunen bir insanim sanirim bebegimin tahmini dogum tarihini bile sildim buraya yaznca üzulen ark olur diye en azndan irda daha rahat aklimza takilan sorulari falan cewaplariz diye dedim cnm o yuzden zaten ben inaniyrum bizim bu kizlar cewher gibi masallah bebeyi kapip geleceklerKız dur ne bu acele daha ayrı topik açmak için çok erken daha hepimiz keseleri yeni gördük bi 3 yada 4 aylık olalım hayırlısıyla hem daha transfer olacak arkadaşlar var benim fikrim daha çok erken yinede siz bilirsiniz
canm asigida nedenini yazdim bak dur etiketleyimCanmcım için ısınmadı ama burda tüp bebek tecrübeleri için açılmış bir konu.gebelik için ayrı bir topik olsun istemeni anlıyorum açarsnz bir topik orda devam edersnz .henüz transfer olmayan(ben dahil)burda tecrübe paylaşımı içerisindeyiz.ağustos-eylül annesi olurmuyuz şimdilik meçhul.
Canm dogru diyosunda ben biraz ince dusunen bir insanim sanirim bebegimin tahmini dogum tarihini bile sildim buraya yaznca üzulen ark olur diye en azndan irda daha rahat aklimza takilan sorulari falan cewaplariz diye dedim cnm o yuzden zaten ben inaniyrum bizim bu kizlar cewher gibi masallah bebeyi kapip gelecekler
Canim agustos anneleri olarak bi topik var istersen bakabilirsin orayaCanm dogru diyosunda ben biraz ince dusunen bir insanim sanirim bebegimin tahmini dogum tarihini bile sildim buraya yaznca üzulen ark olur diye en azndan irda daha rahat aklimza takilan sorulari falan cewaplariz diye dedim cnm o yuzden zaten ben inaniyrum bizim bu kizlar cewher gibi masallah bebeyi kapip gelecekler
Yok anladm cnm benm açın ayrı topik isteyenler oraya geçsin gebelik paylaşımı yapın tabikide anlayış göstermeye çalısıosun seni anlıyorum.sen aç bir topik hamişlerle yazısın
Kızlar benimki olumsuz olduYaaa hayırlısı olsun. Inşaallah bugün güzel haberler verebiliriz
baktimda cnm onceden arkadas olmuslar ya yazdiklarimi ya grmuyrlar yada cewap vermk istemyrlar cnmCanim agustos anneleri olarak bi topik var istersen bakabilirsin oraya
ah becere bilsem cnm beceremiyom kiiYok anladm cnm benm açın ayrı topik isteyenler oraya geçsin gebelik paylaşımı yapın tabikide anlayış göstermeye çalısıosun seni anlıyorum.sen aç bir topik hamişlerle yazısın))
Himm anladim bilemiyorum ama sanmiyrum bilerek vermiceklerini belki arada kayniyor olabilirbaktimda cnm onceden arkadas olmuslar ya yazdiklarimi ya grmuyrlar yada cewap vermk istemyrlar cnm
Yaaa;( test gününmüydüKızlar benimki olumsuz oldu
EvetYaaa;( test gününmüydü
tam nedenini bilmiyorum iste cnm günah almak istemem ondan dolyi. sen biliyor musun konu acmayi cnmHimm anladim bilemiyorum ama sanmiyrum bilerek vermiceklerini belki arada kayniyor olabilir
Dur bekle sana detaylı foto atçam açman içinah becere bilsem cnm beceremiyom kii
Canim ben cok girmiyorum buraya acmayida bilmiyorum inanki.. gun icinde canli ders vs cok yoğunum.. biraz bak bakalim nasil acildigina acaabilirsin herhaldetam nedenini bilmiyorum iste cnm günah almak istemem ondan dolyi. sen biliyor musun konu acmayi cnm
Canm sol üst menüden foruma tıkla aşağıda sağda konu aç var ordan yapabilirsnah becere bilsem cnm beceremiyom kii
Canım ya üzülmemek elde değil ama her zaman güçlü ol bu arada kaç çıktı degerin test günündü dimi bugün seninKızlar benimki olumsuz oldu
Kujuuumm üzüldüm inan.ama napalım kısmet olmayınca elden ne gelir.donmuşun varmı yedekte?
Evet çok düşük çıktı 0,62Canım ya üzülmemek elde değil ama her zaman güçlü ol bu arada kaç çıktı degerin test günündü dimi bugün senin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?