Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Çok sagol canım Allah razı olsun evet cem hocanın hastasıyım.kan sulandırıcı ıgne vermedi. Progestan ıgne verdı çift doz vuruldum kalçam agrıdı yaa

Hadi hayırlı uğurlu olsun canım, Allah kolaylıklar versin valla transfer tarihi alabilmek bile ayrı bir kutlama artık bizler için. Gidip gidip elimiz boş dönüyoruz çoğumuz. Benim de ertelendi 1 ay daha

Hadi hayırlı uğurlu olsun canım, Allah kolaylıklar versin valla transfer tarihi alabilmek bile ayrı bir kutlama artık bizler için. Gidip gidip elimiz boş dönüyoruz çoğumuz. Benim de ertelendi 1 ay daha
Tesekkur ederımSurec gercekten yoruyor ama sonunda mutlu olacaksak beklemeye razıydım. Sabah evden cıkarkan o psikolojiyle çıktım. Kan sonucu cıkana kadar beklerken cokca izledim insanları ve hepsine dua ettim. Rabbım saglıkla isteyen herkese nasip etsın insallah emeklerimiz bosa gitmesin Allahın izniyle

Kıbrısta 639 tl verdim türkiyede iyiymiş fiyatı hangi aşamadasın canım, transferin ne zaman senin
Saglik olursa haftaya regli olucam ve haftaya transfer islemlerine baslamak icin doktora gidecegim regli olduktan sonra....2 tane 3. Gun dondurulmus embriyom var....doktor benden kan testleri istedi haftaya saglik olursa o testlerle birlikte gidecegim doktora

Kizlar anca eve gelebildik çok şükür kesemizi ve bebegimizi gördük 5+4 gunuyle uyumlu dedi kese ve yeri de gayet guzel dedi sabah hafif pembe lekem gelmisti corasprini 2 gunde bir at dedi o sekilde
Canooo Allah tamamini erdirsin sira kalp atisinda insh aramizda bi 5 6 gunmu vardi senle? Ben bu cuma kalbe gidiyom insh

Benden hiç e2 mi neydi o testi istemedi acaba o transfer sonrası mı isteniyor?sadece transferden 1 gün önce progesteron vercem

E2 estradiol yani rahim kalinligi degilmiydi? bende transferden bir hafta once bakilmisti sonra ince oldugunu soylediler ve yapiskan kullandim AghA

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…