- 28 Mayıs 2020
- 404
- 573
- 32
-
- Konu Sahibi PlutonMerkez
- #2.121
Çok sagol canım Allah razı olsunFinale geldin desenesen de bahçeci umuttasın. Kan sulandırıcı iğne verir de bulamazsan ben eczacıma sorarım. Onun eşi anadolu yakasının en büyük ecza deposunun bişeyiydi ama hatırlayamadım selçuk ecza deposu. Sorarım ona. Bana getiremediği ilaç hiç olmadı.
Yasak konulunca napalim bebeğim böyle muhabbete talibiz
Sanmiyorim video yoktu birazda yogundu hemen bakti 5 dk gittiArka oda mıhiç görmedim orayı. Bakayım isnstoşuna seninle alakalı bişey atmış mı
Karincalanma gibi mi bendede oluyorduHafif elektriklenme hissediyorum rahmin sol tarafinda, normal mi acaba? Kötu birsey degildir insallah
Hadi hayırlı uğurlu olsun canım, Allah kolaylıklar versinBugün doktora gittim transfer ıcın gun verildi hayırlısıyla pazartesi gunu transfer olacak. Bı yıgın ılac verildi. Antibiyotik kortızol hapı progestan fitil igne coraspın estrofem ve vıtamın Allahım midem benden davacı olacak
Evet, ama gelip gidiyor...Karincalanma gibi mi bendede oluyordu
Başa gelen çekilir artık yapcak bisey yokBari dua et yasak uzun süreli olmasın
Kacinci gunundesin canimEvet, ama gelip gidiyor...
Tesekkur ederımHadi hayırlı uğurlu olsun canım, Allah kolaylıklar versinvalla transfer tarihi alabilmek bile ayrı bir kutlama artık bizler için. Gidip gidip elimiz boş dönüyoruz çoğumuz. Benim de ertelendi 1 ay daha
Bugun 4 gun, transfer disindaKacinci gunundesin canim
Bence normal canim benimde oluyordu batma tarziBugun 4 gun, transfer disinda
Cok sukur adanalim cok sevindim senin transfer cuma miydi canooEki Görüntüle 2741409 BİN ŞÜKÜR NEGATIFFF CANLARIM BITANELERIMMM E POSTA SIFRESI YUZUNDEN GIREMEMEDIM OKUDUM MSJLARINIZI HALAMIN GIZI BUNDADA VARDIR BIR HAYIR RABBIM SANA MUCIZENI NASIP EDECEK GECIKTIRIYORSA GÜZELLESTIRIYORDUR
Saglik olursa haftaya regli olucam ve haftaya transfer islemlerine baslamak icin doktora gidecegim regli olduktan sonra....2 tane 3. Gun dondurulmus embriyom var....doktor benden kan testleri istedi haftaya saglik olursa o testlerle birlikte gidecegim doktoraKıbrısta 639 tl verdimtürkiyede iyiymiş fiyatı hangi aşamadasın canım, transferin ne zaman senin
Canooo Allah tamamini erdirsin sira kalp atisinda inshKizlar anca eve gelebildik çok şükür kesemizi ve bebegimizi gördük5+4 gunuyle uyumlu dedi kese ve yeri de gayet guzel dedi sabah hafif pembe lekem gelmisti corasprini 2 gunde bir at dedi o sekilde
Hımm o zaman görselde tereddüt edince mi bakıyorlar acabaE2 estradiol yani rahim kalinligi degilmiydi? bende transferden bir hafta once bakilmisti sonra ince oldugunu soylediler ve yapiskan kullandimAghA
cumaydi kuzum iptal oldu allah nasip kismet ederse pazartesi 21 atralikta insallahCok sukur adanalim cok sevindim senin transfer cuma miydi canoo
Aah niye iptal olduki negatifsin bidami test gerekiyo ozaman?cumaydi kuzum iptal oldu allah nasip kismet ederse pazartesi 21 atralikta insallah