-
- Konu Sahibi PlutonMerkez
- #2.101
Valla 4. günden başlayıp inan hergün yapan var valla bence en güzel sonucu 7 yada 8. Gün alırız
En erken diye bişey yok, transferden çıkar çıkmaz yapmak istiyor insanKizlar, sizce en erken ne zaman beta hcg testi yapabilirim? 5 gun emriyosu
Haha evet, ama iste insan bir yandan korkuyorEn erken diye bişey yok, transferden çıkar çıkmaz yapmak istiyor insan
12 gün yada 10 gün sonraya test gün veriyor doktor bence 7. Gün kanda çıkarYani birsey varsa 7 gun cikar mi??
Ay evet ya kesinlikleEn erken diye bişey yok, transferden çıkar çıkmaz yapmak istiyor insan
Evt iste 2 gunde bir al dedi aspirini oyle cay içmek icin sormadim inanki hic aklima gelmedi bu sefer kendi odasinda bakmadi arka odada baktiEvet ya o kan sulandırıcılar da yapıyor. Çay içmek için bişey dedim mi
Ayy canım hadi geçmiş olsun ya gözün aydın çok sevindim negatif olduğunaEki Görüntüle 2741409 BİN ŞÜKÜR NEGATIFFF CANLARIM BITANELERIMMM E POSTA SIFRESI YUZUNDEN GIREMEMEDIM OKUDUM MSJLARINIZI HALAMIN GIZI BUNDADA VARDIR BIR HAYIR RABBIM SANA MUCIZENI NASIP EDECEK GECIKTIRIYORSA GÜZELLESTIRIYORDUR
ahhh cnmm sen mi benmi sabah bi baktim msjj bakmaya korkar oldum bi okudum negatif evde ciglik cigligaaa negeatif negatif diyee ignelerimide yaptim cok şükür iyiyim cnmlarm bnmAyy canım hadi geçmiş olsun ya gözün aydın çok sevindim negatif olduğuna
Valla sonuç beklemek oda ayrı bi stresti çok şükür bunuda atlattınahhh cnmm sen mi benmi sabah bi baktim msjj bakmaya korkar oldum bi okudum negatif evde ciglik cigligaaa negeatif negatif diyee ignelerimide yaptim cok şükür iyiyim cnmlarm bnm
Maşallah ya Allah şahit çok sevindim. Herşeyin vakti saati vardır ve en hayırlı zaman o zamandırahhh cnmm sen mi benmi sabah bi baktim msjj bakmaya korkar oldum bi okudum negatif evde ciglik cigligaaa negeatif negatif diyee ignelerimide yaptim cok şükür iyiyim cnmlarm bnm
Seni pek mutlu ediyo galiba bu çay muhabbetleriBu gecede çay muhabbeti var desene
allh razi olsun cnlarim.bnmMaşallah ya Allah şahit çok sevindim. Herşeyin vakti saati vardır ve en hayırlı zaman o zamandır
Hadi hayırlısı olsun canım Rabbim kolaylıklar versin inşallah hayırlı haberler alalim pozitifleri görelim inşallahBugün doktora gittim transfer ıcın gun verildi hayırlısıyla pazartesi gunu transfer olacak. Bı yıgın ılac verildi. Antibiyotik kortızol hapı progestan fitil igne coraspın estrofem ve vıtamın Allahım midem benden davacı olacak
Finale geldin deseneBugün doktora gittim transfer ıcın gun verildi hayırlısıyla pazartesi gunu transfer olacak. Bı yıgın ılac verildi. Antibiyotik kortızol hapı progestan fitil igne coraspın estrofem ve vıtamın Allahım midem benden davacı olacak
Yasak konulunca napalim bebeğim böyle muhabbete talibizSeni pek mutlu ediyo galiba bu çay muhabbetleri
Amin hep birlikte inşallahHadi hayırlısı olsun canım Rabbim kolaylıklar versin inşallah hayırlı haberler alalim pozitifleri görelim inşallah
Zaten en fazla 2 tane transfer ediyorlarİnşallah canım iki yumurtam iki döllenmem var ama bakalm nasip artık
O kadar mı beee yavrum benim kıyamamYasak konulunca napalim bebeğim böyle muhabbete talibiz
Arka oda mıEvt iste 2 gunde bir al dedi aspirini oyle cay içmek icin sormadim inanki hic aklima gelmedi bu sefer kendi odasinda bakmadi arka odada bakti