Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Screenshot_20201216-200241_WhatsApp.jpg
BİN ŞÜKÜR NEGATIFFF CANLARIM BITANELERIMMM E POSTA SIFRESI YUZUNDEN GIREMEMEDIM OKUDUM MSJLARINIZI HALAMIN GIZI BUNDADA VARDIR BIR HAYIR RABBIM SANA MUCIZENI NASIP EDECEK GECIKTIRIYORSA GÜZELLESTIRIYORDUR🤲👶🏻

Eki Görüntüle 2741409 BİN ŞÜKÜR NEGATIFFF CANLARIM BITANELERIMMM E POSTA SIFRESI YUZUNDEN GIREMEMEDIM OKUDUM MSJLARINIZI HALAMIN GIZI BUNDADA VARDIR BIR HAYIR RABBIM SANA MUCIZENI NASIP EDECEK GECIKTIRIYORSA GÜZELLESTIRIYORDUR🤲👶🏻
Ayy canım hadi geçmiş olsun ya gözün aydın çok sevindim negatif olduğuna 🤲

Ayy canım hadi geçmiş olsun ya gözün aydın çok sevindim negatif olduğuna 🤲
ahhh cnmm sen mi benmi sabah bi baktim msjj bakmaya korkar oldum bi okudum negatif evde ciglik cigligaaa negeatif negatif diyee ignelerimide yaptim cok şükür iyiyim cnmlarm bnm

Bugün doktora gittim transfer ıcın gun verildi hayırlısıyla pazartesi gunu transfer olacak. Bı yıgın ılac verildi. Antibiyotik kortızol hapı progestan fitil igne coraspın estrofem ve vıtamın Allahım midem benden davacı olacak😂😬
Hadi hayırlısı olsun canım Rabbim kolaylıklar versin inşallah hayırlı haberler alalim pozitifleri görelim inşallah 🤲♥️

Bugün doktora gittim transfer ıcın gun verildi hayırlısıyla pazartesi gunu transfer olacak. Bı yıgın ılac verildi. Antibiyotik kortızol hapı progestan fitil igne coraspın estrofem ve vıtamın Allahım midem benden davacı olacak😂😬
Finale geldin desene 😍 sen de bahçeci umuttasın. Kan sulandırıcı iğne verir de bulamazsan ben eczacıma sorarım. Onun eşi anadolu yakasının en büyük ecza deposunun bişeyiydi ama hatırlayamadım 😅 selçuk ecza deposu. Sorarım ona. Bana getiremediği ilaç hiç olmadı. 👍

X