- 26 Ekim 2020
- 5.146
- 7.576
-
- Konu Sahibi PlutonMerkez
- #2.161
Yoğunluktan odaları karıştırmamıştır herhaldeSanmiyorim video yoktu birazda yogundu hemen bakti 5 dk gittievt arka baska odada ordaki aletler daha farkli ordan bakti gerci cem celik yaziyordu kapida belki kendi odasi musait de olmayabilir
Şunun güzelliğine baaaakMercimegimin fotosu canim bunu verdiler☺☺
Atmistim canim atayim sana da dua edin inslalah bu canimözel olmazsa fotografını atabilir misin ? nasıl bişi oldugunu görelim :/
senin transfer günün ne zamandı ?
Yok dedi asistani burda hazirlanin gelecek dedi bi 10 dk oyle beklettiler ben zaten heyecandan gidecektimYoğunluktan odaları karıştırmamıştır herhalde
Allah razi olsun canimŞunun güzelliğine baaaakşimdiden çok tatlı
yaa Alalh razi olsun canimm Rabbim beni sevindirdigi gibi inslalah burdaki herkesi en hayilri en kisa zamanda sevindirsin InsallahŞunun güzelliğine baaaakşimdiden çok tatlı
yaa canım maşallah:)Atmistim canim atayim sana da dua edin inslalah bu canim
Allah razi olsun canim inslalah devami guzelce saglikli bi sekilde gelir 25 kasimdi canim 5+4 um son bat 7 kasimyaa canım maşallah:)
inş benim de gözükür inş inş
hangi gün transfer yapmıştın cnm ?
hay masallah subhanallah rabbim sag saglim kucagina almayi nasip etsinAllah razi olsun canim
yaa Alalh razi olsun canimm Rabbim beni sevindirdigi gibi inslalah burdaki herkesi en hayilri en kisa zamanda sevindirsin Insallah
Gozukur gozukur inslalahyaa canım maşallah:)
inş benim de gözükür inş inş
hangi gün transfer yapmıştın cnm ?
5 gün var aramızdaaaAllah razi olsun canim inslalah devami guzelce saglikli bi sekilde gelir 25 kasimdi canim 5+4 um son bat 7 kasim
Evt olsun canim gorunur bence seninkiler de cunku hcg yuksekti seninde5 gün var aramızdaaa
Allah razi olsun canim inslalah Rabbim dileyen herkese nasip etsin hayirlisindanhay masallah subhanallah rabbim sag saglim kucagina almayi nasip etsin
amin cnm bnmAllah razi olsun canim inslalah Rabbim dileyen herkese nasip etsin hayirlisindan
Onlar için ne kadar sıradan bişey ama bizim için kalp durması sebebiYok dedi asistani burda hazirlanin gelecek dedi bi 10 dk oyle beklettiler ben zaten heyecandan gidecektim
Amin canım amiiiinnnnAllah razi olsun canim
yaa Alalh razi olsun canimm Rabbim beni sevindirdigi gibi inslalah burdaki herkesi en hayilri en kisa zamanda sevindirsin Insallah
Sen ne zaman gidiyorsun cano?canımm ben de yarın kontrole gidicem .
bugün dayanamadım burger yedim inş zararlı gelmez.
yarın bende 4+6 dayım . ben de doktora direkt alttan bakalım öyle daha net gözükür dicem :)
coraspin bndd her gün atmaktan bıktım .
bakalım benim doktorum ne dicek
kalp atışından sonra genelde esterofemi kesiyorlar miş sana da öyle oldu mu?
yarın 17:30 gibiSen ne zaman gidiyorsun cano?
Ben de diyorum nerde bu gaciEki Görüntüle 2741409 BİN ŞÜKÜR NEGATIFFF CANLARIM BITANELERIMMM E POSTA SIFRESI YUZUNDEN GIREMEMEDIM OKUDUM MSJLARINIZI HALAMIN GIZI BUNDADA VARDIR BIR HAYIR RABBIM SANA MUCIZENI NASIP EDECEK GECIKTIRIYORSA GÜZELLESTIRIYORDUR