- 1 Aralık 2019
- 5.684
- 23.078
- 30
-
- Konu Sahibi PlutonMerkez
- #2.141
yok yok kuzum ondan önce ipral edildi biraz daha kalinlasmasini bkliyordu bant verdi kalinlastri ilaclarima falan basldm bugun bakalim hayrlisylaAah niye iptal olduki negatifsin bidami test gerekiyo ozaman?
Valla inanki anliyamadim progesterona bile bakmadilar en son gittigimdeHımm o zaman görselde tereddüt edince mi bakıyorlar acabagerçekten de herkeste farklı yöntem ilaç oluyor
canımm ben de yarın kontrole gidicem .Bence normal canim benimde oluyordu batma tarzi
Allah razi olsun canim inslalah saglikla devami gelir senin kacti transfer benim 25 kasimdi 5+4 dedi bugunCanooo Allah tamamini erdirsin sira kalp atisinda insharamizda bi 5 6 gunmu vardi senle? Ben bu cuma kalbe gidiyom insh
Iyi super yinede olsun az kaldi climara banttanmi bendede vardi kac gune bi degistirmen gerekiyo? Hayirlisiynan bi olaydiniz halamin gizida ayni senin gbi yarin bi guzel haber alaydik gerisi gelecektir inshaAllah o bi acilisi yapsin baalimyok yok kuzum ondan önce ipral edildi biraz daha kalinlasmasini bkliyordu bant verdi kalinlastri ilaclarima falan basldm bugun bakalim hayrlisyla
Canim henuz kalp atisini duymadim bi hareketlilik var ama haftaya cuma dedi bakalim estrofem gunde 3 du 2 ye indirdik asprin beni. Sabah pembe lekelenmem oldugu icin gunde 1 yerine 2 gunde 1 olrak degistirdi.. hadi inslalah seninde guzel haberlerini alicaz hemde seni ki ciftcanımm ben de yarın kontrole gidicem .
bugün dayanamadım burger yedim inş zararlı gelmez.
yarın bende 4+6 dayım . ben de doktora direkt alttan bakalım öyle daha net gözükür dicem :)
coraspin bndd her gün atmaktan bıktım .
bakalım benim doktorum ne dicek
kalp atışından sonra genelde esterofemi kesiyorlar miş sana da öyle oldu mu?
Benim 19 kasim canim 6 gun var aramizdaAllah razi olsun canim inslalah saglikla devami gelir senin kacti transfer benim 25 kasimdi 5+4 dedi bugun
hihi evet cnm 2 güne bir degstr dedi bana oyle ypirum simdi halamin gizi güzelce yrin olck allhin izniyle transferini inaniyrum kusumaIyi super yinede olsun az kaldi climara banttanmi bendede vardi kac gune bi degistirmen gerekiyo? Hayirlisiynan bi olaydiniz halamin gizida ayni senin gbi yarin bi guzel haber alaydik gerisi gelecektir inshaAllah o bi acilisi yapsin baalim
Duyuur canim insallahBenim 19 kasim canim 6 gun var aramizda8 aralikta keseyi gordum bende 5 haftalikti ozaman bakalim bu cuma belli olur kesin
Insh valla dualarim hepinizle benimkide 48 saatte birdi ama o bitince estrofem e gectim mecbur hayirlisi olsunhihi evet cnm 2 güne bir degstr dedi bana oyle ypirum simdi halamin gizi güzelce yrin olck allhin izniyle transferini inaniyrum kusuma
dna hasarı o kadar çıkmadı bizeeki sorun sayı 4 milyon ileri hareket %1 tembeller yaniAy canım benim böyle 10-12 yumurtadan geriye donuk embriyo kalmayınca çok içim acıyor valla. Spermde DNA hasarı baktırdınız mı? Transferi ne zaman oldun tutmuştur inşallah
Mutlaka canim tum arkadaslarima ediyorum cumayi bi atlatsaydim bende iyi dglm 2 gundur icimde bi his olmicak gbi diyor.. neyse hayirlisi olsunDuyuur canim insallahdualarda unutmayalim birbirimizi inslalah beni de haftaya cuma cagirdi kalp icin
aynen bant daha kolay ben estrofem 3 tane sabah oglen aksam elevit gunde 1 tane prolutex sabah ocsapar aksam progestan sabah oglen aksam 2 ser taneInsh valla dualarim hepinizle benimkide 48 saatte birdi ama o bitince estrofem e gectim mecbur hayirlisi olsunBand daha kolay bence
İnşallah aminAllah bebek isteyen ve bunun için çabalayan herkesin yardımcısı olsun. Çabalarınızı boşa çıkarmasın inşallah.
Kiz estrofem varsa band niyeaynen bant daha kolay ben estrofem 3 tane sabah oglen aksam elevit gunde 1 tane prolutex sabah ocsapar aksam progestan sabah oglen aksam 2 ser tane
sanirim kuzumKiz estrofem varsa band niyeikiside ostrojen salgiliyo acaba yeterlimi gelmedi bandi eklediler
Mercimegimin fotosu canim bunu verdiler☺☺
Ay deme oyle canim cagirma kotuyu inslalah guzel olacak bende bazen oyle ara ara kotuye kapiliyorum ama bak bizim gibi haber almak isteyen pozitifi gormek isteyen 2.3.deneme de olanlar var o yuzden inslalah guzel dusunelim guzel olsunMutlaka canim tum arkadaslarima ediyorum cumayi bi atlatsaydim bende iyi dglm 2 gundur icimde bi his olmicak gbi diyor.. neyse hayirlisi olsun
özel olmazsa fotografını atabilir misin ? nasıl bişi oldugunu görelim :/Canim henuz kalp atisini duymadim bi hareketlilik var ama haftaya cuma dedi bakalim estrofem gunde 3 du 2 ye indirdik asprin beni. Sabah pembe lekelenmem oldugu icin gunde 1 yerine 2 gunde 1 olrak degistirdi.. hadi inslalah seninde guzel haberlerini alicaz hemde seni ki cift
O kalçadan olan çok yaman Allah yardım etsin canımÇok sagol canım Allah razı olsunevet cem hocanın hastasıyım.kan sulandırıcı ıgne vermedi. Progestan ıgne verdı çift doz vuruldum kalçam agrıdı yaa