Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Bence normal canim benimde oluyordu batma tarzi
canımm ben de yarın kontrole gidicem .
bugün dayanamadım burger yedim inş zararlı gelmez.
yarın bende 4+6 dayım . ben de doktora direkt alttan bakalım öyle daha net gözükür dicem :)
coraspin bndd her gün atmaktan bıktım .
bakalım benim doktorum ne dicek
kalp atışından sonra genelde esterofemi kesiyorlar miş sana da öyle oldu mu?

yok yok kuzum ondan önce ipral edildi biraz daha kalinlasmasini bkliyordu bant verdi kalinlastri ilaclarima falan basldm bugun bakalim hayrlisyla
Iyi super yinede olsun az kaldi climara banttanmi bendede vardi kac gune bi degistirmen gerekiyo? Hayirlisiynan bi olaydiniz halamin gizida ayni senin gbi yarin bi guzel haber alaydik gerisi gelecektir inshaAllah o bi acilisi yapsin baalim😏☺️

canımm ben de yarın kontrole gidicem .
bugün dayanamadım burger yedim inş zararlı gelmez.
yarın bende 4+6 dayım . ben de doktora direkt alttan bakalım öyle daha net gözükür dicem :)
coraspin bndd her gün atmaktan bıktım .
bakalım benim doktorum ne dicek
kalp atışından sonra genelde esterofemi kesiyorlar miş sana da öyle oldu mu?
Canim henuz kalp atisini duymadim bi hareketlilik var ama haftaya cuma dedi bakalim estrofem gunde 3 du 2 ye indirdik asprin beni. Sabah pembe lekelenmem oldugu icin gunde 1 yerine 2 gunde 1 olrak degistirdi.. hadi inslalah seninde guzel haberlerini alicaz hemde seni ki cift😊😊

Iyi super yinede olsun az kaldi climara banttanmi bendede vardi kac gune bi degistirmen gerekiyo? Hayirlisiynan bi olaydiniz halamin gizida ayni senin gbi yarin bi guzel haber alaydik gerisi gelecektir inshaAllah o bi acilisi yapsin baalim😏
hihi evet cnm 2 güne bir degstr dedi bana oyle ypirum simdi halamin gizi güzelce yrin olck allhin izniyle transferini inaniyrum kusuma🤲

Insh valla dualarim hepinizle benimkide 48 saatte birdi ama o bitince estrofem e gectim mecbur hayirlisi olsun 🙏🏻 Band daha kolay bence
aynen bant daha kolay ben estrofem 3 tane sabah oglen aksam elevit gunde 1 tane prolutex sabah ocsapar aksam progestan sabah oglen aksam 2 ser tane

Eklentiler

• 20201216_205843.jpg
    20201216_205843.jpg
    89,9 KB · Görüntüleme: 37
Mutlaka canim tum arkadaslarima ediyorum cumayi bi atlatsaydim bende iyi dglm 2 gundur icimde bi his olmicak gbi diyor.. neyse hayirlisi olsun ❤️🤲🏻
Ay deme oyle canim cagirma kotuyu inslalah guzel olacak bende bazen oyle ara ara kotuye kapiliyorum ama bak bizim gibi haber almak isteyen pozitifi gormek isteyen 2.3.deneme de olanlar var o yuzden inslalah guzel dusunelim guzel olsun🤗🤗

Canim henuz kalp atisini duymadim bi hareketlilik var ama haftaya cuma dedi bakalim estrofem gunde 3 du 2 ye indirdik asprin beni. Sabah pembe lekelenmem oldugu icin gunde 1 yerine 2 gunde 1 olrak degistirdi.. hadi inslalah seninde guzel haberlerini alicaz hemde seni ki cift😊😊
özel olmazsa fotografını atabilir misin ? nasıl bişi oldugunu görelim :/
senin transfer günün ne zamandı ?

X