Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Kizlar anca eve gelebildik çok şükür kesemizi ve bebegimizi gördük 5+4 gunuyle uyumlu dedi kese ve yeri de gayet guzel dedi sabah hafif pembe lekem gelmisti corasprini 2 gunde bir at dedi o sekilde
Maşallah canım, ne güzel haberler bunlar sağlıkla al kucağına, aferin miniğe de, güzel güzel büyümüş

Oyuy cnm benmmm Allah razı olsun vardır bundada bir hayır yarın ola hayrolaolmadı 1ay daha beklerm napak kısmet artık

Kizlar anca eve gelebildik çok şükür kesemizi ve bebegimizi gördük 5+4 gunuyle uyumlu dedi kese ve yeri de gayet guzel dedi sabah hafif pembe lekem gelmisti corasprini 2 gunde bir at dedi o sekilde
Yazmışsın şimdi gördüm. Sordum cvp gelmedi senden. Meğer seni etiketlememişim hadi geçmiş olsun canım. 2. Çitten de atladın. Sıra kalp atışını duymakta altyan mı muayene etti? Kalp atışını gördünüz mü?

Gormedim canim bakaamdim anca eve geldik gec girdik alttan bakiyor her zaman allttan daha saglikli dedi oyle bakti kese yolk sac olusmus bebek de mercimek büyüklüğünde 2mm dedi hafif kipirtilar goruyorum ama daha erken haftaya cuma dinleyelim inslalah dedi

Bebeği de görmüşsün canım Allah'a hamdolsun. 2 mm'lik şeyin kalbi var ya subhanallah. Resmen bir mucize bu. Beta yüksekti ya senin, belki 2 kese oluşur diye bekliyodum açıkçası

Bebeği de görmüşsün canım Allah'a hamdolsun. 2 mm'lik şeyin kalbi var ya subhanallah. Resmen bir mucize bu. Beta yüksekti ya senin, belki 2 kese oluşur diye bekliyodum açıkçası
Evet ya gercekten mucizebende dedim doktora beta 3 gun sonra cok yuksekti dedim olabiliyor bazen dedi kisiden kisiye gore degisiyor onemli olan artması guzelce dedi kanama alani yok dedi cok sukur beni. Sabah silince o pembemsi leke geldi onada asprini 2 gunde bir ic dedi daha da gelirse icme dedi estrofemide gunde 2 ye indirdik

Evet ya o kan sulandırıcılar da yapıyor. Çay içmek için bişey dedim mi

Bendede 12 toplandı 9 yaşadı 5 döllendi topu topu 2 tane AA kalite elde edildi onuda 3. Gün ebriyosu olarak transfer ettiler dondurmak için kaliteli kalmadı dediler
Ay canım benim böyle 10-12 yumurtadan geriye donuk embriyo kalmayınca çok içim acıyor valla. Spermde DNA hasarı baktırdınız mı? Transferi ne zaman oldun tutmuştur inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…