Aralık-Ocak Ayı Gebelik Planlayanlar

Ya bende araştırıyordum çok teşekkür ederim varmı baika yapanilecegim birşey
Bulantıların başlamadan günde 2 haşlanmış yumurta ye mutlaka. En az 1 litre su tüket. Havuç suyunu da yap. Abur cubur, demli ve fazla içilen çaydan kahveden uzak dur. Bunları gebelik boyuncada yap tabii ama şuan en önemlisi havuç suyu ve bol su, sıvı tüketmek

Kızlar bana kimse cevap yazmadı ama benim belim çok ağrımaya başladı tek taraflı bir ağrı. Yarına geçmezse ve regli olmazsam öğleden sonra bebişi anneme atıp test alacağım bebiş beklemiyordum ama şüphelenince bir heycanlandım

Çok teşekkür ederim şuan buna ihtiyacım vardı allah sizinde gönlünüze göre versin herseyi

Çok teşekkür ederim şuan buna ihtiyacım vardı allah sizinde gönlünüze göre versin herseyi
Çok sevindim iyi gelmesine ha birde 3 madde daha var.

1. STRES YAPMA
2. STRES YAPMA
3. STRES YAPMA

YOKSA DAHA ÇOK ETKİLENİR miniğin Allah büyük. Bana bunu nasip ettiyse yoluna koyacak olan da, verende alanda O'dur diyerek tevekkül et

Gercekten cok şanş getirdi birçok kişiye umarım sana hayırlı gelir bende mi bu ay bunla denesem ya regl yarın bitiyor
Canm sen almiycam demiştin neye karar verdin ben geçen ay innovita kullandım gebelik kısmet olmadı bu ay da bir gebenin günlüğü ile deniycem regl bitmesine iki gün falan kaldı benim de

Kızlar merhaba benim bat 13 Aralık ama aşırı yorgunluk ve mide yanması ekşimesi tarzında bir şey yaşıyorum test yapsam erken mi

Kusura bakma yine soruyorum belki bat geçmişmiydi? ve belirtilerin nelerdir?
Bugün gecikmenin 4.günüydü kuzum belirtilerim yumurtalamadan itibaren felaket bir göğüs hassasiyeti özellikle uçları çok acıyordu sık idrara çıkıyordum… adetten 4 gün önce yaptım negatifti..
adet olacağım gün sökülecekmişim gibi bir his vardı ama bir iki saat sonra geçti.. gecikmenin 2.günü pedime iki üç damla kahverengi leke geldi tamam dedim oluyorum devamı gelmedi bugünde test yaptım böyle çıktı.. nimo diye bir marka umarım yanıltmıyordur kan vermeye gidiyorum şimdi

Benimde ilişikiden beri sağ kasığım ve belim ağrıyor. Beklenen tarihin ne zaman?

Çıkar sanırım bt yi erteleme durumun olur mu? Çok acil ve önemli birşey için miydi?

Bunların hepsini rayına koyan bir Rabbimiz var hamdolsun. Sana düşen sağlıklı beslenmeye çalışmak, duanı etmek sınava odaklan şuan mesela. Allah büyüktür onu da geçeceksin hayırlısıyla
Öyle canım öyle ama çevrenin ağzı durmuyor düşük diye beta hayırlısı Rabbimden düşünmemeye çalışıyorum sınava vericem kendimi

Çok sevindim canım ya haber ver kan testi sonucunu

Benim durumum farklı canım emziriyorum ve hiç adet olmadım, bebeğim 16 aylık, ilkel yöntemlerle korunuyorduk, kazara hamile olabileceğimden şüpheleniyorum bende gaz da var sizde var mı?
Test alıp yapman daha iyi olur o zaman. Gaz sorunum genel olarak olduğı için ayırt edici birşey midir bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…