- 10 Mayıs 2016
- 277
- 258
- 103
- Konu Sahibi denizadamasal
-
- #1.201
canımm pozitif görüyorum Sat bat tarihlerin ne ekledik mi seni?Teşekkür ederim buda bıgün ki testim ama hergün aynı düzeyde silik çıkıyor sankiEki Görüntüle 3517321
ekledim hoş geldiiinBENİ DE EKLER MİSİNİZ :) 5 ARALIK SAT 9 OCAK BAT
aminn canımselam kızlar güzel haberler almak dileğiyle nasılsınız
görünüyor canım ama emin olmak için yarın ya da sonraki gün tekrar yap istersenEki Görüntüle 3517489 kurudukca netlestirebildim pembe kuruma cizgisi olmaz demi? Kendimi kandirmakta istemiyorum suan resmen pembe
Oyle yapcam canim varla yok arasi bisey iste bakalim netlesirse hamileliktir netlesmezse degildir hayirlisi diyip bekliyorumcanımm pozitif görüyorum Sat bat tarihlerin ne ekledik mi seni?
ekledim hoş geldiiin
aminn canım
görünüyor canım ama emin olmak için yarın ya da sonraki gün tekrar yap istersen
laboquick normal gebelik testi güvenilir miPredictor önerebilirim bitık pahalı ama artimed bende de yalancı pozitif çıkarmıştı ama presictora guvenebilirsin
Verdim canım 2 de bakalım 2 saat sonra çıkar dediler idrarda verdim tam kan sayımı aldı bide beta HCGslaslasla kuzummm kan verdin mii
Internette 28 günlük döngüde 14. gün yazmakta. Sizin durumunuzda 17. -18. gün olabilirKızlar döngüsü 31-32 gün olup ovulasyon testi yapan var mı? Döngünün kaçıncı günü kesin ilişkiye girmek gerekiyor? Ben öncesini sonrasını da degerlendiririm ama merak ettim
Evet canım ama atmıştım o yüzden çekemedimCanım arkadaş yaptığın testin fotosunu tekrar çek demiş sanırım
Merhaba yok eklenmemiştim sat 12 bat 10canımm pozitif görüyorum Sat bat tarihlerin ne ekledik mi seni?
ekledim hoş geldiiin
aminn canım
görünüyor canım ama emin olmak için yarın ya da sonraki gün tekrar yap istersen
Korkutma beni yaBenm 3 güne anca çıkmıştı bide erken vermeme teğmen istanbulda
Çıkınca hemen haber ver canım çok merak ediyorum sonucunu. Bir de şimdi senin analar grubu olarak ağustos oluyor. O topikin yöneticisini gördün mü senVerdim canım 2 de bakalım 2 saat sonra çıkar dediler idrarda verdim tam kan sayımı aldı bide beta HCG
Yaa hadi bakalım yaz mutlakaVerdim canım 2 de bakalım 2 saat sonra çıkar dediler idrarda verdim tam kan sayımı aldı bide beta HCG
benim de 30-35 gün döngüm. Bu ay ovulasyon testi kullanmaya başladım. Daha pik göremedim. 16. Gündeyim.Kızlar döngüsü 31-32 gün olup ovulasyon testi yapan var mı? Döngünün kaçıncı günü kesin ilişkiye girmek gerekiyor? Ben öncesini sonrasını da degerlendiririm ama merak ettim
Ben de sordurayım isterseniz ama satılan yerler var diye biliyorum internette falan daAyy nekadar güzelben gebelik için istiyorumda kaç gün ve ne zaman kullanıcağımı hiçbiryerden bulamıyorum
Tamam canım haber veririm neresi orasıÇıkınca hemen haber ver canım çok merak ediyorum sonucunu. Bir de şimdi senin analar grubu olarak ağustos oluyor. O topikin yöneticisini gördün mü sen
Geçen ay bana olduEki Görüntüle 3517489 kurudukca netlestirebildim pembe kuruma cizgisi olmaz demi? Kendimi kandirmakta istemiyorum suan resmen pembe
Yerlesme kanamam geldi artik suphelerim kalkti gibiGeçen ay bana oldu
Hahaha dur tabi ki hani gebelik takini için analar grubuna gidiliyor ya oyüzden şeyettimTamam canım haber veririm neresi orasıbilmiyorum oraya gitmek zorunda mıyım burda dursam olmuyor mu
Tamam kuzum inşallah hayırlı haberdirYaa hadi bakalım yaz mutlaka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?