• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık-Ocak Ayı Gebelik Planlayanlar

Teşekkür ederim buda bıgün ki testim ama hergün aynı düzeyde silik çıkıyor sankiEki Görüntüle 3517321
canımm pozitif görüyorum Sat bat tarihlerin ne ekledik mi seni?

BENİ DE EKLER MİSİNİZ :) 5 ARALIK SAT 9 OCAK BAT
ekledim hoş geldiiin
selam kızlar güzel haberler almak dileğiyle nasılsınız
aminn canım
Eki Görüntüle 3517489 kurudukca netlestirebildim pembe kuruma cizgisi olmaz demi? Kendimi kandirmakta istemiyorum suan resmen pembe
görünüyor canım ama emin olmak için yarın ya da sonraki gün tekrar yap istersen

merhaba kızlar. Ben aslında gebelik planlamıyorum. Emziriyorum bebeğim var. Ama alt karında noktasal batma oldu. Böyle kasıkta değil ama batıyor gibi. Orası geçiyor başka yerde oluyor. Sizce bu hamilelik belirtisi olabilir mi? Daha önceki gebeliğimi hatırlayamıyorum. Siz bu konuya daha yakınsınız diye sormak istedim🙏

canımm pozitif görüyorum Sat bat tarihlerin ne ekledik mi seni?

ekledim hoş geldiiin

aminn canım

görünüyor canım ama emin olmak için yarın ya da sonraki gün tekrar yap istersen
Oyle yapcam canim varla yok arasi bisey iste bakalim netlesirse hamileliktir netlesmezse degildir hayirlisi diyip bekliyorum☺️

Kızlar döngüsü 31-32 gün olup ovulasyon testi yapan var mı? Döngünün kaçıncı günü kesin ilişkiye girmek gerekiyor? Ben öncesini sonrasını da degerlendiririm ama merak ettim

Kızlar döngüsü 31-32 gün olup ovulasyon testi yapan var mı? Döngünün kaçıncı günü kesin ilişkiye girmek gerekiyor? Ben öncesini sonrasını da degerlendiririm ama merak ettim
Internette 28 günlük döngüde 14. gün yazmakta. Sizin durumunuzda 17. -18. gün olabilir

Verdim canım 2 de bakalım 2 saat sonra çıkar dediler idrarda verdim tam kan sayımı aldı bide beta HCG
Çıkınca hemen haber ver canım çok merak ediyorum sonucunu. Bir de şimdi senin analar grubu olarak ağustos oluyor. O topikin yöneticisini gördün mü sen🙄

benim de 30-35 gün döngüm. Bu ay ovulasyon testi kullanmaya başladım. Daha pik göremedim. 16. Gündeyim.

Back