- 19 Ekim 2024
- 861
- 265
- 18
- Konu Sahibi denizadamasal
-
- #1.221
Valla hiç bilmiyorum analı grubu diye yer olduğunuHahaha dur tabi ki hani gebelik takini için analar grubuna gidiliyor ya oyüzden şeyettim
Aa kac gun varr yerleşme mi geldiğiYerlesme kanamam geldi artik suphelerim kalkti gibi
Ben internetten aldım, ama kullanım yazmıyo. Ama azönce 1 sürahide içme suyuyla doldurup bir gün bekletilip sabah akşam içilmeli diye okudum. Yumurtlamadan 3 gün önce ve yumurtlama sonrasına kadar. Bazı yerlerdede kaynanış suyu ılık olana kadar bekletip öyle suya koyun yazıyor. Ve yumurtlamadan 2 gün öncesi ve sonrası diye geçiyor. Sorabilirseniz güzel olur. Benim yumurtlamam cuma ve pazar arası olabilir. Oyüzden çarşamba başlamayı düşünüyorumBen de sordurayım isterseniz ama satılan yerler var diye biliyorum internette falan da
Kız burası işte bilmiyon mu? Seninle aynı ay doğum yapacakların toplandığı yerValla hiç bilmiyorum analı grubu diye yer olduğunuyok ben burda dururum ordan kimseyi bilmiyorum
Ya cok sevndm gözünüz aydın. Hep ben de yerlesme olsa da anlasam derim gebe kalırsam4 gunum kaldi
Sen konu mu değiştirdin kendı konun vardı sankiKız burası işte bilmiyon mu
Popüler Konu - 2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı
İmzaniza gebeliginizi ekleyerek takip etmek için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz. Bildiğiniz gibi kısa bir süre önce açtığımız gün gün hamilelik, gebelik sayfasında hamilelik boyunca bebeğinizin gelişimini gün gün ve tarihe göre izleyebileceğiniz bir uygulama paylaşmıştık. Türkiye'de bir...www.kadinlarkulubu.com
Bilmiyorum valla kuzumKız burası işte bilmiyon mu
Popüler Konu - 2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı
İmzaniza gebeliginizi ekleyerek takip etmek için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz. Bildiğiniz gibi kısa bir süre önce açtığımız gün gün hamilelik, gebelik sayfasında hamilelik boyunca bebeğinizin gelişimini gün gün ve tarihe göre izleyebileceğiniz bir uygulama paylaşmıştık. Türkiye'de bir...www.kadinlarkulubu.com
Baktım ben girmem o sayfaya canım yokSen konu mu değiştirdin kendı konun vardı sanki
Ohooo bende konu çok her daldan var ama sen hangisini dedin kuzum? Ben ağustos-eylül gebelik planlayanlar grubunu yönetiyordum belki denk gelmişsindirSen konu mu değiştirdin kendı konun vardı sanki
Yanlış etiketledın canım.Baktım ben girmem o sayfaya canım yok
Bak bakayımBilmiyorum valla kuzumdu bakayım ne varmış
Denk gelmez miyim 2ayımız geçti sennle orada. Bu yeni üyeliğimOhooo bende konu çok her daldan var ama sen hangisini dedin kuzum? Ben ağustos-eylül gebelik planlayanlar grubunu yönetiyordum belki denk gelmişsindir
Silik çizgi mi çıkmıştı? Hayırlısı olsun üzülmeEvet canım ama atmıştım o yüzden çekemedim
Bugün regl oldum yeni yeni sökülüyor SAT 9 Aralık BAT 8 Ocak D denizadamasal
Aaaa neden acabaBaktım ben girmem o sayfaya canım yok
Canım çıkmış 99 değerimYaa hadi bakalım yaz mutlaka
Aaa öyle mi eski nick neydi ki?Denk gelmez miyim 2ayımız geçti sennle orada. Bu yeni üyeliğim
Ayyy çok sevindim canım sağlıcakla kucağına alırsın inşallahCanım çıkmış 99 değerim
Boşver canımAaaa neden acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?