- Konu Sahibi denizadamasal
-
- #10.821
Biraz kısmet bunu kabullenmek lazım benim 4. Ayım evlendiğimiz ilk günden beri hep pikleri ve üç günü değerlendiriyorum bir arkadaşımız sadece bir gün ilişkiye girip gebe kalmıştı o yüzden nasipNebilim cnm doktorda sağlıklı sprem 3gun kalır içerde diyor kalıyorsa niye olmuyorki demeye başladım bende bana 11.gunden 17. güne kdar gün aşırı birliktelik olsun 5 ay dene gebelik olmazsa gel tekrsr konuşalım dedi bu testi yapanlarda pik günüyle birlikte 3gun ustuste diyor anlamdım hangini yapmak doğru olur
Hastayım ağrım var gidip odamda uzanıcam yemeği sen yaparsın iyileştiğimde de beraber yaparız artık dedim.Allah askına söyle Sana güveniyorum canm
Evet reglim düzensiz ama garip bir şekilde yumurtlama günlerim düzenli geçen ay 12. Gün olduAnladim canim seninde adetlerin duzensizdi degilmi gecen ay ovulasyonda kacinci gun yumurtlama olmuştu.Bende 9gun filan kullandim kürü sonra braktim ikimizin ayni gun olur yumurtlama buyuk ihtimal
Yumurtlama günleri yakın olunca beklemek daha kolay oluyo ben 35 40 günde bir regl oluyorum bu yüzden yumurtlama gününu bulmak ardından 14 gün saymak fln beni çok yoruyo bir buçuk ayda bı ihtimal oluyo döngü süresi kısa olanlar için gebelik ihtimali daha yüksek benceEvet reglim düzensiz ama garip bir şekilde yumurtlama günlerim düzenli geçen ay 12. Gün oldu
laboquıck innovita ovula surelab kaset test amaKızlar yalancı pozitif çıkarmayan en güvenilir test markaları nedir? Daha 8 günüm var ama şimdiden sipariş ediyim
Aynen nasip cnm bakalım bizlerinki nasıl olcakBiraz kısmet bunu kabullenmek lazım benim 4. Ayım evlendiğimiz ilk günden beri hep pikleri ve üç günü değerlendiriyorum bir arkadaşımız sadece bir gün ilişkiye girip gebe kalmıştı o yüzden nasip
hadi hayırlısı inşAllah canımEvet canım normalde önceki doktorum 14. gün test yaptırıyordu ama yeni doktorum 12. gün dedii.
softec, freely
Aynen ilgilenecek biri yokmu acaba anlayan bu işlerden
Ovülasyonumun 13. Günü 11 günde kürü bıraktım ben bı hafta da 4-8 arası hep ilişkim oldı bugünü boş bırakacağım yarın büyük ihtimalle pik göreceğim yada 11
bence biriniz alsın konuyuAllah askına söyle Sana güveniyorum canm
Ben gçen ay duphostanla hasta oldum bu haftanın heöem heöem tüm gğnlerini değerlendirdim bugünü boş bırakacağıö hem umudum var hem umudum yok gibiYumurtlama günleri yakın olunca beklemek daha kolay oluyo ben 35 40 günde bir regl oluyorum bu yüzden yumurtlama gününu bulmak ardından 14 gün saymak fln beni çok yoruyo bir buçuk ayda bı ihtimal oluyo döngü süresi kısa olanlar için gebelik ihtimali daha yüksek bence
Cnm sen regl duzenliyici biseyler kullanmiyormusunYumurtlama günleri yakın olunca beklemek daha kolay oluyo ben 35 40 günde bir regl oluyorum bu yüzden yumurtlama gününu bulmak ardından 14 gün saymak fln beni çok yoruyo bir buçuk ayda bı ihtimal oluyo döngü süresi kısa olanlar için gebelik ihtimali daha yüksek bence
ben dr uma sormadım bende sorayım bakayım ne dicekEvet canım normalde önceki doktorum 14. gün test yaptırıyordu ama yeni doktorum 12. gün dedii.
softec, freely
Canım ben çok anlamıyorum burdan ayrıca çocuk var yemekti ödevdi ev işiydi zorlar beni bilemiyorumbence biriniz alsın konuyu
belki uğur getirir. Eldorin i biliyorsunuzdur
bende hevesliydim ama işimden dolayı bakamam
Hayır kullanmiyorum doktor bı sıkıntı yok dedi ama döngünün bu kadar uzun sürmesi bence normal değil evlendigim ilk üç ay korunuyodum hap iğne fln değil ama prezervatif ti 28 gündü döngüm ta ki korunmayı bıraktım döngüm 35 40 güne yükseldiCnm sen regl duzenliyici biseyler kullanmiyormusun
Ozman kullanmalısın cnm pko filan yoksa çok uzun süre çünkü yumurtlamayı da etkiliyor bu durumHayır kullanmiyorum doktor bı sıkıntı yok dedi ama döngünün bu kadar uzun sürmesi bence normal değil evlendigim ilk üç ay korunuyodum hap iğne fln değil ama prezervatif ti 28 gündü döngüm ta ki korunmayı bıraktım döngüm 35 40 güne yükseldi
Bende öyle düşünüyorum ama ne kullanmam gerekiyo bilmiyorum doktor da bişi demedi geçen gittiğimde reglyken gel dedi 6 aydır olmadığı için klomene başlarız dedi klomen ne onuda bilmiyorumOzman kullanmalısın cnm pko filan yoksa çok uzun süre çünkü yumurtlamayı da etkiliyor bu durum
yok canım devir alınmıyoKızlar D denizadamasal üyelik iptali, tek ayak cezası diyor. Formu biri devralamaz mı tablo güncellenmeyecek yoksa
Ozman yeni topik mi açılması gerekiyor sen anliyormusun uygulamadanyok canım devir alınmıyo
Ya ben almak isterim de tabloyı falan bilmiyorımbence biriniz alsın konuyu
belki uğur getirir. Eldorin i biliyorsunuzdur
bende hevesliydim ama işimden dolayı bakamam
Yumurta geliştirici ilaç cnm bence adete 10 gün kala duphaston al iç sen iyi gelecektir sanaBende öyle düşünüyorum ama ne kullanmam gerekiyo bilmiyorum doktor da bişi demedi geçen gittiğimde reglyken gel dedi 6 aydır olmadığı için klomene başlarız dedi klomen ne onuda bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?