• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık-Ocak Ayı Gebelik Planlayanlar

Ama saçma değil mi?benim annem 40 yaşında doğurdu kardeşimi. İş arkadaşım bi abla 45 yaşında ilk doğumunu yaptı geç evlendi. Yaş ileri diye yumurtalıkların durumunu bilmeden neden öyle dediler acaba?
Benim doktorumda aşılama önerdi ama bende PKo var miyom var.yasimdan dolayı aşılama dedi.ama ben bu ay yumurta takibi femaraya başladım.yumurta takibi yapacak doktor zor buldum acikcasi

Kızlar bu arada ben de 2 kimyasal gebeliğimde de biri 18 diğeri 60 değerlerle Awox erken gebelik testiyle öğrenmiştim. İnternetten 5li sipariş vermiştim 120 tl ye. Tanesi 24 tl filan geliyor. 18 betada bile göstermişti ben de öneririm Awox stok için iyi olur. Geçen ay da gebelik olmadı gerçekten de çizgi yoktu.

Selam canımmmm benim kafa allak bullak oldu valla ben üç farklı markadan ovu testi yaptım az önce üçüde farklı çıktı ilişkiye devam ediyorum hiç ara vermedim bakalım ne olacak bende merak ediyorum

Eklentiler

• IMG_1640.jpeg
    IMG_1640.jpeg
    218,6 KB · Görüntüleme: 35
İbrahim Saraçoğlu incir kürü diye yaz çıkar canım. 6-7 tane kuru inciri suya kaynatıp içeceksin
tamam canım cok tesekkürederim :)
Merhaba canım incir yedikten sonra mutlaka havuç da ye çatlasın kiste dönmesin gerçekten cok olgunlastırıyor yumurtayı incir dikkat et
havuc alayım yarın kuzum kac adet yemeliyim acaba...sagol canım
Benim ablamda saraçoğlunun kürünü yapıp hamile kalmıştı yeğenime. Şimdi sordum nasıl yaptın diye. Hayıt tohumu ve aslan pençesini demleyip içtim adet sonundan yumurtlamaya kadar hergün dedi
masallah.bende ilk gebeliğimde soğan kürü yapmıştım yumurtlamamı sağladı

Selam canımmmm benim kafa allak bullak oldu valla ben üç farklı markadan ovu testi yaptım az önce üçüde farklı çıktı ilişkiye devam ediyorum hiç ara vermedim bakalım ne olacak bende merak ediyorum
çatlamış kuzum hafiflemiş cizgin bugünde ilişki olsun bence

Testlere de güven kalmadı valla sen bı erken gebelik testi yapsan artık

Back