- 19 Ekim 2024
- 860
- 265
- 18
- Konu Sahibi denizadamasal
-
Birde 350 üstü dimi diyoriyi ki heee 400 dememiş
Gözün aydınnnMerhaba kizlar benim de bat 13 kasim sat 11 aralik erken gebelik testi yaptım gebelik var bende aralik annelerinden olacağım inşallah
İşte bu yüzden ben de internetten çoklu aldım hem de 124 TL awox herkese duyurulur ve tarihi de 2027 falanZarar ederdim dermiyim bende fiyat soruyorum diyorum kadına herhalde 350 üstü değil mi demesin mi 230 TL şey hemen alayım ben dedim
Evet internete hepsi çok uygun ama benim hem aynı gün yapmam lazımdıİşte bu yüzden ben de internetten çoklu aldım hem de 124 TL awox herkese duyurulur ve tarihi de 2027 falan
Yanii 200 bile dese bana pahalı vermem benArkadaştan öyle cevap gelince kendimi hazırlıyorum orda sonradan ufak çaplı kriz olmasın çalışan kadında pahalı bekliyor yanlız diyo evet bunlar çok pahalı
Yanii 200 bile dese bana pahalı vermem benkan testi daha bedava hahahha
Ama saçma değil mi?benim annem 40 yaşında doğurdu kardeşimi. İş arkadaşım bi abla 45 yaşında ilk doğumunu yaptı geç evlendi. Yaş ileri diye yumurtalıkların durumunu bilmeden neden öyle dediler acaba?Devletteki Dr uzatmadan tüp dedi. Kendi 14 yıllık özeldeki doktorumda aynı şeyi söyledi amh bakmadan. Zaman kaybı olmasın dedi heralde
Anladım kuzum hayırlısı olsun yapın ozamanDevletteki Dr uzatmadan tüp dedi. Kendi 14 yıllık özeldeki doktorumda aynı şeyi söyledi amh bakmadan. Zaman kaybı olmasın dedi heralde
Ben de emin olamıyordum ama arkadasm aylardır alıyor kimyasal gebelik yaşadığında da çıkardı şimdi de hamile onda da çıkardı daha öncesinde de çıkarmadı yani güvenilir hatta o beni awoxa ikna ettiEvet internete hepsi çok uygun ama benim hem aynı gün yapmam lazımdıhemde internettekiler güvenilir mi bilemedim internette alınanlarda bı kaç şikayet gördüm korktum açıkçası şuan kendi testimden bile korkuyorum
Ben düşünmüyorum tüp bebek canım. Hayırlısı olsunAnladım kuzum hayırlısı olsun yapın ozaman
Hadi bakalım canım öyleyseBen de emin olamıyordum ama arkadasm aylardır alıyor kimyasal gebelik yaşadığında da çıkardı şimdi de hamile onda da çıkardı daha öncesinde de çıkarmadı yani güvenilir hatta o beni awoxa ikna etti
Bana da saçma geldi tüm hormonlarım da normal çıktı. Alttan ultrasonla baktı sağda yumurta bitmiş solda az kalmış dediAma saçma değil mi?benim annem 40 yaşında doğurdu kardeşimi. İş arkadaşım bi abla 45 yaşında ilk doğumunu yaptı geç evlendi. Yaş ileri diye yumurtalıkların durumunu bilmeden neden öyle dediler acaba?
Canım durumun nedir? Regl mi?Yanii 200 bile dese bana pahalı vermem benkan testi daha bedava hahahha
Ben ilk kızımda kaynatıp suyunu içmiştim faydasını gördüm canımKizlar evde eski incir vardı kurumuştu sekerlenmisti bende yıkadım az sıcak suda beklettim az.bölüp zeytinyağına bastım.yarin yemeye başlayacağım iki şer adet.yapan var mı fayda gören yada
YouTubede gördüm ben dün bı arkadaş yazmıştı burda post açanlarda var aramaya yazınca çıkıyorKizlar evde eski incir vardı kurumuştu sekerlenmisti bende yıkadım az sıcak suda beklettim az.bölüp zeytinyağına bastım.yarin yemeye başlayacağım iki şer adet.yapan var mı fayda gören yada
Ay biliyor musun Ben şimdi awoks aldm ya çok saçma olacak ama onlara kıyamıyorum şimdi beşli normal kaset test alasım var internetten 7 gün kala onlarla bakarım laboquıck bir hafta kala görenler de var. 5 gün kala da awoxla bakarm baslarım böyle evi testle doldurasım geliyor nedense her türlüsünü denedim en güzel evde test olması gerçektenslaslasla
Bakayım sağol canimYouTubede gördüm ben dün bı arkadaş yazmıştı burda post açanlarda var aramaya yazınca çıkıyor
İki adet hergun yesem tam olarak nasıl yapılıyor bilmiyorum ama hergun iki adet yiyeceğim kontrole dek.yapayim ozaman sağol canimBen ilk kızımda kaynatıp suyunu içmiştim faydasını gördüm canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?