- Konu Sahibi denizadamasal
-
23 günde bir olursa 12 aralık perşembe. Ama ben 21 günde oluyor o zaman da yarın olmam lazimHayırlısı olsun inşallah ne zamandi senin regl canım
Sen yarın benim aldığım markayı alıp dene bence hem güvenilir hem 6 ve 9 gün önce görenler var bu testle senin varsa hayli hayli çıkar23 günde bir olursa 12 aralık perşembe. Ama ben 21 günde oluyor o zaman da yarın olmam lazim
41 olucam ocak ayında. Sizin kaç?
Ne aldın markası ne? Yapmaya cesaretimde yokSen yarın benim aldığım markayı alıp dene bence hem güvenilir hem 6 ve 9 gün önce görenler var bu testle senin varsa hayli hayli çıkar
Dr bana yumurta takibi bile teklif etmedibende 39 um. yumurta takibi olacagım bu ay femaraya basladım bugün. olur insallah
Bunu aldım canım en güvenilir bu marka sen pembesini alacaksın pembesi relgden önce bu regl günü yapılanmiş ya cesaretlen sonuçta olanı erkenden öğreneceksin ve stresin gidicek böyle daha çok stres oluyor insan bende dün akşam yaptim cesaret alıpNe aldın markası ne? Yapmaya cesaretimde yok
34 yaşındayım 0.8 çıktı kadın doğumcu direk tüp bebeğe git dedi biraz bizi korkutupSaçmalama zamanı değil işler bitince küs
Amh kaç senin? Benim hiç bakılmadan tüp bebek dendi yaştan dolayı
baska bir doktora git kuzum tahlillerini yaptırt devletteki banada asılama önerdi. ama baska doktorda bu ay yumurta takibine basladım.Dr bana yumurta takibi bile teklif etmediinşallah olur stres yapma bu günlerde oluruna bırak
Sen yarın benim aldığım markayı alıp dene bence hem güvenilir hem 6 ve 9 gün önce görenler var bu testle senin varsa hayli hayli çıkar
Eczaneden aldım canım 230 tldiKaça aldın bide eczaneden dimi
Yaaa çok tebrik ederim. Ekledim hemen canım. Seni Ağustos annelerine sağlıkla uğurluyoruz inşallahGebelik haberi alınmadıysa ilki benden gelsinsat 2 kasım bat 3 aralıktı 7 aralıkta öğrendim
Gönülden çokça diliyorum ben de inşallah en yakın zamandaTeşekkürleryumurtlama üstündn 3 ,4 günüm geçti. Arada minik kasık agrılarım oluyor dün cok fazla beyaz akıntım geldı kremsi. İnşallah bu ay nedense olacak gibi hissediyorum rüyamda da bu yıl hamile kalacaksın diyordu tanımadıgım biri D denizadamasal
Yeni tarihleri yazarız bak ben de hemen yeni ay için hazırlık yaptım. Allahtan ümit kesilmezBence değildir artık ya. Sen beni yarışmadan ele canım
Tamam canım regline göre yeniden tarihi belirleriz. İrtibatta olalım hepD denizadamasal canım kasım ayonda regl olmadım daha ama son regl tarihim 2 kasım beklenen yumurtlama tarihim 18 aralık
Devletteki Dr uzatmadan tüp dedi. Kendi 14 yıllık özeldeki doktorumda aynı şeyi söyledi amh bakmadan. Zaman kaybı olmasın dedi heraldebaska bir doktora git kuzum tahlillerini yaptırt devletteki banada asılama önerdi. ama baska doktorda bu ay yumurta takibine basladım.
Allah razı olsunYaaa çok tebrik ederim. Ekledim hemen canım. Seni Ağustos annelerine sağlıkla uğurluyoruz inşallah
Gönülden çokça diliyorum ben de inşallah en yakın zamanda
Yeni tarihleri yazarız bak ben de hemen yeni ay için hazırlık yaptım. Allahtan ümit kesilmez
Tamam canım regline göre yeniden tarihi belirleriz. İrtibatta olalım hep
Hey maşaAllahEczaneden aldım canım 230 tldi
Burda yine iyi kuzucum arkadaşım var Afyon'da eşi eczaneci sordurdum 350 TL dediHey maşaAllahfiyata baaak
Tebrikler canım eklenmek ister misin?Merhaba kizlar benim de bat 13 kasim sat 11 aralik erken gebelik testi yaptım gebelik var bende aralik annelerinden olacağım inşallah
400 demezsen almam deseydinBurda yine iyi kuzucum arkadaşım var Afyon'da eşi eczaneci sordurdum 350 TL dedibende bekliyorum eczaneci bana desin 400 baktım daha az diyo sevindim
400 demezsen almam deseydin
Birde 350 üstü dimi diyorZarar ederdim dermiyim bende fiyat soruyorum diyorum kadına herhalde 350 üstü değil mi demesin mi 230 TL şey hemen alayım ben dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?