Aralık-Ocak Ayı Gebelik Planlayanlar

Ne aldın markası ne? Yapmaya cesaretimde yok
Bunu aldım canım en güvenilir bu marka sen pembesini alacaksın pembesi relgden önce bu regl günü yapılanmiş ya cesaretlen sonuçta olanı erkenden öğreneceksin ve stresin gidicek böyle daha çok stres oluyor insan bende dün akşam yaptim cesaret alıp

Eklentiler

• 1000005833.jpg
    73,2 KB · Görüntüleme: 20
Saçmalama zamanı değil işler bitince küs
Amh kaç senin? Benim hiç bakılmadan tüp bebek dendi yaştan dolayı
34 yaşındayım 0.8 çıktı kadın doğumcu direk tüp bebeğe git dedi biraz bizi korkutup
üzdü bu durum. Yine de iyi bir tüp bebek doktoru bulup gittik. Adet olunca gel dedi hormonlarıma baktı ultrasonla baktı herşey normal dedi 6 ay 1 yıl kendiniz deneyin amh öyle çabuk düşen birşey değil dedi. Hatta amh konusunda çok netliklerde yok düşük olsa bile diğer şeyler normalse bi kriter değil falan dedi ama ben yine de stres yapıyorum. Bu ay deneyeceğiz olmazsa rahim filmi çekeriz filmden sonra hamilelik ihtimali yüksek dedi

Gebelik haberi alınmadıysa ilki benden gelsin sat 2 kasım bat 3 aralıktı 7 aralıkta öğrendim
Yaaa çok tebrik ederim. Ekledim hemen canım. Seni Ağustos annelerine sağlıkla uğurluyoruz inşallah
Gönülden çokça diliyorum ben de inşallah en yakın zamanda
Bence değildir artık ya. Sen beni yarışmadan ele canım
Yeni tarihleri yazarız bak ben de hemen yeni ay için hazırlık yaptım. Allahtan ümit kesilmez
D denizadamasal canım kasım ayonda regl olmadım daha ama son regl tarihim 2 kasım beklenen yumurtlama tarihim 18 aralık
Tamam canım regline göre yeniden tarihi belirleriz. İrtibatta olalım hep

baska bir doktora git kuzum tahlillerini yaptırt devletteki banada asılama önerdi. ama baska doktorda bu ay yumurta takibine basladım.
Devletteki Dr uzatmadan tüp dedi. Kendi 14 yıllık özeldeki doktorumda aynı şeyi söyledi amh bakmadan. Zaman kaybı olmasın dedi heralde

Allah razı olsun olur yazarız tabii. Buralardayım zaten. Gebelik için değil dostluk için biraz sancım vardı bakamadım buraya. Sizleyim her zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…