- 11 Ekim 2024
- 427
- 196
- 18
- Konu Sahibi denizadamasal
-
- #1.001
Benim doktorumda aşılama önerdi ama bende PKo var miyom var.yasimdan dolayı aşılama dedi.ama ben bu ay yumurta takibi femaraya başladım.yumurta takibi yapacak doktor zor buldum acikcasiAma saçma değil mi?benim annem 40 yaşında doğurdu kardeşimi. İş arkadaşım bi abla 45 yaşında ilk doğumunu yaptı geç evlendi. Yaş ileri diye yumurtalıkların durumunu bilmeden neden öyle dediler acaba?
Ben 300 tl ye beta baktırmıştım özelde doğru gerçektenYanii 200 bile dese bana pahalı vermem benkan testi daha bedava hahahha
Rica ederim canımBakayım sağol canim
İbrahim Saraçoğlu incir kürü diye yaz çıkar canım. 6-7 tane kuru inciri suya kaynatıp içeceksinİki adet hergun yesem tam olarak nasıl yapılıyor bilmiyorum ama hergun iki adet yiyeceğim kontrole dek.yapayim ozaman sağol canim
O anın heyecanıyla evet olabilirEe orası öyle ama işte bı akıl git al diyo ya alınıyor
Bence öyle. Çünkü çok ağrım oldu ilaç aldım ve çok olmasada lekelenme şeklinde değil artık akıntılarCanım durumun nedir? Regl mi?
Özelde de öyle evetBen 300 tl ye beta baktırmıştım özelde doğru gerçekten
Merhaba canım incir yedikten sonra mutlaka havuç da ye çatlasın kiste dönmesin gerçekten cok olgunlastırıyor yumurtayı incir dikkat etİki adet hergun yesem tam olarak nasıl yapılıyor bilmiyorum ama hergun iki adet yiyeceğim kontrole dek.yapayim ozaman sağol canim
Selam canımmmm benim kafa allak bullak oldu valla ben üç farklı markadan ovu testi yaptım az önce üçüde farklı çıktı ilişkiye devam ediyorum hiç ara vermedim bakalım ne olacak bende merak ediyorum
tamam canım cok tesekkürederim :)İbrahim Saraçoğlu incir kürü diye yaz çıkar canım. 6-7 tane kuru inciri suya kaynatıp içeceksin
havuc alayım yarın kuzum kac adet yemeliyim acaba...sagol canımMerhaba canım incir yedikten sonra mutlaka havuç da ye çatlasın kiste dönmesin gerçekten cok olgunlastırıyor yumurtayı incir dikkat et
masallah.bende ilk gebeliğimde soğan kürü yapmıştım yumurtlamamı sağladıBenim ablamda saraçoğlunun kürünü yapıp hamile kalmıştı yeğenime. Şimdi sordum nasıl yaptın diye. Hayıt tohumu ve aslan pençesini demleyip içtim adet sonundan yumurtlamaya kadar hergün dedi
çatlamış kuzum hafiflemiş cizgin bugünde ilişki olsun benceSelam canımmmm benim kafa allak bullak oldu valla ben üç farklı markadan ovu testi yaptım az önce üçüde farklı çıktı ilişkiye devam ediyorum hiç ara vermedim bakalım ne olacak bende merak ediyorum
Canım ama bugün yaptığım testler bunlar hepsibi aynı anda yaptım hepsi farklı marka baksana biri pik biri değilçatlamış kuzum hafiflemiş cizgin bugünde ilişki olsun bence
Testlere de güven kalmadı valla sen bı erken gebelik testi yapsan artıkSelam canımmmm benim kafa allak bullak oldu valla ben üç farklı markadan ovu testi yaptım az önce üçüde farklı çıktı ilişkiye devam ediyorum hiç ara vermedim bakalım ne olacak bende merak ediyorum
Yapacam canım sipariş verdim gelsinde ya şindi ben bu hangi teste inanacam ki acaba yumurtladımmı ondada şüpheye düştüm en iyisi ilişkiyi bırakmayayım diyorumTestlere de güven kalmadı valla sen bı erken gebelik testi yapsan artık
Bence yarın direkt kan verin aklınızda kalmasın inşallah vardır pozitif haberleri görmek umut veriyorrCanım ama bugün yaptığım testler bunlar hepsibi aynı anda yaptım hepsi farklı marka baksana biri pik biri değil
Adetlerin düzensiz mi canm.tamam canım cok tesekkürederim :)
havuc alayım yarın kuzum kac adet yemeliyim acaba...sagol canım
masallah.bende ilk gebeliğimde soğan kürü yapmıştım yumurtlamamı sağladı
Belli olmadan neden içtin camımBence öyle. Çünkü çok ağrım oldu ilaç aldım ve çok olmasada lekelenme şeklinde değil artık akıntılar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?