- 14 Ağustos 2024
- 503
- 216
- 18
- 27
- Konu Sahibi denizadamasal
-
- #8.201
İşte testi tekrarla canım ya yada yarın sabahtan yine yap adete kaç gün var canımHaklısın canım bende kuruma çizgisi olabilir diye umutlanamiyorum sonra hayal kırıklığı oluyor
Evet canım haklısın öyle oluyor gerçekten. Allah hepimize nasip eder inşallahBekle canim daha regl olmamissin reglin gecikirse daha net sonuc alirsin zaten. Elimizde degil strese giriyoruz iste bu malesef hep böyle. Olsun diye gözümüz yolda bekledigimiz icin son gunler hele hic gecmiyor anliyorum seni. Bide duygusalliklar giriyor isin icine. Az daha sık dişini canim benim
Geçmiş olsun canım bol bol su iç mutlakaİdrar çıktı epey enfeksiyon var dedi kan çıkmadı onu bekliyorum
Amin canim benim amin. Insallah bir an once hepimize nasip olsun. Beklemesi de zor beklerken yasadigimiz stresler de zor.Evet canım haklısın öyle oluyor gerçekten. Allah hepimize nasip eder inşallah
Normalden fazla ateşkeniyorum iki 3 gündür yüzlerim bi yanıyor bi normal oluyor yorgan üstüm açık yatıyorm eşimle çalışıyoruz diye doğalgazı bile çok yapmıyoruz ama yine de yorgana giremiyorum .Vucut ısına bak ateş ölçer varsa canm gebeysen 36.5 ustudur ortalama. Ama normal ısını bılmen gerekir tabi vücudun sıcaksa bence gebesindir zten
Selam canim bende daha önce kullandim ama aşılama yaptirmistim ben, Yumurta takibine ek olarak. Ilacin yumurtalarini büyümesini bekleyeceksin sagliklaMerhaba bende 23 aralık adet oldum
5. Gün fameraya basladım sabah aksam olmak uzere gunde 2 adet kullandım
Sizlerde de varmı fameray ıle yum takıbı yaptıran
Umudumuzu kaybetmeyelim , Allahtan ümit kesilmezBen hiç test yapmak istemiyorum negatif çıkacak
Adetim 1 gün geçti canımİşte testi tekrarla canım ya yada yarın sabahtan yine yap adete kaç gün var canım
Kuruma çizgisi böyle pembe olmaz diye biliyorum. Bence gebelik var gibi duruyor. Kan verip netleştirKizlar adetim 1 gün gecikti öylesine yaptığım bir testti 15 dk sonra felan böyle oldu kuruma çizgisi midir yoksa gebelik olabilir mi
Amenna kesilmez tabi ama korkuyorum test yapmayaUmudumuzu kaybetmeyelim , Allahtan ümit kesilmez
Hastaneye geldim şimdi am çok kalabalık yaKuruma çizgisi böyle pembe olmaz diye biliyorum. Bence gebelik var gibi duruyor. Kan verip netleştir
E tamam işte vücudun sıcak gebesin benceNormalden fazla ateşkeniyorum iki 3 gündür yüzlerim bi yanıyor bi normal oluyor yorgan üstüm açık yatıyorm eşimle çalışıyoruz diye doğalgazı bile çok yapmıyoruz ama yine de yorgana giremiyorum .
Verdim doktor daha çok yeni dediHayırlı olsun canım kan verdin mi
İnşallah Allah en kısa zamanda burdaki herkese yaşatsın bu sevinciCanim tebrikleeeersaglikla gelsin bebegin inşallah bizlere de dua et olur mu
Birde fark etmeden nanenin kapağı açık mış kaynana gilin orda anam bi yoğun koku geliyor . Sonra dan fark ettim normal de bu kadar koku beni rahatsız etmezdiE tamam işte vücudun sıcak gebesin bence
İnşallah pozitiftir bizi de haberdar etHastaneye geldim şimdi am çok kalabalık ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?