Aralık-Ocak Ayı Gebelik Planlayanlar

Merhaba bende 23 aralık adet oldum
5. Gün fameraya basladım sabah aksam olmak uzere gunde 2 adet kullandım
Sizlerde de varmı fameray ıle yum takıbı yaptıran

Evet canım haklısın öyle oluyor gerçekten. Allah hepimize nasip eder inşallah

Kızlar yeni yumurtlayanlar özellikle havuç tutunmaya yardımcı. Her gün 1 tane sıkıp içiyorum bennn

Eklentiler

• IMG_20250102_123521.jpg
    64,9 KB · Görüntüleme: 41
Vucut ısına bak ateş ölçer varsa canm gebeysen 36.5 ustudur ortalama. Ama normal ısını bılmen gerekir tabi vücudun sıcaksa bence gebesindir zten
Normalden fazla ateşkeniyorum iki 3 gündür yüzlerim bi yanıyor bi normal oluyor yorgan üstüm açık yatıyorm eşimle çalışıyoruz diye doğalgazı bile çok yapmıyoruz ama yine de yorgana giremiyorum .

Merhaba bende 23 aralık adet oldum
5. Gün fameraya basladım sabah aksam olmak uzere gunde 2 adet kullandım
Sizlerde de varmı fameray ıle yum takıbı yaptıran
Selam canim bende daha önce kullandim ama aşılama yaptirmistim ben, Yumurta takibine ek olarak. Ilacin yumurtalarini büyümesini bekleyeceksin saglikla

0.2 ama deve erken ne olur bilemem dedi çatlamadan 5 gün geçti sizde 7 gün sonra beyaz salgılanıyor diye biliyorum

Kızlar benim bata 3 gün kaldı. 2 gündür göğüslerimdeki ağrı sızı sancı adını tam koyamıyorum inanılmaz arttı dokununca bile acıyor. Adete yakın geçerdi bu ağrı ve bu kadar olmazdı. Ümitlenmek istemiyorum ama kızlarımdaki belirtileri de hiç hatırlamıyorum ufak olan 10 yasında göğüslerde her zamankinden fazla mı ağrı oluyordu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…