İnşallah güzel annemiz ben şimdi supheye düştüm ama 4 testm var yapmasam mı bilemedm çatlama da görmem gerek yaHadi bakalım o zaman hayırlısı olsun güzel değerlendirme yap güzel haberlerini alalım
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
-
Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Kadınlar Kulübü'ne ücretsiz üye olmak için tıklayın...
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Aralık-Ocak Ayı Gebelik Planlayanlar
- Konu Sahibi denizadamasal
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Haber verin mutlakaİnşallah canım çok umudum yok ama bakalım öğledwn sonra çıkacakmış sonuçları
Bu ay mecbur zaten sjsjs benim 9-10 çatlama görünüyor uygulamada (genellikle tutuyor) eşim 6ı gidip 12si gelecek yani ancak 5indeki ilişkiden tutarsa tutacak canım seninkilerde genç bir çift olduğunuzun farkındadır çocuk için olmasa bile ilişki elbette olacak anlarlarsa anlarlasınlar boşverBen de ekimde bu kadar çok yaptım sonuç hüsrannnnnn ama az ilişki ıle denemek de onemlı kalite li sperm ıcın buay cok merak edyrm umarım tezlerımız tutar sen de libidonı tut azcık hahaha. Yalnız kaynanamlar varken gebe kalırsam var ya aşırı komik ha ha insanlar saf değil duyduktan sonra tahmin eder az çok
Çatlamayi görmek için mecburen yapman lazım kuzumİnşallah güzel annemiz ben şimdi supheye düştüm ama 4 testm var yapmasam mı bilemedm çatlama da görmem gerek ya
İyiyim çok şükür toparlandım biraz. Senin de iyi olmana sevindim canım bebiş çok yormasin anneyiİyiyim canım teşekkür ederim sen nasılsın bu ara ehliyet dersi sınavı derken giremedim buraya fazla yoksa daha çok bakarım tabi hamilelikte idare eder canım
Hep onu diyorum zaten Yani genç bir çiftin evinde bir ay kalmak nedir. Eşimin yüzünden ama resmen bana danışmadan söyledi sonuç O yüzden ben de takılmıyorum artık alıştım canım rahata onlar karı koca ardarda duşa girdi Ben mi çekineceğim ahh erken catlaması ıcın ne yapabilirz yas ya da gecBu ay mecbur zaten sjsjs benim 9-10 çatlama görünüyor uygulamada (genellikle tutuyor) eşim 6ı gidip 12si gelecek yani ancak 5indeki ilişkiden tutarsa tutacak canım seninkilerde genç bir çift olduğunuzun farkındadır çocuk için olmasa bile ilişki elbette olacak anlarlarsa anlarlasınlar boşver
Rabbim en kısa zamanda hayırlı zamanda inşallah nasip etsin bebiş canım sanada rabbim evlat isteyen herkesin kucağına evlat nasip etsin aminİyiyim çok şükür toparlandım biraz. Senin de iyi olmana sevindim canım bebiş çok yormasin anneyi
İlk tirimestir biraz sallantılı geçiyor herşey iyi olsunda razıyım
28,9 la öğrenmiştimBende Kasım döngüsünde kimyasal ogeçirdim değerini kaçken öğrendin
Kızlarr üste bakınn lütfen
O
evet pik olmuş tahminim yarın akşama çatlar ama o sürede değişiyor Benm genelde bir günde çatlardı bu ay 3. Gün sabah çatladı
Yarın döngünün 14 .günü ağzın bal yesin hemen çatlamasın ya 15. gün çatlasın evde kocam yok ya yarn gece. Ama bacak ağrıma bakılacak olursa sanırım yarın ctlayacakO
evet pik olmuş tahminim yarın akşama çatlar ama o sürede değişiyor Benm genelde bir günde çatlardı bu ay 3. Gün sabah çatladı
Listede hamile olanları görünce çok mutlu oluyorum. Bende cumartesi test yaptım negatifdi . Adetime takvime göre Birgün kaldı .
Benimde 5 i merakla bekliyorum belirti olmaz bu kadar erken dimi? Çünkü sadece meme hassasiyeti varbenimde 5 i ama henüz yapmadım erken olur diye belirtiniz var mı
Kuzucum yarına çatlamış olur bu test tam pik bu gün
Amin cnm maalesef kötü çıktı sonuçAllah şifa versin sonuç temizdir inşallah
Gerçekten moralim bozuk ya yarın sabah yapayım o zaman bu gece ve yarın olmaz mı dua et kuzum persembe fln catlasnKuzucum yarına çatlamış olur bu test tam pik bu gün
İnşallah canım 12 gibi bir daha yap testi sen garanti olsun duam seninleGerçekten moralim bozuk ya yarın sabah yapayım o zaman bu gece ve yarın olmaz mı dua et kuzum persembe fln catlasn
Çok üzüldüm gerçekten iyileşme süreci çok hızlı ilerler iniallahAmin cnm maalesef kötü çıktı sonuç
Canım yarın sabah yapsam olmaz mı zaten bu gece ilişki olacak ya mesela yarın da pek çıktı ertesi gün olma ihtimali var değil mi çatlamaİnşallah canım 12 gibi bir daha yap testi sen garanti olsun duam seninle