Aralık-Ocak Ayı Gebelik Planlayanlar

Ben de ekimde bu kadar çok yaptım sonuç hüsrannnnnn 🤗ama az ilişki ıle denemek de onemlı kalite li sperm ıcın buay cok merak edyrm umarım tezlerımız tutar sen de libidonı tut azcık hahaha. Yalnız kaynanamlar varken gebe kalırsam var ya aşırı komik ha ha insanlar saf değil duyduktan sonra tahmin eder az çok 🤗🤣🤣🤣
Bu ay mecbur zaten sjsjs benim 9-10 çatlama görünüyor uygulamada (genellikle tutuyor) eşim 6ı gidip 12si gelecek yani ancak 5indeki ilişkiden tutarsa tutacak 🤷‍♀️ canım seninkilerde genç bir çift olduğunuzun farkındadır çocuk için olmasa bile ilişki elbette olacak anlarlarsa anlarlasınlar boşver 😅

İyiyim canım teşekkür ederim sen nasılsın bu ara ehliyet dersi sınavı derken giremedim buraya fazla yoksa daha çok bakarım tabi 🥰 hamilelikte idare eder canım
İyiyim çok şükür toparlandım biraz. Senin de iyi olmana sevindim canım bebiş çok yormasin anneyi🥰

Bu ay mecbur zaten sjsjs benim 9-10 çatlama görünüyor uygulamada (genellikle tutuyor) eşim 6ı gidip 12si gelecek yani ancak 5indeki ilişkiden tutarsa tutacak 🤷‍♀️ canım seninkilerde genç bir çift olduğunuzun farkındadır çocuk için olmasa bile ilişki elbette olacak anlarlarsa anlarlasınlar boşver 😅
Hep onu diyorum zaten Yani genç bir çiftin evinde bir ay kalmak nedir. 🙈 Eşimin yüzünden ama resmen bana danışmadan söyledi sonuç O yüzden ben de takılmıyorum artık alıştım canım rahata onlar karı koca ardarda duşa girdi Ben mi çekineceğim 😌 ahh erken catlaması ıcın ne yapabilirz yas ya da gec 🤔

İyiyim çok şükür toparlandım biraz. Senin de iyi olmana sevindim canım bebiş çok yormasin anneyi🥰
Rabbim en kısa zamanda hayırlı zamanda inşallah nasip etsin bebiş canım sanada rabbim evlat isteyen herkesin kucağına evlat nasip etsin amin ❤️
İlk tirimestir biraz sallantılı geçiyor herşey iyi olsunda razıyım 🥹

Eklentiler

• IMG_20241231_110450.jpg
    IMG_20241231_110450.jpg
    128,3 KB · Görüntüleme: 35
  • IMG_20241231_110339.jpg
    IMG_20241231_110339.jpg
    34,2 KB · Görüntüleme: 34
Kızlar selam adetime 5 gün var dün test yaptım silik çıktı sabahta aynı şekilde kan verdim beta 24 çıktı tahminim 3 haftalık sizce değer nasıl normal mi?

O

evet pik olmuş tahminim yarın akşama çatlar ama o sürede değişiyor Benm genelde bir günde çatlardı bu ay 3. Gün sabah çatladı
Yarın döngünün 14 .günü ağzın bal yesin hemen çatlamasın ya 15. gün çatlasın evde kocam yok ya yarn gece. Ama bacak ağrıma bakılacak olursa sanırım yarın ctlayacak

Back
X