• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık-Ocak Ayı Gebelik Planlayanlar

Tmam işte 16 Aralık'tan saydigimda 14. gündeydim şimdi 15.gun oldu geçmiş olsun cnm yarını değerdir ama mutlaka sende test olmasa bile ateşi ölç catlamadan öncede içerde sprem olması lazim

Tmam işte 16 Aralık'tan saydigimda 14. gündeydim şimdi 15.gun oldu geçmiş olsun cnm yarını değerdir ama mutlaka sende test olmasa bile ateşi ölç catlamadan öncede içerde sprem olması lazim
Dün gece ilişki oldu kızlar. Bugun mecbur boş yarn eşim nobetcı yarın kaynanamlar olmasa gündüz olurduuuu net smdı eşim boşluk buluruz dese de yapamam kesn test bulmuş elimde bu var umarm dogru çıkarır 🙈 sabah bakıcam ama nasl yapaym 8de wc gidip 10 da mı bakaym su ıcmedenn. Ateşi de ölcuyorum en azından yarn catlasa da ıcerde sperm var inşallah

Eklentiler

• IMG-20241230-WA0001.jpeg
    IMG-20241230-WA0001.jpeg
    79,7 KB · Görüntüleme: 37
Ohh sefan olsun 😅😅 kiz yeterki hamile kal bosver kim varken olduysa oldu.

Ayni evde zaten bence de farkli bir durum olur yiaaa. Nasil gidiyor yolunda mi hersey misafirlerinle 😬
Canım vallahi maşallah diyorum beklediğimden de güzel bana bir tane Elti geldi ya bilmiyorum yani benim kıymetimi mi anladılar ahaah normalde kayınpederim de öyle çok sık muhabbet etmez ama burada hepsi bana çok farklı kızım sürekli babnne dedeyle ılglı bız brz kafa dinleme modu eşimle hahaha

Son düzenleme:
Hahahah😅 bu da iyiydi 😅 yalniz baya düşünceli bir kayinvaliden varmis 😅
Hemde nasıl siz yeterki çoçuklarımıntatmin edin kafasında iş güç yaptırmaz evinize kocalarınız koynuna gidin der sizin için doğurdum mantar gibi oğullarımı der ataerkil ama düşünceli bazı oğullarına düşkün annelerde tam tersi kıskanır bizimki kucağına itiyor 😅

Bende anlatayım gülün o zman Benm kayınvalidede çok düşkün oğullarına
eltimin kombisi bozulmuştu duşa giremezler diye kapısına kovayla maşraba bırakmış siz yeterki yapın ben kovayı ayarlarım olmuş 🤣
Ays ana tam yazarken kızım cagırdı halsızım diye ateşi var 😔 oğlunun cinsel hayatını düşünen kv. Helal olsun ahhaha

Dün gece ilişki oldu kızlar. Bugun mecbur boş yarn eşim nobetcı yarın kaynanamlar olmasa gündüz olurduuuu net smdı eşim boşluk buluruz dese de yapamam kesn test bulmuş elimde bu var umarm dogru çıkarır 🙈 sabah bakıcam ama nasl yapaym 8de wc gidip 10 da mı bakaym su ıcmedenn. Ateşi de ölcuyorum en azından yarn catlasa da ıcerde sperm var inşallah
Aynen öyle cnm 8de wcye kalk 10a kadar su içme öyle yap bnde öyle yapıyordum bu teste çok güvenmiyorum ama yap gitsin bakalım ne çıkartacak

Vala test aldığım kisiye yazdığımda pik ve ertesi günü en önemli gün dedi cnm inşaallah buay da bir aksilik çıkmazsa bana bu şekilde deniycem
Aynen dimi yarın pik görmek istemiyorum. Vücudumdan anladığım kadarıyla pik değil bence pike yakınımdır antibiyotikli krem kullanıyorum demiştim ya hani sivilce için. O aksatabilir birkaç gün belki de

Hahhaah süper yaaa. Aile apartmanı mı sizin de 🙃
Evet 12 dairelik bina yabancılarda var ama en üste kayınvalide altında eltim onun altında ben benm altımda da yabancılar var kaynanamlarda aramda bi kat var rahatım K yönden asansörlü olunca merdiveni kullanan yok gelen giden bakılmıyor bide kaynanam özele saygı duyuyor zırtpırt gelmez gel desem bile girmez

Canım vallahi maşallah diyorum beklediğimden de güzel bana bir tane Elti geldi ya bilmiyorum yani benim kıymetimi mi anladılar ahaah normalde kayınpederim de öyle çok sık muhabbet etmez ama burada hepsi bana çok farklı kızım sürekli babnne dedeyle ılglı bız brz kafa dinleme modu eşimle hahaha
Iyi olmus canimcim iste bak kiymetini anlamislar demek ki. Maşallah diyelim güzel güzel gecinip gidin zaten gidecekler evlerine.
Iyi olmus size de kari koca biraz hayatin tadini cikarin. Aksamlari kizini uyut sonra cikin gezin kocanlaa hem size de biraz renk katar bebis gunlerini guzel degerlendirirsiniz

Evet 12 dairelik bina yabancılarda var ama en üste kayınvalide altında eltim onun altında ben benm altımda da yabancılar var kaynanamlarda aramda bi kat var rahatım K yönden asansörlü olunca merdiveni kullanan yok gelen giden bakılmıyor bide kaynanam özele saygı duyuyor zırtpırt gelmez gel desem bile girmez
Benim kayınvalidemi anlattın Bizim de 6 daireli kayınvalidemi alt kattaydı elti gelince 3e çıktı ben ortadaym bizm karşılar da da eşimin amcası ve gelinleri var. Ama ben evimi bıraktım doğuya geldim sadece kışları buradayız yazın 3 ay kendi evimdeyim bozmadık evimizi şuan iki düzenimiz var. İşte bu yüzden ilk kez kvm geldi kalmaya bu yıl 2.yılımız görevde

Back
X