• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ARALIK 2024 TÜP BEBEK YAPTIRANLARIN PAYLAŞIM ALANI 🫄🤱👶

Fazla embriyo olunca insanın en azından morali yerine geliyor. Evet söyleyeceğim. Birde dediğim gibi ben biraz acele ettim eşim diyor güzel bir araştırma yapalım sürece öyle girelim kafadan acele edip boşuna vakit harcamayalim
Aynen öyle bende ilkinde hem kimyasal oldu hemde embriyom kalmadığı icin çok kötü olmuştum çünkü sil baştan başlıyorsun o kadr para tekrar veriyrsn bunda en azidnn tutmadi ama kenarda embriyom var birinde olucak diyrm inşallah tez vakitte en kolayindan nasip olur hepimize canim 🩷🧡🙏😍🔅

Aha da burda . Kalmaz olur mu onun yeri ayrı onun yeri ayrı beslenmedeki amaç bağışıklığı guclendırmek
Hahahaha ben ilkinde bir saglikli beslendim ki ne o sürede ne ekmek ne şeker ne cay ne kahve hep sağlıklı beslendm 8 kilo verdm öyle beslenirkn bu seferde hic biseye dikkat etmedim herseyi yedim içtim tutmadi ahaha diğerinde ortasini bulsam olur herhlde 😅😅😅😅

Hahahaha ben ilkinde bir saglikli beslendim ki ne o sürede ne ekmek ne şeker ne cay ne kahve hep sağlıklı beslendm 8 kilo verdm öyle beslenirkn bu seferde hic biseye dikkat etmedim herseyi yedim içtim tutmadi ahaha diğerinde ortasini bulsam olur herhlde 😅😅😅😅
Ben transfere son dakkaya kadar ağzımda sigara dolanıyordum 🤣ağzımı yıkadım transfere yattım

Aynen öyle bende ilkinde hem kimyasal oldu hemde embriyom kalmadığı icin çok kötü olmuştum çünkü sil baştan başlıyorsun o kadr para tekrar veriyrsn bunda en azidnn tutmadi ama kenarda embriyom var birinde olucak diyrm inşallah tez vakitte en kolayindan nasip olur hepimize canim 🩷🧡🙏😍🔅
Amin canım inşallah. Evet geride embriyo olması çok rahatlatıyor insanı

Evet canım elimden geleni yaptım ama şu an diyorum daha iyisi olabilir daha güzel bir diyet olabilir daha sıkı bir takip olabilirdi 🥰
Kesinlikle haklısın. Bence süreçte en önemlisi iyi doktoru bulabilmek sonrası zaten kendiliğinden geliyor 🥰 Rabbım yardımcınız olsun. Ankarada olsaydınız kendi klinigimi şiddetle önerirdim🙂↕️

Kesinlikle haklısın. Bence süreçte en önemlisi iyi doktoru bulabilmek sonrası zaten kendiliğinden geliyor 🥰 Rabbım yardımcınız olsun. Ankarada olsaydınız kendi klinigimi şiddetle önerirdim🙂↕️
Çok teşekkür ederim 😍 kesinlikle size katılıyorum. Bizde doktor süreci yönetemedi standart prosedür uygulandı hiçbir psikolojik süreç yok. Seneye Mart'ta tayin olacağız. Eğer burda ve çevre illerde bizi tatmin eden bir merkez bulamazsak tedaviyi erteleyecegiz Ankara mi olur artık İstanbul mi bilmiyorum

Opu muayeneler transfer dahil mi canım 🥰
Opu muayneleri dahil canım ama rahim dinlendirme embryo dondurma dahil değil☺️
Rahim dinlendirme - 20.000
Embryo dondurma 25-200
Bahçeci bildiğim kadarıyla rahim dinlendirme yapıyor taze transfer yapmıyor diye biliyorum☺️
Yani toplam tüp bebek fiyati 156 bine geliyor transferle birlikte ek biseyler yaptırmazsan☺️

Opu muayneleri dahil canım ama rahim dinlendirme embryo dondurma dahil değil☺️
Rahim dinlendirme - 20.000
Embryo dondurma 25-200
Bahçeci bildiğim kadarıyla rahim dinlendirme yapıyor taze transfer yapmıyor diye biliyorum☺️
Yani toplam tüp bebek fiyati 156 bine geliyor transferle birlikte ek biseyler yaptırmazsan☺️
Rahım dinlendırme nasıl oluyormuş 20 bin ?

Diyelim ki taze transfer olmadın ertelediler onun ücretini de alıyorlarmış o da 20 bin 🤔
Diğer merkezler almıyordu burası aliyormus.baya yüksek fiyatlar .
Şok oldum şuan . Ben hıc bı işlem yapmadan geldım evde iki ay bekledım die 20 bin mı alacak yani .

Şok oldum şuan . Ben hıc bı işlem yapmadan geldım evde iki ay bekledım die 20 bin mı alacak yani .
Aynen öyle bence de çok saçma embryo dondurma ücretini aliyorsunu zaten ne gerek var rahim dinlendirmeden almaya.
Sorduğumda bakımları yapılıyor denildi 🤔

Aynen öyle bence de çok saçma embryo dondurma ücretini aliyorsunu zaten ne gerek var rahim dinlendirmeden almaya.
Sorduğumda bakımları yapılıyor denildi 🤔
İlk defa duydum . Varsa tecrübesi olan paylaşsın bizimle de ekstra bi ilgi gören olduysa

İlk defa duydum . Varsa tecrübesi olan paylaşsın bizimle de ekstra bi ilgi gören olduysa
Bende Bahçecide yaptırdım baştan söylüyorlar hangi durumlarda ne kadar ödeme yapılacağını yazılıda veriyorlar. Rahim dinlendirme olayına bende şaşırmıştım. Rahim dinlendirme olunca mesela dondurma ücretini hemen almıyorlar transfer sonrası kalan embriyo olursa alıyorlar. Acaba o süreçte dondurmayıp bakım mı yapıyorlar diye düşünmüştüm. Benim taze transfer oldu gerek kalmadı gerçi.

Çok teşekkür ederim 😍 kesinlikle size katılıyorum. Bizde doktor süreci yönetemedi standart prosedür uygulandı hiçbir psikolojik süreç yok. Seneye Mart'ta tayin olacağız. Eğer burda ve çevre illerde bizi tatmin eden bir merkez bulamazsak tedaviyi erteleyecegiz Ankara mi olur artık İstanbul mi bilmiyorum
Mart ayına zaten bir şey kalmamis inşallah gönlünüze göre bir il olur da tedaviye güzelce tekrar baslarsiniz🥰

Back
X