• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ARALIK 2024 TÜP BEBEK YAPTIRANLARIN PAYLAŞIM ALANI 🫄🤱👶

espressoc espressoc sen hiç hastasının karşısına döner sandalyeyi geriye sonuna kadar yatırıp bir elini başına bir elini göbegıne koyup vitaminleri kocan içsin diyen doktor duydun mu🤣adam resmen aramayın beni diyor 🤣Yemınle bi beta sordum hatırlamıyorum dedi 🤣kliniği ara öğren dedi bide ağrım var dedım iki katı olcak hersey dedi gectı

espressoc espressoc sen hiç hastasının karşısına döner sandalyeyi geriye sonuna kadar yatırıp bir elini başına bir elini göbegıne koyup vitaminleri kocan içsin diyen doktor duydun mu🤣adam resmen aramayın beni diyor 🤣Yemınle bi beta sordum hatırlamıyorum dedi 🤣kliniği ara öğren dedi bide ağrım var dedım iki katı olcak hersey dedi gectı
O nasıl doktormuş öyle 😃

Ay ne kadar gıcık bir doktor bu nerde 😂 insanı sinir ediyor zaten hassas bir dönem

Geçen ne oldu anlatayım
çenem düştü gece gece .
Ultrasonda bakacak çekime
izin yok diyor 😀
o odaya girmeden telefonu
gizleyip çekimi başlatmıştım zaten
🤣🤣yani insan heyecanlanıyor demi
mutlu oluyor gobegı gülünce
zıplıyor bende ağzımı açtım mı
kapatmam 🤣🤣🤣İrem derici misali
göbeğini oynatma
oynatma göbeğini gülme
bildiğin strese soktu Benı
neyse ikinci kese var dedi
eşim başladı ağlamaya
bende heyecan ikiye katladı
adamın tek cümle göbeğini oynatma
🤣 dedim hocam kaçıcı mısınız
hayırdır öyle diyince
espri yapıyor sizin çok güzel
çocuğunuz olur ha gözler
falan renkli beyaz tenlisiniz
yağ yakmaya durdu 🤣
öbür ay ne zaman geleyim diyorum
evin nerde dedi şurda dedim
oooo çok uzak çok gelme başka
yere git diyor yahu aracım var sorun değil
gitmicem diyorum Ben yoğunum
Seminerlerim var hastam çok diyor
🤣kesinlikle olmaz dedim şu tarihte
gel o zaman dedi şükür 🤣
her ay buraya gelcem diom bidaha
geldıgınızde cinsiyeti söyler sonrası
doğuma gelirsin diyor çocukları
rahatsız etme diyor yani şey gibi
ben orda elemanım şunu yap
bunu yap modunda ama
ben ilk tanışmada hiç gocunmadım
valla didim buda bizden vurdum
duymaz bu beni germez dedim
dediğim gibi de oldu ha sanki
Bağsur kontrolüne gider gibi
donu indirdik kaldırdık geldık 🤣🤣🤣

Geçen ne oldu anlatayım
çenem düştü gece gece .
Ultrasonda bakacak çekime
izin yok diyor 😀
o odaya girmeden telefonu
gizleyip çekimi başlatmıştım zaten
🤣🤣yani insan heyecanlanıyor demi
mutlu oluyor gobegı gülünce
zıplıyor bende ağzımı açtım mı
kapatmam 🤣🤣🤣İrem derici misali
göbeğini oynatma
oynatma göbeğini gülme
bildiğin strese soktu Benı
neyse ikinci kese var dedi
eşim başladı ağlamaya
bende heyecan ikiye katladı
adamın tek cümle göbeğini oynatma
🤣 dedim hocam kaçıcı mısınız
hayırdır öyle diyince
espri yapıyor sizin çok güzel
çocuğunuz olur ha gözler
falan renkli beyaz tenlisiniz
yağ yakmaya durdu 🤣
öbür ay ne zaman geleyim diyorum
evin nerde dedi şurda dedim
oooo çok uzak çok gelme başka
yere git diyor yahu aracım var sorun değil
gitmicem diyorum Ben yoğunum
Seminerlerim var hastam çok diyor
🤣kesinlikle olmaz dedim şu tarihte
gel o zaman dedi şükür 🤣
her ay buraya gelcem diom bidaha
geldıgınızde cinsiyeti söyler sonrası
doğuma gelirsin diyor çocukları
rahatsız etme diyor yani şey gibi
ben orda elemanım şunu yap
bunu yap modunda ama
ben ilk tanışmada hiç gocunmadım
valla didim buda bizden vurdum
duymaz bu beni germez dedim
dediğim gibi de oldu ha sanki
Bağsur kontrolüne gider gibi
donu indirdik kaldırdık geldık 🤣🤣🤣
Sen bu kadar sen şakrak eşin duygusal . Yahu ağlaması gereken sensin bırak adamı sakinlessin😂 ama moral motivasyon açısından iyi böyle olması

Sen bu kadar sen şakrak eşin duygusal . Yahu ağlaması gereken sensin bırak adamı sakinlessin😂 ama moral motivasyon açısından iyi böyle olması
Amanin herkesler ağladı bana nie ağlaman derler yahu nere ağlayayım şimdi zaten doğunca anamı ağlatacaklar o zamana kadar gözyaşı depolarımı ful tutmalıyım 🤣birini bi yanıma birini bi yanıma alacam aglayın kuzularım rahatlarsınız diyip son ses senfoniii babamız delirr mi evimi terkeder naparsa yapsın valla şimdi den öbür embrıyoları hemen alalım çocuklarım evde gözümün önünde olsun demeye başladı yeter bana 3 çocuk yaşım geç artık 50 yaşında okula çocuk falan götüremem Allah isteyenlere versin

Bende hemen sinirlenir hemen gerilirim nasıl yapıyorsun anlatnbana da 😂 görümce min düğünü var 2 3 hafta sonra ona bile şimdiden gerildim 😂😂
kötü günde 24 saat
İyi günde 24 saat
Ben valla yorulurum canım
kıyamam kendıme abuuu canım kendım oyss dadıma filan die aynada severım kocama da zorla sev Benı die yapışırım 🤣🤣

Opu falan dahil mi canım fiyata birde ilaçları yok bunun içinde değil mi ? Başarıları biliniyor diye aslında düşündüm de
Doktoru çok usta işinde zeki Akkum bence Türkiye de bir numara. Hemşirelere aşırı ilgili. Ama para tuzagımı evet. Hemde fazlasıyla. Ve çoook yoğun.

İlaçlar dahil değil. Bir opu bir trasnfer ve embriyo ücreti var içinde sadece

Doktoru çok usta işinde zeki Akkum bence Türkiye de bir numara. Hemşirelere aşırı ilgili. Ama para tuzagımı evet. Hemde fazlasıyla. Ve çoook yoğun.

İlaçlar dahil değil. Bir opu bir trasnfer ve embriyo ücreti var içinde sadece
Zeki Akkum u çok duydum. Bu süreçte ilgi çok önemli bence ya surecin yarısı psikolojik çünkü

kötü günde 24 saat
İyi günde 24 saat
Ben valla yorulurum canım
kıyamam kendıme abuuu canım kendım oyss dadıma filan die aynada severım kocama da zorla sev Benı die yapışırım 🤣🤣
Bende normalde canı çok tatliyimdie kıyamam kendime ama insan en çok kendine zarar veriyor aman kimse incinmesin 😂

Amanin herkesler ağladı bana nie ağlaman derler yahu nere ağlayayım şimdi zaten doğunca anamı ağlatacaklar o zamana kadar gözyaşı depolarımı ful tutmalıyım 🤣birini bi yanıma birini bi yanıma alacam aglayın kuzularım rahatlarsınız diyip son ses senfoniii babamız delirr mi evimi terkeder naparsa yapsın valla şimdi den öbür embrıyoları hemen alalım çocuklarım evde gözümün önünde olsun demeye başladı yeter bana 3 çocuk yaşım geç artık 50 yaşında okula çocuk falan götüremem Allah isteyenlere versin
İkiz bebek beklemek nasıl bir duygu gerçekten de şimdiden çok olayli bir meseleye benziyor 😂😂

Back
X