Çok güzel çıkmış maşallah ikiz gibi duruyor26 Aralık 5. gün embriyosu 2adet transferim yapıldı bugün transfer sonrası 8. Günün beta hCG değerim190,53 çıktı
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
ARALIK 2024 TÜP BEBEK YAPTIRANLARIN PAYLAŞIM ALANI 🫄🤱👶
- Konu Sahibi espressoc
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Benim hep 8-10 arası çıkıyordu, ama hepsi negatif oldu. Bunda 4 tane olgun yumurta çıktı sadece pozitif oldu hiç sayılar etkilemiyor. Bana ionofor uygulaması yaptı bu sefer. Döllenmede kalsiyum kullanımı oldu onun etkili olduğunu düşünüyorumEvet biz aslında daha iyi bir sayıya hazırlamistik kendimizi düşük gelince hayal kırıklığı oldu . Pozitif olsa razıyız da negatif olunca sil baştan başlıyor tedavi
Çok sağol bugün 7. Günün sabahı test yaptık yeniden baya koyulaşmışBence olmuş canım hayırlısı olsun bebeğin seninle
Eklentiler
- 16 Ekim 2024
- 212
- 104
- 18
- 35
Kan testiniz ne zaman hayırlı olsun kanda çıkar benceÇok sağol bugün 7. Günün sabahı test yaptık yeniden baya koyulaşmış
Benim hiç o kadar ağrım olmadı ki sizinle eş zamanlı oldu sürecimiz. İstersen başka bir doktora görün. Ben Eylül ayından beri tüp bebek diyetisyeni ile çalıştım özel beslenme listesi ve takviyeler kullandım. Aynı şeyi arkadaşım da yaptı. Yapmadığı zamana göre iki kat fazla yumurtası donduruldu. Beslenme isinin üzerine düşmekte fayda varAy valla çok şey okuduk bilmiyorum daha neyin ne faydası var. Canım ben gonal f kullanirkenn4 . Gün başladı ağrılarım hiç geçmedi opuda arttı transferde yine oldu sonra regl oldum geçmedi reglim biteli 3 gün oldu hâlâ adet sancısı gibi devam ediyor
- 6 Mart 2024
- 2.072
- 1.912
- 48
Ya bende diyorum bilimsel olarak önemi yokmuş diyor bu kadın zorla diyet yaptırıcaz …Benim hiç o kadar ağrım olmadı ki sizinle eş zamanlı oldu sürecimiz. İstersen başka bir doktora görün. Ben Eylül ayından beri tüp bebek diyetisyeni ile çalıştım özel beslenme listesi ve takviyeler kullandım. Aynı şeyi arkadaşım da yaptı. Yapmadığı zamana göre iki kat fazla yumurtası donduruldu. Beslenme isinin üzerine düşmekte fayda var
Siz ne durumdasınız
- 6 Mart 2024
- 2.072
- 1.912
- 48
Çok sağol bugün 7. Günün sabahı test yaptık yeniden baya koyulaşmış
Hayy maşallah
4 embriyo donduruldu. Ben laparoskopi olacağım tüpler alınacak onu bekliyorum maalesefYa bende diyorum bilimsel olarak önemi yokmuş diyor bu kadın zorla diyet yaptırıcaz …
Siz ne durumdasınız
- 6 Mart 2024
- 2.072
- 1.912
- 48
İnşallah artık bundan sonrası tereyagdan kıl çeker gibi olsun sizin için4 embriyo donduruldu. Ben laparoskopi olacağım tüpler alınacak onu bekliyorum maalesef
Allah razı olsun hepimiz için çok teşekkür ederimİnşallah artık bundan sonrası tereyagdan kıl çeker gibi olsun sizin için
Kan testim salı günü 10. Gün istemişti o gün yaptıracağım o güne kadar iki günde bir idrarda koyulaşmaya bakarım sanırımKan testiniz ne zaman hayırlı olsun kanda çıkar bence
- 2 Temmuz 2024
- 2.542
- 4.410
- 48
- 26
Bende diyetisyenle beraber çalıştım süreç boyunca. Doktorumla görüştük normal olduğunu söyledi ağrıların
Benim hiç o kadar ağrım olmadı ki sizinle eş zamanlı oldu sürecimiz. İstersen başka bir doktora görün. Ben Eylül ayından beri tüp bebek diyetisyeni ile çalıştım özel beslenme listesi ve takviyeler kullandım. Aynı şeyi arkadaşım da yaptı. Yapmadığı zamana göre iki kat fazla yumurtası donduruldu. Beslenme isinin üzerine düşmekte fayda var
- 16 Ekim 2024
- 212
- 104
- 18
- 35
Yaa güzel haberlerinizi bekliyoruzKan testim salı günü 10. Gün istemişti o gün yaptıracağım o güne kadar iki günde bir idrarda koyulaşmaya bakarım sanırım
Sonucu alır almaz yazarımYaa güzel haberlerinizi bekliyoruz
- 28 Kasım 2024
- 114
- 65
- 13
- 23
İkinci tadaviye başladığnda bunları söyle başka yerde başlarsan benimde ilkinde 15 yumurta toplandi 14 olgun cikti ama iki tane embiriym kalmıştı onuda oldum ikisini kimyasal oldu sonrasında ikincide piezoo işlemi uyhulandi mikroçip yapildi böylelikle 7 embrioyo dondurmstk tabi ikinci de negatif sonuc aldm ama fazla embriyo olmuştuBende öyle düşünüyorum bizim problem olmamasına rağmen çok az yumurta toplandi acaba merkezle mi alakalı diye aklımıza takildi
- 2 Temmuz 2024
- 2.542
- 4.410
- 48
- 26
Fazla embriyo olunca insanın en azından morali yerine geliyor. Evet söyleyeceğim. Birde dediğim gibi ben biraz acele ettim eşim diyor güzel bir araştırma yapalım sürece öyle girelim kafadan acele edip boşuna vakit harcamayalimİkinci tadaviye başladığnda bunları söyle başka yerde başlarsan benimde ilkinde 15 yumurta toplandi 14 olgun cikti ama iki tane embiriym kalmıştı onuda oldum ikisini kimyasal oldu sonrasında ikincide piezoo işlemi uyhulandi mikroçip yapildi böylelikle 7 embrioyo dondurmstk tabi ikinci de negatif sonuc aldm ama fazla embriyo olmuştu
- 2 Temmuz 2024
- 2.542
- 4.410
- 48
- 26
Ya inan ki diyet yapıyorum zaten diyetisyen kontrolündeymYa bende diyorum bilimsel olarak önemi yokmuş diyor bu kadın zorla diyet yaptırıcaz …
Siz ne durumdasınız
- 6 Mart 2024
- 2.072
- 1.912
- 48
Gece beslenmeyle alakası yok bilimsel falan didinYa inan ki diyet yapıyorum zaten diyetisyen kontrolündeym
En azından elinizden gelen her şeyi yaptığınızı biliyorsunuz o zaman . Sonucu degistirebilmeyi çok isterdimBende diyetisyenle beraber çalıştım süreç boyunca. Doktorumla görüştük normal olduğunu söyledi ağrıların
- 6 Mart 2024
- 2.072
- 1.912
- 48
Aha da burda . Kalmaz olur mu onun yeri ayrı onun yeri ayrı beslenmedeki amaç bağışıklığı guclendırmekBu kadar yoğun ilaç kullanırken beslenmenin hiçbir önemi kalmıyor zaten bilimsel çalışmalardada yapılan analizler var