• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık-Ocak Ayı Gebelik Planlayanlar

Ne guzel iste canim kopuk olmaktan iyidir. Gerci asiri yan yana iliskiler beni pek memnun etmez hic bi zaman ama.
En büyük tuzak bu😅 siz yapin ben bakarim gezin tuzagi. Benimde evlendigim ilk aydan beri duydugum söz 😅
Sonra korunmayı bıraktık Benm şansım da buya olmadı nasibimizi bekliyrouz işte ne zman olursa

Kuzum çok sagol toparlanmaya calisiyorum hala. Az daha kendimi iyi hissedicem tam bu defa da reglim tam anlamiyla bitmedi diye strese giriyorum. 15 gun olacak pedle bütünleştim artik. Birde hamiş olursam ah insallahhhhh 🥰 vallahi her aksam dualarimdasiniz kizlar birbirimize de dua edelim hangimizin dua kapısı açık bilemeyiz Allahım isteyen herkese icinde de bana size nasip etsin bebisler ❤🙏
Amin canım isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah 🙏🏻

Sonra korunmayı bıraktık Benm şansım da buya olmadı nasibimizi bekliyrouz işte ne zman olursa
Olur insallah canim insallahh. Elbet bir gün olacak bizlere de nasip olacak. Hic olumsuzu düşünmeyelim. Güzel beslenelim psikolojik olarka iyi olalim bebislerimiz bize gelirler 🙏🌸 ne kadardir deniyorsunuz canim siz

Ah sizi yerim ❤️ ya bazen mesajlar üst üst gelince gözden kaçıyor yeni mesajlar, bir de ben de yakın zamanda predictor kullanmış biri olarak dikkatimi çekti yazdığınız.. belki de bekleyip idrar testiyle koyulaşma takip etmek en iyisidir. Ben çok düşük bir betayla öğrendim, şimdi gün aşırı onu takip edeceğim. Dualarım hepimizle, burada anne olmak isteyen herkesin kalpten dualarının gücüne çok inanıyorum. Bana ne zaman isterseniz yazabilirsiniz ❤️

Çok güzel bir kalbiniz var ❤️ Dediğiniz gibi yapacağım. Nasıl belirtiniz vardı nasıl öğrendiniz anlatır mısınız? Umarım betanız sağlıkla artar bebişinize kavuşursunuz, hocalar kalp gözünüz açık derler bana. Sizin için dua edeceğim, bir tanesiniz. ❤️❤️

Canım adet olmuşsun yeni okudum desem Pamlok Pamlok üzülmeyıp ne yapıyoruz her yeni aya umutlR yüklüyoruz bu ay seni bulsun bebişin aminnn🌺🌺🌺🌺
Kuzucumm evett regl oldumm zaten ilk aydı diyebiliriz o yüzden dediğin gibi nasip 🥰 ocaktaki ovu günlerinde eşim yurtdışında olacak o yüzden bu ayı es geçeceğim gibi duruyor 🤷‍♀️

Hayatııım :KK200: çok teşekkür ederim yarın test alıp bakayım, predictor çıkarır mı acaba yalancı gölge kuruma hiç de bilmiyorum inan:110:
Aslinda normalde olsa yalanci pozitif çıkartmaz derdimmmm ama bu ay ne oldu bilmiyorum grupta o kadar cok yalanci pozitif cikti ki testlerde hemde tüm markalarda nerdeyse o nedenle biesey diyemiyorum. Ama hassasiyeti yüksek bir test bence yaniltmaz gibi geliyor canım benim 🙏😍 en temizi kan vermek aslinda ama tabi yine de kendin bilirsin

Aslinda normalde olsa yalanci pozitif çıkartmaz derdimmmm ama bu ay ne oldu bilmiyorum grupta o kadar cok yalanci pozitif cikti ki testlerde hemde tüm markalarda nerdeyse o nedenle biesey diyemiyorum. Ama hassasiyeti yüksek bir test bence yaniltmaz gibi geliyor canım benim 🙏😍 en temizi kan vermek aslinda ama tabi yine de kendin bilirsin

Canım ben birkaç gün koyulaşma mı takip etsem diye düşündüm, biraz daha belirginleşirse anlarım. Gerçekten birçok eczane ucuza kaçak test almaya başlamış, sahte testler yani. Babam doktor o söylemişti... Hayırlı zamanda gelir zaten, artık o kafaya girdim, içim rahat. Eşim çok rahatlattı beni, normalde ona söylemeyecektim. İki saat iç sıkıntısı ile oturdum boğulur gibi oldum. Kimseyle de paylaşamadım, şansıma kimse de bana yanıt vermedi birkaç saat boyunca. Ama şimdi içim ferah, foruma girmemeyi bile düşündüm ama insanların heyecanı mutluluğu hoşuma gidiyor, hepimizin bir zamanı vardır elbet. O yüzden sen yazınca da mutlu oldum inan :KK200:

Çok güzel bir kalbiniz var ❤️ Dediğiniz gibi yapacağım. Nasıl belirtiniz vardı nasıl öğrendiniz anlatır mısınız? Umarım betanız sağlıkla artar bebişinize kavuşursunuz, hocalar kalp gözünüz açık derler bana. Sizin için dua edeceğim, bir tanesiniz. ❤️❤️
Aylardır gebelik testi yapmayı bırakmıştım, bu ay dizim ödem yaptığı için 10 gün raporlu evdeydim sadece 2 kere ilişki olabildi dizim çok kötüydü çünkü onun için de bir gebenin günlüğü ovülayon testi kullandım koyulaşma gördüm öyle değerlendirdim o kadar. İçimde hep bir an önce test yapma isteği vardı o isteği bir türlü susturamadım 7 gün kala test yaptım negatif çıktı ki çıkması çok normaldi. 3 gün kala hafif hafif kasık ve göğüs ağrılarım her ay olduğu gibi bu ay da başlamıştı sabah kalktım öylesine yine bir yapayım dedim ve pozitif gördüm hemen kan verdim 34,14 çıktı. Adet olacakmışım hissi hariç hiçbir hissim yok, 1 yıldır olmuyordu sebepsiz ben de belirti aramayı test yapmayı bırakmıştım ki işte orada :) Allahım sağlıkla devamını getirsin, inşallah çok yakında o pespembe ikinci çizgiyi sen de göreceksin kalpten inanıyorum, çok teşekkür ederim duaların için ❤️❤️

Bende de bu beyaz akıntı ovudan 5 gün sonra başladı ama yoğun değil dünden beri. Bakalım haftaya belli olur ama ümidim yok hiç
Ovulasyondan 5 gün sonra başladı çok araştırdım enfeksiyon oldum sanmıştım ama kokusuz kaşıntısızdı o yüzden bazı formlarda gebelik belirtisi olarak yazılmış ama testlerim negatif çıktığı için çok kafama takmamıştım. Beyaz da geliyordu ama en çok o şeffaf su geliyordu tutmadı diye düşünmeyin herkesin vücudu farklı hem bende de beyaz akıntı geldi ekstradan 🫶🫶♥️♥️

Ay amiiinnn Allah kabul etsin canim benim aminn🙏🙏 isteyen herkese nasip olsun bu mucize..
Bi kesilsin reglim kontrole gidicem bakalim tekrar canim. Kesilmezse de gidicem gerci. Insallah hersey yolundadir umarim.
Yok kuzum yaa baslayamadim tabiki... bende bu odaklanamama hali oldukca da zor gibi duruyor baslamam. Insallah baslayabilirim bir an evvel 🤦‍♀️ ellerine saglik begendi minik kizin tavşanını 😍
Bayıldııı canım foto atarım 🤣 başlarsın canm insan düşük sonrası yeni bir cocuk yapmaya çalışırken diğerine ihanet gibi geliyor anlıyorum seni ❤️ama başlayınca o da geçecek birbirinizi özlemişsinizdir birbirinizi hem🥳

Güzel anneler ve adaylar günaydınn ovulasyon testimi yaptım. Sizce kaçıncı dkda ataym size 10dk da mı sonuc okunuyor

Kızlar ilk testim 12. Döngü.aslında gece tam 12 olacak adeti çok geç oldum. Neyse biliyorsunuz kocişim bugün ve çarşamba gecesi yok. Gunduz evde biraz kv. Kp. Den fırsat olursa ilişki olur 😌salı olur zaten. pik olmamış muhtemelen yarın olacak gibi duruyor 7 yıldır ilk kez ovülasyon yaptım.😂 Siz ne diyorsunuz? Döngü 11 gibi de düğünebiliriz gece 11deydi adet başlangıç. Güvenmeli miyim daha ısım da 36.3 düşmedi hiçç çatlama öncesi düşüyor bikaç gün flaş olan en son hali E eva0108 merveett merveett babylovee babylovee eylulesma eylulesma zeyyy123 zeyyy123 Pamlok Pamlok M Momyteam ve herkes🤗

Eklentiler

• IMG_20241230_094632.jpg
    IMG_20241230_094632.jpg
    39,7 KB · Görüntüleme: 31
  • IMG_20241230_094124.jpg
    IMG_20241230_094124.jpg
    39,9 KB · Görüntüleme: 27
  • IMG_20241230_094412.jpg
    IMG_20241230_094412.jpg
    38,6 KB · Görüntüleme: 28
  • IMG_20241230_094827.jpg
    IMG_20241230_094827.jpg