- Konu Sahibi denizadamasal
- #7.421
Şimdi yaptım öyle cnm hamile değilim hissediyorum canım oyuzden hemen adet olmak istiyorum biran önceKuzum takvımde 15de yumurtlama görünüyor 16ya ekle sen manuel ozman 30 u yazar. Ama ama inşallah olmazsınnnnn
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şimdi yaptım öyle cnm hamile değilim hissediyorum canım oyuzden hemen adet olmak istiyorum biran önceKuzum takvımde 15de yumurtlama görünüyor 16ya ekle sen manuel ozman 30 u yazar. Ama ama inşallah olmazsınnnnn
Ben de öyle düşündüm ama verdiği ilacı içiyorum mecburen7gunde anca bebek yerleşme aşamasına giriyor çıkmazdı 10gunden sonra kanda çıkıyor yada 12 inci günde en erken
Ay hahah aynısı başıma geldi düğün günüm sular kesikti eve geldik eşim düğün arabasını bırakmaya çıktı karşı komşum teyze eşimin eline 4 şişe 5 litrelik su vermis biz anlamadık tabi suların kesik olduğunu farkedince çok gülmüştük eşimle 3_4 ay eşim kadinla yüzyüze gelemedi utancındanBende anlatayım gülün o zman Benm kayınvalidede çok düşkün oğullarına
eltimin kombisi bozulmuştu duşa giremezler diye kapısına kovayla maşraba bırakmış siz yeterki yapın ben kovayı ayarlarım olmuş
Yazılarsan takipteyim sizi biliyorum ortada olmak zormuBenim kayınvalidemi anlattın Bizim de 6 daireli kayınvalidemi alt kattaydı elti gelince 3e çıktı ben ortadaym bizm karşılar da da eşimin amcası ve gelinleri var. Ama ben evimi bıraktım doğuya geldim sadece kışları buradayız yazın 3 ay kendi evimdeyim bozmadık evimizi şuan iki düzenimiz var. İşte bu yüzden ilk kez kvm geldi kalmaya bu yıl 2.yılımız görevdeyazola
Ben 16 kasımda son adetimi gördüm 14 aralıkta test yaptım pozitif gösterdi direk son 1-2 gün kala yapmanız daha iyi. Bende 1 hafta kala yapmıştım negatif göstermiştiEvet 2 gün daha beklicem.. sanmıyorum ama belki işler değişir teşekkür ederim
Yaa ne güzel kız ideal kaynana iste daha ne istiyorsun ye ic sevis valla masallah sevdim kaynananiHemde nasıl siz yeterki çoçuklarımıntatmin edin kafasında iş güç yaptırmaz evinize kocalarınız koynuna gidin der sizin için doğurdum mantar gibi oğullarımı der ataerkil ama düşünceli bazı oğullarına düşkün annelerde tam tersi kıskanır bizimki kucağına itiyor
Bişey olmaz inşallah kötü düşünmeyin sagliginizda önemliBen de öyle düşündüm ama verdiği ilacı içiyorum mecburen
Belirtileriniz nelerdi acabaBen 16 kasımda son adetimi gördüm 14 aralıkta test yaptım pozitif gösterdi direk son 1-2 gün kala yapmanız daha iyi. Bende 1 hafta kala yapmıştım negatif göstermişti
Kuzum çok sagol toparlanmaya calisiyorum hala. Az daha kendimi iyi hissedicem tam bu defa da reglim tam anlamiyla bitmedi diye strese giriyorum. 15 gun olacak pedle bütünleştim artik. Birde hamiş olursam ah insallahhhhh vallahi her aksam dualarimdasiniz kizlar birbirimize de dua edelim hangimizin dua kapısı açık bilemeyiz Allahım isteyen herkese icinde de bana size nasip etsin bebisler ❤babylovee canımmm senn nasılsın bu arada bunu sormayı unuttum hep konuştuk ama psikolojikman nasılsın
Maşşlahı var vala şok oluyorum böyle kaynana görmedim ben ailesi yönden şanslıyım yemegimi yapar camımı siler eltimin çoöuklarına bakar yıkar hatta en küçüğü 1.5 yaşındaydı onada yatıyor Du diğeri okula giderken uyanmasın bide oğlu rahat yapsın diye benceYaa ne güzel kız ideal kaynana iste daha ne istiyorsun ye ic sevis valla masallah sevdim kaynanani
Ben çalışıyordum o sıra ara ara tansiyonum 95/60 vardı ama hemşire olduğum için ordan oraya hızlı çalışmaktadır diye umursamadım.Şuan sadec bel ağrısı arada onun harici eşimin gözlemlemesine göre uykuya çok düşmüşümBelirtileriniz nelerdi acaba
Ediyorum hep bir de namazlarda ediyorum tüm topiğe diyorum eskiden önce cocuk sevgisi tatmayanlara ver Allahım derdim snra yanlış dua ettigımı anladm rabbim tüm ama tüm bebiş isteyenlere versin bugün konustugumuz gbi drla konusu kuzum bıtsn inşallah hemen kanaman da ben kızımın tavşanını bitirdim başladın mı örgü flnKuzum çok sagol toparlanmaya calisiyorum hala. Az daha kendimi iyi hissedicem tam bu defa da reglim tam anlamiyla bitmedi diye strese giriyorum. 15 gun olacak pedle bütünleştim artik. Birde hamiş olursam ah insallahhhhh vallahi her aksam dualarimdasiniz kizlar birbirimize de dua edelim hangimizin dua kapısı açık bilemeyiz Allahım isteyen herkese icinde de bana size nasip etsin bebisler ❤
Maşallah cok sanslısınnn bebişine de bakar rçcok destek olurr . Benimki de öyledir kızım sabahları 7de kalkardı bebekken .alırdı bakardı siz uyuyun derdi sağolsun hep bizi düşünür gerçekten o kadar bağlı ki aıleler anlatamam. Burda da bi uyanırım kahvaltı hazırlamış dıyorum sız hep kalın hazırana dek burdaMaşşlahı var vala şok oluyorum böyle kaynana görmedim ben ailesi yönden şanslıyım yemegimi yapar camımı siler eltimin çoöuklarına bakar yıkar hatta en küçüğü 1.5 yaşındaydı onada yatıyor Du diğeri okula giderken uyanmasın bide oğlu rahat yapsın diye bence
Ya ahahhah ne düşünceli komsu valla ne güzelmis ne güzel hikayeler valla güldüm gece geceAy hahah aynısı başıma geldi düğün günüm sular kesikti eve geldik eşim düğün arabasını bırakmaya çıktı karşı komşum teyze eşimin eline 4 şişe 5 litrelik su vermis biz anlamadık tabi suların kesik olduğunu farkedince çok gülmüştük eşimle 3_4 ay eşim kadinla yüzyüze gelemedi utancından
Anladım kuzuum yeni ay yeni umutlar diyoruz üzülmek yokŞimdi yaptım öyle cnm hamile değilim hissediyorum canım oyuzden hemen adet olmak istiyorum biran önce
Valla kadin yeter ki siz dogurun diye elinden geleni yapiyor anlasilan daha napsin iyi canim ne kayinvalideler varr boyle olmasi daha iyi isteMaşşlahı var vala şok oluyorum böyle kaynana görmedim ben ailesi yönden şanslıyım yemegimi yapar camımı siler eltimin çoöuklarına bakar yıkar hatta en küçüğü 1.5 yaşındaydı onada yatıyor Du diğeri okula giderken uyanmasın bide oğlu rahat yapsın diye bence
Ben yeni evlendim biraz gezicez tozucaz diyorduk yok yok siz yapın bitane ben bakarım yine gezerisiniz diyordu Etrafımda görüşüyorum kimsenin başı kaldırmıyor artık bunlar değişik çok bağlılarValla kadin yeter ki siz dogurun diye elinden geleni yapiyor anlasilan daha napsin iyi canim ne kayinvalideler varr boyle olmasi daha iyi iste
Ay amiiinnn Allah kabul etsin canim benim aminn isteyen herkese nasip olsun bu mucize..Ediyorum hep bir de namazlarda ediyorum tüm topiğe diyorum eskiden önce cocuk sevgisi tatmayanlara ver Allahım derdim snra yanlış dua ettigımı anladm rabbim tüm ama tüm bebiş isteyenlere versin bugün konustugumuz gbi drla konusu kuzum bıtsn inşallah hemen kanaman da ben kızımın tavşanını bitirdim başladın mı örgü fln
Yok vala hiç üzülmedim buay boş geçti çünkü oyüzden buay hemen bittin istiyorum yeni yilda gelecek bebiş hissediyorumAnladım kuzuum yeni ay yeni umutlar diyoruz üzülmek yok
Ne guzel iste canim kopuk olmaktan iyidir. Gerci asiri yan yana iliskiler beni pek memnun etmez hic bi zaman ama.Ben yeni evlendim biraz gezicez tozucaz diyorduk yok yok siz yapın bitane ben bakarım yine gezerisiniz diyordu Etrafımda görüşüyorum kimsenin başı kaldırmıyor artık bunlar değişik çok bağlılar