Aralık-Ocak Ayı Gebelik Planlayanlar

Yalnız olmadığıma sevindim, kafama takmaya başladım bende. Bitecek gibi oluyor bir anda yine geliyor. Kürtajdan sonra 25. Gün gittim kanama devam ediyor normal mi dedim normal dedi doktor. 40 gün sürebileceğini söyledi. Bu yüzden bende tekrar gitmek istemedim ama 40 günü de geçti. İnşallah biter bir an önce çok yordu lekelenmeler

Inovitol almanda bir sebep var miydi yoksa destek amacli mi aldin vucuduna canim. Bende inolac almayi düşünüyorum pcos var bende. Insallah etkilerini cabuk görürsün görürüz
Merhabalar ben inovitol aldım bu ay bir gebenin günlüğünden ama daha yeni başladım etkilerini önünüzdeki ay falan anca görebilirim sanırım
Selam inovitol dediğiniz şey, inositol mu oluyor?
Birkaç farklı doktorun da bana kullanmak için önerdiği vitaminler içerisinde inositol bulunuyor. Yumurta kalitesini arttıran bir yapı.
Tr de doktorların önerileriyle prowomen ve pharmasupra kullandım ben de, aynı içerikli yurtdışındaki doktorum da başka bi yurtdışı markanınkini aldırmış ve gebelik oluşmuştu. Ama boş gebelik geçirdim düşük yaptım. Şimdi yeniden kullanıyorum.
İsterseniz sizler de içeriklerini inceleyebilirsiniz faydası olursayurtdışındakinin fotosunu da yükleyebilirim.

Tebrik ederim hayatım bebiş sağlıkla gelsin inşallah Belirtilerin neydi?

Tebrik ederim hayatım bebiş sağlıkla gelsin inşallah Belirtilerin neydi?
Teşekkür ederim canım. Rabbim hayırlı evlat versin sizlere Akıntım çok azdı neredeyse yok denecek kadar. Diğer taraftan aynı regl ağrısı gibi kasık ağrısı vardı ve regl olucam zannediyordum pazartesi günü demir tadı geldi ağzıma içecek içerken (bozuk zannetmiştim içeceği) Veeee birkaç gün önce garip bi şekilde gece açlıktan uyandım hatta içimden saçmalama hamile olsam bile şimdi olmazki heralde 6-7 aylıkken oluyor öyle şeyler diye düşünmüştüm (belkide alakası yok bilmiyorum) bu belirtileri yaşarken regl bekliyordum taki en son yerleşme kanamam olana kadar, 2-3 damla çok açık pembe renginde.

Benim de seninle çok benzer şeyler var, herkeste akıntı oluyormuş benim de çok az kuruyum resmen kasık ağrısı regl olacakmış gibi şişkinlik ve sol tarafımda resmen iğne batması var. Umarım bende de bebiş vardır

Hayırlı olsunnn benimde pozitif şu an seni çok iyi anlıyorum

Evet herkeste akıntı olduğu için bende olmaz diye düşünüyorum aynı senin gibi. Batına kaç gün var ? İnşaallah tutunmuştur eylül annesi oluruz birlikte

Yaa cokk.sevindim adınıza hayırlı olsun bende bu ay pik günü sadece degerlendirebildim beklemedigim için adeti bekliyorum 2gunum kaldı

Ayy o ses'i oakdar çok hayal ediyorumki anlatamam. İnşallah hayırlı haberler alırsın canım haber veririm canım
Gittim karından bakıldı doktorum kese var bebek görünmüyor dedi orda bi yutkundum sonra vajinal bakalım dedi baktı bakar bakmaz gördü var dedi bebişin ben geç yumurtlamıştım o yüzden 7 haftalık olması lazımken 6 çıktı karından o yüzden gözükmemis kalp atışını gösterdi 10 gün sonra gel adet tarihini yenileyelim dedi çok şukur ki herşey yolunda darısı sana olsun inşallah canım

Tebrikler sağlıkla büyüsün gelsin inşallah darısı güzel haber bekleyin bizlerin de başına olsun

Evet stres yapiyo

Yaaaaaaaaa bu ne kadar güzel bir haber Rabbim gözün aydın hayır'lısı olsun inşallah Rabbim kucağına aldığın günleri nasip etsin inşallah

Kesinlikle. Daha dün cöp kutusunun dibine birakilmiş bir bebek haberi gördüm. Cok üzücü
Çok acı gerçekten doktor bana tüp bebek dedi bugün o kadar üzüldüm ki. İş yerinde kız ilk denemede hamile kaldı midesi bulanıyor diye bu ne biçim hamilelik başlarım böyle gebeliğe diye söylenip duruyor asla memnun olmuyor insanlar kolay kazandığının kıymetini bilmiyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…