Aralık-Ocak Ayı Gebelik Planlayanlar

Arkadaşlar sanırım bugün yumurtladım ama 24 nöbetteyim acaba şansımı kaçırdım mı bu ay da ya çok üzgünüm

Eklentiler

• IMG_6199.jpeg
    85,1 KB · Görüntüleme: 4
Kızlar merhaba.. Gebe kalanları kutluyorum hayırlısıyla kucağınıza alırsınız inşallah
Bugün yumurta akı gibi az bir akıntım geldi çatlama kaç gün sonra oluyordu bu akıntıdan?
Ay bunu bende merak ediyorum benimde şeffaf uzayan akıntım oldu az önce ama ovulasyon testi hala silik gösteriyor ikinci çizgiyi

Kızlar merhaba.. Gebe kalanları kutluyorum hayırlısıyla kucağınıza alırsınız inşallah
Bugün yumurta akı gibi az bir akıntım geldi çatlama kaç gün sonra oluyordu bu akıntıdan?
Canım kişiden kişiye değişiyor sen en güzeli Ovilasyon testi yap yada sık ilişki

Benim de öyle oluyor takip ediyorum canım 3 gün içinde pik oluyor ya yumurta takibi yada ovi başka yolu olmuyor bunun çok takip ettim çözmedim kendimi
Ben bu ay femara kullandım yarın yumurtlama takibi kontörlüne gidicem bakalım doktor ne diyecek çok heyecanlıyım inşallah büyümüştür yumurtalarım

Ovulasyon testi kullanmıyorum canım strese sokar beni gün aşırı değerlendiriyorum adet bitiminden beri
Helal olsun senin olmasında kimin olsun yumurtlama öncesi yumurtlama sonrası 3 4 gün oluyor benim sonra adamı göresim gelmiyor helal sana ama sperm kalitesi düşmesin yinede dikkat edin canım ama

Kızlar lütfen cevap verir misiniz bugün yumurtlama günümmüş 10 dk önce test yapmıştım ama 24 nöbetim kaçırdım mı bu ay da ya çok üzüldüm

Helal olsun senin olmasında kimin olsun yumurtlama öncesi yumurtlama sonrası 3 4 gün oluyor benim sonra adamı göresim gelmiyor helal sana ama sperm kalitesi düşmesin yinede dikkat edin canım ama
işte kalite düşmesin diye 1 gün ara veriyoruz bizim yaş 41 artık ama sizler gibi kolay olmuyor gebelik. %3 civarı tutması

Üzüldüm herkes farkında olmadan yaşıyor bunu aslında. Bu yüzden adet gecikmeden test yapmamak lazım ama sabır yok bizde
Evet bende çok üzüldüm 21 gün sonra regl oldum o yüzden bu ayı kestiremiyom ben adet gecikmesinden sonra test yaptım ama ara ara akıntım vardı o yüzden merak edip test yapmıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…