-
- Konu Sahibi denizadamasal
- #5.881
Üzülme hiç yine olur ben 15 haftalık kaybettimEvet bende çok üzüldüm 21 gün sonra regl oldum o yüzden bu ayı kestiremiyom ben adet gecikmesinden sonra test yaptım ama ara ara akıntım vardı o yüzden merak edip test yapmıştım
Valla yaşa bakmıyor bize taş çıkartırsınız ben buna inandım olucak sizinişte kalite düşmesin diye 1 gün ara veriyoruz bizim yaş 41 artık ama sizler gibi kolay olmuyor gebelik. %3 civarı tutması
Ya şişede çok üzüldüm inşallah Allah nasıl eder hepimizeÜzülme hiç yine olur ben 15 haftalık kaybettim
Ağzın bal yesin emiValla yaşa bakmıyor bize taş çıkartırsınız ben buna inandım olucak sizin
Nerdeyse iki senedir olmuyor. Benim degerlerim normal ancak eşimin morfoloji 2% ve iler hiz 0% . Büyük ihtimal bu sperm degerlerinden dolayi olmuyorNeden tüp bebek? Değerleriniz normal mi hormonlar yani
Benim sonrasında 2 kızım oldu çok şükür canımYa şişede çok üzüldüm inşallah Allah nasıl eder hepimize
İdrar testlerine de güven kalmadı yap bakalım canım ne çikacak hayırlısı olsun inşallahİlk evde test yapayım dedim öyle vereyim kendimi bağlamakta istemiyorum düşük yapınca çok üzüldüm
İnşaallah en kısa zamanda olurBenim sonrasında 2 kızım oldu çok şükür canımama şimdiki eşimle ortak meyve istiyoruz inşallah dua edin
Sen de son durumlar nasılİnşallah hamilesinizdir
Ben önceden bi gebelik yaşadım ama bebeğimi kaybettim. O zaman ilk belirtim kasık ağrısı olmuştu yürürken bacağıma vuruyordu şimdi de kasık ağrım var ama çok erken emin olamadım
Yumurtlama akıntısı gibi kuzu şeffaf yapiskanAkıntı şekli nasıldı canım?
Ocak 12 benim ama daha yumurtlamaya var beklemeye başladım ben kocam da hasta anca iy ederim hazır ederim adamı zaten o da vakit alırAğzın bal yesin emiRabbim tez zamanda sana da evlat nasip etsin sağlıklı hayırlı senin bat ne zaman? Motivasyona ihtiyacım var 2 Dr ancak tüp bebekle olur dedi yaşından dolayı moralim bozulmuştu ilaç gibi geldin valla
Valla saldım gitti olursa olur olmazsa olmaz modundayımOcak 12 benim ama daha yumurtlamaya var beklemeye başladım ben kocam da hasta anca iy ederim hazır ederim adamı zaten o da vakit alırsende hiç umudunu kaybetme sal gitsin en azından belirli bi süre olmazsada yaptırırsın tüp bebek ne olacak benim olmazsa bende yaptırırım normal bebek tüp bebek kimse fark edemez diye düşünüyorum şaka bir yana hiç strest yapma nasip herşey güzel şeyler vakit alır
Tamam yumurtlama akıntısı o işte bu günü yarını iyi değerlendir sonra gün aşırı birliktelik olursa olur benceYumurtlama akıntısı gibi kuzu şeffaf yapiskan
İnşaallah en kısa zamanda olur
Amin canım hepimizin inşallahİnşaallah en kısa zamanda olur
Ay o bende de geliyo şimdi ne anlama geliyo kiYumurtlama akıntısı gibi kuzu şeffaf yapiskan
Aynen isteme olur zaten o kesinlenmiş bir şey canım hayırlısını iste senValla saldım gitti olursa olur olmazsa olmaz modundayımbir yandan korkuyorum da rahatım bozulacak kızlar büyüdü
Geçen ay yalancı pozitif gördüm elim ayağıma dolandı valla korktumAynen isteme olur zaten o kesinlenmiş bir şey canım hayırlısını iste sen