Aralık-Ocak Ayı Gebelik Planlayanlar

Geçen ay yalancı pozitif gördüm elim ayağıma dolandı valla korktum meğer artimed çöp bir markaymış. Ama eşim o kadar çok istiyor ki anlatamam
Benim eşim hiç istemiyordu ben çok istiyordum sonra bana hayat rahat geldi öteleyelim o zaman dedim şimdi o çok istiyor vakti zamanı var demekki istemek ile olmuyor ama iyi enerji güzel enerji verelim evrene ki olsun umarım hemencik olur sizinde içten dileklerim

Benmde 12 13 sanırım hala pik olmadı ovu testi yapıyormusun

Yaş kaç senin? Stres çok engel oluyor bu kesin birşey relax olmak lazım

Nerdeyse iki senedir olmuyor. Benim degerlerim normal ancak eşimin morfoloji 2% ve iler hiz 0% . Büyük ihtimal bu sperm degerlerinden dolayi olmuyor
Ay ne zor ya isteyenler için hamile kalmak. İstemeyenlerde uğraşmadan şıp diye kalıp kıymet bilmiyorlar hayat ne adaletsiz.

Catlamdan sonra 14 gün gectimi yani

Merhaba sat 4 Aralık bat ise 1 Ocak. 5 gün klomen kullandım 20 aralıkta ovitrelle vurdum. Şuan hiçbir belirtim olmadı sizce normal mi

Dün değerlendirdim ben gün aşırı değerlendiriyorum ovülasyon testi yaparım pik değilse kalsın bugün
ya bana da yardımcı olur musunuz rica etsem ovülasyon testinde bugün çift çzigi gördüm ama nöbet olduğum için değerlendiremedim pik görünce üç gün üst üste ilişki öneriyorlar ya şansım hala var mıdır acaba yardımcı olur musubnuz

Dün değerlendirdim ben gün aşırı değerlendiriyorum ovülasyon testi yaparım pik değilse kalsın bugün
Benim testim yok yaa kargoda.Benin akıntım sabah başladı dün zaten değerlendirdigim için bugün kalsın dedim Ay bide şu testim hemen gelssydi kontrol etseydim.Benim adet sonrası hemen yumurtlama akıntısı oldu hiç beklemiyordum

Tabii ki var önemli olan pik değil çatlama zamanı değerlendirmek zaten

Kesinlikle. Daha dün cöp kutusunun dibine birakilmiş bir bebek haberi gördüm. Cok üzücü
Ya şurada o kadar kadın her ay bir ümit her ay bir uğraş hayel kırıklığı yaşıyor millet çocuğu çöpe atıyor böyle insanlara kedi köpek kısırlaştırma yapıyorlar ya ondan yapmaları lazım

Benim ovülasyon dönemim yaklaştı ya da bugün döngünün 19. Gunundeyim bugün yarın olur diye tahmin ediyorum bakalım kısmet ama ovülasyon Testi olunca daha kolay oluyo vücudunuzu iyi taniyosaniz buna ihtiyacınız yok tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…