- 14 Ağustos 2024
- 358
- 133
- 27
-
- Konu Sahibi denizadamasal
- #5.901
Benim eşim hiç istemiyordu ben çok istiyordum sonra bana hayat rahat geldi öteleyelim o zaman dedim şimdi o çok istiyor vakti zamanı var demekki istemek ile olmuyor ama iyi enerji güzel enerji verelim evrene ki olsun umarım hemencik olur sizinde içten dileklerimGeçen ay yalancı pozitif gördüm elim ayağıma dolandı valla korktummeğer artimed çöp bir markaymış. Ama eşim o kadar çok istiyor ki anlatamam
Benmde 12 13 sanırım hala pik olmadı ovu testi yapıyormusunOcak 12 benim ama daha yumurtlamaya var beklemeye başladım ben kocam da hasta anca iy ederim hazır ederim adamı zaten o da vakit alırsende hiç umudunu kaybetme sal gitsin en azından belirli bi süre olmazsada yaptırırsın tüp bebek ne olacak benim olmazsa bende yaptırırım normal bebek tüp bebek kimse fark edemez diye düşünüyorum şaka bir yana hiç strest yapma nasip herşey güzel şeyler vakit alır
Yaş kaç senin? Stres çok engel oluyor bu kesin birşey relax olmak lazımBenim eşim hiç istemiyordu ben çok istiyordum sonra bana hayat rahat geldi öteleyelim o zaman dedim şimdi o çok istiyor vakti zamanı var demekki istemek ile olmuyor ama iyi enerji güzel enerji verelim evrene ki olsun umarım hemencik olur sizinde içten dileklerim
Ay ne zor ya isteyenler için hamile kalmak. İstemeyenlerde uğraşmadan şıp diye kalıp kıymet bilmiyorlar hayat ne adaletsiz.Nerdeyse iki senedir olmuyor. Benim degerlerim normal ancak eşimin morfoloji 2% ve iler hiz 0% . Büyük ihtimal bu sperm degerlerinden dolayi olmuyor
Bu herkezde değişiyor maalesef önceki regldan 14 gün geriye saydiginda Ogün çatlama oluyor ve genelde çok yoğun ve uzayan akıntı geliyorUzayan kıvamdaydı ama az geldi. Çatlama ortalama kaç gün sonra oluyor?
Değerlendirmemiz gerektigi anlamına geliyor kuzumAy o bende de geliyo şimdi ne anlama geliyo ki
Dün degerlendirdim bugün kalsın da yarın değerlendirelim dedim kasıklarımda falan hiç ağrı yok diye bekledimTamam yumurtlama akıntısı o işte bu günü yarını iyi değerlendir sonra gün aşırı birliktelik olursa olur bence
Yapıyorum canım ama uygulama ile aynı olmuyor benim o yüzden az daha var gibiBenmde 12 13 sanırım hala pik olmadı ovu testi yapıyormusun
27 yaşındayım ama bi tur hayata bindirdim 54 gibi bir şey oldumYaş kaç senin? Stres çok engel oluyor bu kesin birşey relax olmak lazım
Catlamdan sonra 14 gün gectimi yaniSelam kızlar bişey sormak istiyorum süt gibi beyaz akıntım var son bikaçgünde 1 2 kez koyu kanama oldu ama leke şeklinde 1 kere 2 kere gelip kesildi doktor 14 aralıkra yumurta çatlamış demişti benim tahminime göre bugün ya da yarın regl olmam lazım ama olmadım henüz aynı durumda olan var mı
Merhaba sat 4 Aralık bat ise 1 Ocak. 5 gün klomen kullandım 20 aralıkta ovitrelle vurdum. Şuan hiçbir belirtim olmadı sizce normal mi
Merhaba sevgili Aralık- Ocak ayı anne adaylarıdilerim bu topik hepimize şans getirir
Sat ve Bat tarihlerinizi yazarak tabloya eklenme taleplerinizi beni etiketleyerek yapabilirsiniz. Şimdiden hepiniz hoş geldiniz
Üye Adı Son Adet Tarihi Beklenen Adet Tarihi Sonuç @Turunc chemist 2 Kasım 3 Aralık @dlaraoz 8 Kasım 6 Aralık @slaslasla 7 Kasım 7 Aralık @wKubra 10 Kasım 8 Aralık @..AhSeN.. 14 Kasım 9 Aralık @incim1 9 Kasım 11 Aralık @gullinhan 13 Kasım 11 Aralık @okyanusunkalbi34 13 Kasım 15 Aralık zeyyy123 17 Kasım 15 Aralık @burciby 16 Kasım 16 Aralık @sevgi232 16 Kasım 17 Aralık @Rabiacaa 29 Kasım 20 Aralık @Tubiscee 20 Kasım 20 Aralık @sepa 23 Kasım 20 Aralık @pportakalcicegi 22 Kasım 20 Aralık @Tadelle12 24 Kasım 20 Aralık @eylulesma 25 Kasım 20 Aralık @nesasl 27 Kasım 21 Aralık @parla1212 23 Kasım 21 Aralık @marsel90 24 Kasım 21 Aralık @aryaaylin 23 Kasım 21 Aralık @gixmooo10 27 Kasım 22 Aralık @norayildiz 23 Kasım 22 Aralık @Biranneadayi2024 21 Kasım 22 Aralık @ftkz 26 Kasım 22 Aralık @atanamayann 23 Kasım 23 Aralık @eylulhuznuyum 23 Kasım 23 Aralık @caca60 24 Kasım 24 Aralık bucebuse 24 Kasım 24 Aralık @cerenaylcn 16 Kasım 24 Aralık @Bahar esinti 26 Kasım 24 Aralık @sla44 25 Kasım 25 Aralık @Freyja93 24 Kasım 25 Aralık @soGuk nevale 22 Kasım 25 Aralık @kadirbey19 27 Kasım 25 Aralık @Middleton 27 Kasım 25 Aralık @deniz101000 26 Kasım 26 Aralık @gokce1111 29 Kasım 27Aralık @sea9 30 Kasım 27 Aralık @Mauvee 28 Kasım 28 Aralık @dicle1 29 Kasım 28 Aralık @keug0 29 Kasım 28 Aralık @Sweetbird 28 Kasım 27 Aralık @EGE333 29 Kasım 27 Aralık @topraktonlari 4 Aralık 28 Aralık @Pamlok 1 Aralık 29 Aralık @Dides0 1 Aralık 29 Aralık @Ozerrrr 1 Aralık 29 Aralık @prensesannesii 2 Aralık 30 Aralık @Renkkkkk 30 Kasım 30 Aralık E eva0108 4 Aralık 31 Aralık @beyazmanolya66 3 Aralık 31 Aralık @n0101 4 Aralık 31 Aralık @Lioo 29 Kasım 31 Aralık @kelebek922 30 Kasım 31 Aralık @aydakubra 28 Kasım 1 Ocak @Layylaylomm 4 Aralık 1 Ocak @Eneaciz 19 Aralık 1 Ocak @freewoman1 2 Aralık 1 Ocak D denizadamasal 5 Aralık 2 Ocak @malika001 5 Aralık 2 Ocak @senon 30 Kasım 3 Ocak @rozatulip 2 Aralık 3 Ocak @madamma 3 Aralık 3 Ocak @sutlac7 4 Aralık 4 Ocak @ahsennayaz 6 Aralık 4 Ocak @ozgeanne 3 Aralık 5 Ocak @Sunsun9 3 Aralık 5 Ocak @derindenizmavisi 5 Aralık 5 Ocak @Mystika 8 Aralık 5 Ocak @cetty 8 Aralık 5 Ocak @balimss 9 Aralık 5 Ocak @loveinnovember 13 Ocak 5 Ocak mmatmazellll 6 Aralık 6 Ocak @pinkflowers1 9 Aralık 6 Ocak @makaleyaz 14 Aralık 6 Ocak @Tmd2020 7 Aralık 7 Ocak @LunaLovegoodd 6 Aralık 7 Ocak @aycnnderin 9 Aralık 8 Ocak @Meowster 5 Aralık 9 Ocak @cicek4040 10 Aralık 9 Ocak @papatyamm13 13 Aralık 10 Ocak @Daydi 17 Aralık 10 Ocak @chan 17 Aralık 10 Ocak merveett 19 Aralık 12 Ocak @asiliris 13 Aralık 14 Ocak @angelogretmen 15 Aralık 15 Ocak @irem142 18 Aralık 16 Ocak @hlvsr 22 Aralık 19 Ocak @Mevsimm34 16 Aralık 20 Ocak
Dün değerlendirdim ben gün aşırı değerlendiriyorum ovülasyon testi yaparım pik değilse kalsın bugünDeğerlendirmemiz gerektigi anlamına geliyor kuzum
ya bana da yardımcı olur musunuz rica etsem ovülasyon testinde bugün çift çzigi gördüm ama nöbet olduğum için değerlendiremedim pik görünce üç gün üst üste ilişki öneriyorlar ya şansım hala var mıdır acaba yardımcı olur musubnuzDün değerlendirdim ben gün aşırı değerlendiriyorum ovülasyon testi yaparım pik değilse kalsın bugün
Yumurtlama yakın diyor canımAy o bende de geliyo şimdi ne anlama geliyo ki
Benim testim yok yaa kargoda.Benin akıntım sabah başladı dün zaten değerlendirdigim için bugün kalsın dedim Ay bide şu testim hemen gelssydi kontrol etseydim.Benim adet sonrası hemen yumurtlama akıntısı oldu hiç beklemiyordumDün değerlendirdim ben gün aşırı değerlendiriyorum ovülasyon testi yaparım pik değilse kalsın bugün
Tabii ki var önemli olan pik değil çatlama zamanı değerlendirmek zatenya bana da yardımcı olur musunuz rica etsem ovülasyon testinde bugün çift çzigi gördüm ama nöbet olduğum için değerlendiremedim pik görünce üç gün üst üste ilişki öneriyorlar ya şansım hala var mıdır acaba yardımcı olur musubnuz
Kesinlikle. Daha dün cöp kutusunun dibine birakilmiş bir bebek haberi gördüm. Cok üzücüAy ne zor ya isteyenler için hamile kalmak. İstemeyenlerde uğraşmadan şıp diye kalıp kıymet bilmiyorlar hayat ne adaletsiz.
yani çatlama zamanı mı döllenmiş oluyor yumurta ay o kadar bilmediğim şey var ki :)Tabii ki var önemli olan pik değil çatlama zamanı değerlendirmek zaten
Ya şurada o kadar kadın her ay bir ümit her ay bir uğraş hayel kırıklığı yaşıyor millet çocuğu çöpe atıyor böyle insanlara kedi köpek kısırlaştırma yapıyorlar ya ondan yapmaları lazımKesinlikle. Daha dün cöp kutusunun dibine birakilmiş bir bebek haberi gördüm. Cok üzücü
Benim ovülasyon dönemim yaklaştı ya da bugün döngünün 19. Gunundeyim bugün yarın olur diye tahmin ediyorum bakalım kısmet ama ovülasyon Testi olunca daha kolay oluyo vücudunuzu iyi taniyosaniz buna ihtiyacınız yok tabiBenim testim yok yaa kargoda.Benin akıntım sabah başladı dün zaten değerlendirdigim için bugün kalsın dedim Ay bide şu testim hemen gelssydi kontrol etseydim.Benim adet sonrası hemen yumurtlama akıntısı oldu hiç beklemiyordum