Aralık-Ocak Ayı Gebelik Planlayanlar

Peki yerleşme kanaması yaşadınız mı

Ayyy maşallah gözünüz aydın sağlıkla gelsin bebişiniz böyle gebe haberleri aldıkça çok mutlu oluyorum bizler içinde dua edin

Yukarıda benimde bir sorum vardı rica etsem bakar mısınız
Canm ovulasyon testiyle gebelik öğrenen kişileri çok nadir gördüm ama onlarda üst üste pik goren kişiler attığın pik değil senin dongün çok uzadı belki ikinci kez yumurtlama göreceksiniz ondan koyulasmış olabilir belki de gebelik vardır gebelik testi yapman gerekiyo günün gelince inan bende çok bilmiyorum

Kızlar merhaba benim ovulasyon tarihim 19- 20 Aralık gösteriyor.5 gün geçmesine rağmen göğüslerim aşırı hassas ve ağrı var bu durumu yaşayan var mı veya adetim 3 Ocak bu kadar erken ağrımaya başlamalı normal mi

Doktor ramdevusu icin daha cok erken. Birsey görünecegini sanmam. Ama kan testi yapabilirler. Beklenen Adetin üzerinden 2 hafta gecince ultra sonda kalp atişini bile duyabilirsin. Testlere göre 100% hamilesin cünkü bende bu testleri bir bucuk senedir kullaniyorum ve hic cift cizgi görmedim.

Kizlar merhaba uzun zamandir yoktum buralarda :) Artik bi süre sonra tüp bebek harici olmayacagini kabullendim. Umarim burdaki herkes benim bu kapildigim umutsuzluga kapilmadan gebe kalir

Teşekkür ederim gebelik testim negatif döngü içinde adet söktürücü aldım zaten

Selam hanımlar ,
Pcosluyum adetlerim hep gecikmeli olur son regl 9 eylülde oldum bu süre zarfında bir sürü test yaptım bembeyaz negatifti bugün ilk idrarla yaptım ve 3. Dakikada çok silik gözle daha kolay görünen bir çizgi belirdi . Kan testi vermeye biraz korkuyorum 1.5 senedir belki kaç kere umutlarım tükendi inanın sayısını bilmiyorum sizce gebelik ihtimali var mı ?

Eklentiler

• IMG_0966.jpeg
    174,5 KB · Görüntüleme: 35
  • IMG_0969.jpeg
    50,3 KB · Görüntüleme: 33
Kizlar merhaba uzun zamandir yoktum buralarda :) Artik bi süre sonra tüp bebek harici olmayacagini kabullendim. Umarim burdaki herkes benim bu kapildigim umutsuzluga kapilmadan gebe kalir
Öyle düşünme canım hayırlısı nasılsa öyle olsun tüp bebek de bir umut doğal yollarla olmazsa bende tüp bebek düşünüyorum oluşunda nasip inan fark etmez hiç üzülme bunun için en kısa sürede kucağın dolsun

Çizgiyi gördüm canım ama emin olmak için sabahtan yine test yap ona göre kan ver derim umarım vardır

Evet normal yumurtlama dan sonra başlıyor ve adete kadar devam ediyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…