Aralık-Ocak Ayı Gebelik Planlayanlar

Bunda çıkmış Başka test le tekrar deneyin ondada çıkarsa kan verin bence inşallah bebiştir

Tesekkür ederim :) aynı fikirdeyim aslinda, olsunda nasil oldugu fark etmez. Sadece beni strese sokan yurt dışinda olmam. TÜp bebek icin türkiyeye gelmem gerekiyor ve çalisan biri icin bu cok zor ögretmenim ancak yaz tatilinde gelip yaptirabilirim. Biran önce yazın gelmesini bekliyorum

Kızlar bir kaç gündür mide bulantısı bel ve baş ağrısı yaşıyorum regliye 7gün var test yaptım negatif pozitife dönme ihtimali olur mu acaba

Bende gördüm çizgiyi bir kaç gün sonra tekrarlayın testi koyulaşma varsa kan verin umarım vardır bende pcosluyum pcos da gec döllenme olabiliyor belki geç döllenmedir

Benim de 19 aralıktı ovü günüm. İlk defa hassas ve ağrı var şişti baya da

Kızlar regl ağrım yok ama bugün bir iki damla çok açık pembe akıntım oldu yerleşme kanamasımı olabilir mi ki yada regl mi olcam

Neden tüp bebek? Değerleriniz normal mi hormonlar yani

Kızlar reglimin ikinci günü yeni bat 18 ocak
Bende bu ay ovulasyon testi denemek istiyorum aynı kızıma hamile kaldığımdaki gibi hayıt şurubu kullacağım arı sütü de aldım bu sütte çok işe yarıyormuş. Birkaç ay bu şekilde deneyeceğiz yine birsey olmazsa mecbur 0.2 amh ile tüp bebeğe yöneleceğiz. İçimden bir his sanki normal olacak diyor ama bilemeyiz tabi

Olsun canım belki gelmeden olur hiç gelmezsin yada gelirsin hayırlı sonuçlar alır gidersin hep derim hep dicem hayatta bazen zorluklar olur bunun için sabır ile birlikte sınav başlar ama hep derim hep de dicem bazen güzel şeyler zaman alır o yüzden zamana bırak güzel şeyler olucak

Kızlar merhaba.. Gebe kalanları kutluyorum hayırlısıyla kucağınıza alırsınız inşallah
Bugün yumurta akı gibi az bir akıntım geldi çatlama kaç gün sonra oluyordu bu akıntıdan?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…