-
- Konu Sahibi denizadamasal
- #5.841
Bunda çıkmış Başka test le tekrar deneyin ondada çıkarsa kan verin bence inşallah bebiştirSelam hanımlar ,
Pcosluyum adetlerim hep gecikmeli olur son regl 9 eylülde oldum bu süre zarfında bir sürü test yaptım bembeyaz negatifti bugün ilk idrarla yaptım ve 3. Dakikada çok silik gözle daha kolay görünen bir çizgi belirdi . Kan testi vermeye biraz korkuyorum 1.5 senedir belki kaç kere umutlarım tükendi inanın sayısını bilmiyorum sizce gebelik ihtimali var mı ?
Tesekkür ederim :) aynı fikirdeyim aslinda, olsunda nasil oldugu fark etmez. Sadece beni strese sokan yurt dışinda olmam. TÜp bebek icin türkiyeye gelmem gerekiyor ve çalisan biri icin bu cok zorÖyle düşünme canım hayırlısı nasılsa öyle olsun tüp bebek de bir umut doğal yollarla olmazsa bende tüp bebek düşünüyorum oluşunda nasip inan fark etmez hiç üzülme bunun için en kısa sürede kucağın dolsun
inşallah cnm hepimize nasip olsunGuzel haberler alirsin inşallah canim
Anladım canım hakkında hayırlısı olsunTeşekkür ederim gebelik testim negatif döngü içinde adet söktürücü aldım zaten
Hımm anladım teşekkürlerEvet normal yumurtlama dan sonra başlıyor ve adete kadar devam ediyor
Buraya yaz olurmu cnm bizede fikir olur.inşallah cnm hepimize nasip olsun
Canim senin bebek kaybın olmus muydu sanki öyle bir konu hatırladım senin açtığınBen elendim bu aydaregl oldum
İlk evde test yapayım dedim öyle vereyim kendimi bağlamakta istemiyorum düşük yapınca çok üzüldümBu belirtiler gebelik belirtisi canım sıcak basmada oluyordu bende de unutmuşum yazmayı kan versene kuzum sen inşallah vardır
Bende gördüm çizgiyi bir kaç gün sonra tekrarlayın testi koyulaşma varsa kan verin umarım vardır bende pcosluyum pcos da gec döllenme olabiliyor belki geç döllenmedirSelam hanımlar ,
Pcosluyum adetlerim hep gecikmeli olur son regl 9 eylülde oldum bu süre zarfında bir sürü test yaptım bembeyaz negatifti bugün ilk idrarla yaptım ve 3. Dakikada çok silik gözle daha kolay görünen bir çizgi belirdi . Kan testi vermeye biraz korkuyorum 1.5 senedir belki kaç kere umutlarım tükendi inanın sayısını bilmiyorum sizce gebelik ihtimali var mı ?
sonucu hemen yazarım kızlar sabırsızlıktan uyamıcam sanırım bu geceBuraya yaz olurmu cnm bizede fikir olur.
dönebilir cnm benim gecikmemin5. günü halen testler negatfKızlar bir kaç gündür mide bulantısı bel ve baş ağrısı yaşıyorum regliye 7gün var test yaptım negatif pozitife dönme ihtimali olur mu acaba
Hayırlısıı artıkdönebilir cnm benim gecikmemin5. günü halen testler negatf
bakalım ben yarın kan vericem allah isteyene versin inşallahHayırlısıı artık
Benim de 19 aralıktı ovü günüm. İlk defa hassas ve ağrı var şişti baya daKızlar merhaba benim ovulasyon tarihim 19- 20 Aralık gösteriyor.5 gün geçmesine rağmen göğüslerim aşırı hassas ve ağrı var bu durumu yaşayan var mı veya adetim 3 Ocak bu kadar erken ağrımaya başlamalı normal mi
Neden tüp bebek? Değerleriniz normal mi hormonlar yaniTesekkür ederim :) aynı fikirdeyim aslinda, olsunda nasil oldugu fark etmez. Sadece beni strese sokan yurt dışinda olmam. TÜp bebek icin türkiyeye gelmem gerekiyor ve çalisan biri icin bu cok zorögretmenim ancak yaz tatilinde gelip yaptirabilirim. Biran önce yazın gelmesini bekliyorum
Olsun canım belki gelmeden olur hiç gelmezsin yada gelirsin hayırlı sonuçlar alır gidersin hep derim hep dicem hayatta bazen zorluklar olur bunun için sabır ile birlikte sınav başlar ama hep derim hep de dicem bazen güzel şeyler zaman alır o yüzden zamana bırak güzel şeyler olucakTesekkür ederim :) aynı fikirdeyim aslinda, olsunda nasil oldugu fark etmez. Sadece beni strese sokan yurt dışinda olmam. TÜp bebek icin türkiyeye gelmem gerekiyor ve çalisan biri icin bu cok zorögretmenim ancak yaz tatilinde gelip yaptirabilirim. Biran önce yazın gelmesini bekliyorum