- 23 Kasım 2024
- 197
- 72
- 23
-
- Konu Sahibi denizadamasal
- #5.801
Görünüyor canımAblalarım, kızlarr
Bu da sabah yap demiştiniz sabah ki ilk idrar ile yapılan erken gebelik değil normal kaset test bilginiz olsun. Bu silik çizgi 3. Dk çıktı bilginiz olsun diğerleri gibiatıyım dedim belki benim gibi sizlerde görürsünüz. Sadece daha yeni dölleniyor gibi silik çizgi gibi düşünüyorum emin olmamakla birlikte
Bu belirtiler gebelik belirtisi canım sıcak basmada oluyordu bende de unutmuşum yazmayı kan versene kuzum sen inşallah vardırBen bu ay düşük yaptım gecikmeyi ona bağladım zaten ama bugün bir haftadır gecikmem var gecikmenin birinci günü test yaptım negatif sık idrara çıkma sağ kasık ve rahim ağrısı başımı yataktan kaldıramıyorum böyle sıcak basıyor sürekli acıkma baş dönmesi akıntı ve sivilce çıktı ilk defa böyle oldu onu da yine adete bağladım ama hala gelen giden yok birde düşük yaptığın ay hamile kalman çok yüksek diyorlar
Anladım cnm 3 ay sonra tekrar hamilelik olusmazsa gidecem cnm sorayım ozman bakalım nediycekBilmyrm ki kuzum ne desem yanlis yonlendirmiş olurum simdi benim hic gebelik olmadigi icin istemisti doktor tuplermi tikali diye ama doktruna danişabilirsn enfeksiyonlr filan tikayablyrmş diye duymuştm
Evet bunda çıkmış cnm bunun markası nedirAblalarım, kızlarr
Bu da sabah yap demiştiniz sabah ki ilk idrar ile yapılan erken gebelik değil normal kaset test bilginiz olsun. Bu silik çizgi 3. Dk çıktı bilginiz olsun diğerleri gibiatıyım dedim belki benim gibi sizlerde görürsünüz. Sadece daha yeni dölleniyor gibi silik çizgi gibi düşünüyorum emin olmamakla birlikte
Bunda bariz çıkmış ama başka marka ile yine yapın derim inşaallah bebiştirAdete 5 gün var Dün gece çok az lekelenmem oldu. Bu sabah ki idrar testim böyle çıktı ama bu artimed çok güvenmiyorum sizlerden bu markayı kullanan var mı?
İnşallah çok teşekkür ederim. Bu marka yalancı pozitif çok cikariyormus çok güvenilir defil diyorlarBunda bariz çıkmış ama başka marka ile yine yapın derim inşaallah bebiştir
Aynen öyle cnm emin olmak için bulabilirsen albi alyap istersen yoksa silik bile çıkartmıyorİnşallah çok teşekkür ederim. Bu marka yalancı pozitif çok cikariyormus çok güvenilir defil diyorlar
sağlık ocağında verince kaç günde çıkıyor kan sonucu cnm ben 2 gün diye duymuştunBenim de sadece belim agriyor. Yarin vericem ben sabah saglik ocaginda kan
bilmiyorum ki kafam çok karışıkSen ne zmn kan vercen cnm
yaaa hadi hayırlısı olsun cnm senin kaç gün oldu gecikme
Tebrik ediyorum darısı hepimizin başına inşallahKızlar elim ayağım titriyor gecikmemin 3. günü şimdi test yaptım (aslında yapmayacaktım sayfada pozitifleri görünce heves ettim) test ıslanırken çıktı ikinci çizgi ve ilk kez bu kadar net çizgi gördüm nolur dua edin kimyasal olmasın. Hamile olan tüm arkadaşlarımı tebrik ederim Allah kucağınıza almayı nasip etsin
Maşallah tebrik ederim kesin ve net hamilesiniz inşallah sağlıkla ilerler bebişin hayırlı olsunKızlar elim ayağım titriyor gecikmemin 3. günü şimdi test yaptım (aslında yapmayacaktım sayfada pozitifleri görünce heves ettim) test ıslanırken çıktı ikinci çizgi ve ilk kez bu kadar net çizgi gördüm nolur dua edin kimyasal olmasın. Hamile olan tüm arkadaşlarımı tebrik ederim Allah kucağınıza almayı nasip etsin
İnnovıta gebelik testi bu degilmiKızlar elim ayağım titriyor gecikmemin 3. günü şimdi test yaptım (aslında yapmayacaktım sayfada pozitifleri görünce heves ettim) test ıslanırken çıktı ikinci çizgi ve ilk kez bu kadar net çizgi gördüm nolur dua edin kimyasal olmasın. Hamile olan tüm arkadaşlarımı tebrik ederim Allah kucağınıza almayı nasip etsin
Kan testi vermyi dusunmuyormusunbilmiyorum ki kafam çok karışık
Maşallah tebrik ederim canimKızlar elim ayağım titriyor gecikmemin 3. günü şimdi test yaptım (aslında yapmayacaktım sayfada pozitifleri görünce heves ettim) test ıslanırken çıktı ikinci çizgi ve ilk kez bu kadar net çizgi gördüm nolur dua edin kimyasal olmasın. Hamile olan tüm arkadaşlarımı tebrik ederim Allah kucağınıza almayı nasip etsin
Allah razı olsunMaşallah tebrik ederim canimkc gun gecikmen var belirtin varmi bzide umut ol lutfen
Bebe time diye bir markaİnnovıta gebelik testi bu degilmi