Aralık-Ocak Ayı Gebelik Planlayanlar

Eğer olur da tutarda hamile olursam hiç şaşırmıcam çünkü ne kadar belirtisi var ise yaşıyorum ama olmazsa daha nasip değilmiş psikolojikmiş deyip beklicem hayırlısı ile rabbimden vaktini.

Sizce bu HGS filmini doğum yapmış ve 7 yıl korunmuş biri bunu yaptirmalimi 2ci denemmiz buay henüz korunmayali doktor 5ay süre verdi 2 gitti 3 ay deneme kaldı
Bilmyrm ki kuzum ne desem yanlis yonlendirmiş olurum simdi benim hic gebelik olmadigi icin istemisti doktor tuplermi tikali diye ama doktruna danişabilirsn enfeksiyonlr filan tikayablyrmş diye duymuştm

kızlar ovülasyon ile ilgili bi şey sorucam. şimdi ben 3,5-4 gibi sıvı almayı bırakıyorum. eve git et derken saat bazen 6 bazen 7 oluyor. tabi o arada işyerinde tuvalete gittiğimde oluyor. bu şekilde çok bekletmekten filan ovülasyon testi etkilenmez dimi ? 10 gündür filan test yapıyorum. hala silik acaba dedim yanlış mı yapıyorum

Sanmiyorum canim bence yumurtlaman gec olabililir yapmaya devam et bu ay olmzsa belki yumurtlama olmamis olabilir bu ay.

Zaten bu ayda gebelik olmazsa onumuzdeki ayda ovulasyon la takip edip sonra salcam olursa olur olmazsa olmz kafasina grcem artik yipratti beni bu sureçher ay ayni stres dongusu patlamaya hazr bomba. Gbiym stresten .
Deme öyle, ümidini yitirip güzel canını sıkma, hayırlısı ile olacaktır.

Deme öyle, ümidini yitirip güzel canını sıkma, hayırlısı ile olacaktır.
Herşey nasip tabiki isyan etmekte istmyrm Anne olmak bile bence nasip işi buda bizim sinavimiz işte ...Allah kimseyi bu durumla sinamasn biz yolun başinda olduğumz halde yipraniyorz 10sene olmayanlari dusunmek bile istemiyorum..Rabbim hayirli evlatlar versin herkese En iyisini tabiki yine Rabbim bilir

Sanmiyorum canim bence yumurtlaman gec olabililir yapmaya devam et bu ay olmzsa belki yumurtlama olmamis olabilir bu ay.
bende acaba yumurtlamayacak mıyım diye düşündüm
ama yumurtlama olmazsa regl olur mu ? yumurtlama oluyor regl oluyorsun diye yazıyor nette
geç olabilir. 2 ay önce düşük yaptım üzerine 1 kere regl oldum. o yüzden ovülasyon yapıyorum zaten

Ben bu ay düşük yaptım gecikmeyi ona bağladım zaten ama bugün bir haftadır gecikmem var gecikmenin birinci günü test yaptım negatif sık idrara çıkma sağ kasık ve rahim ağrısı başımı yataktan kaldıramıyorum böyle sıcak basıyor sürekli acıkma baş dönmesi akıntı ve sivilce çıktı ilk defa böyle oldu onu da yine adete bağladım ama hala gelen giden yok birde düşük yaptığın ay hamile kalman çok yüksek diyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…