Aralık-Ocak Ayı Gebelik Planlayanlar

Benim de nerdeyse bir haftadır doluluk ve sol tarafımda batma varr ay umarım hamilesinizdirr , yarın kan mı vereceksiniz yoksa testle mi kontrol edeceksiniz?

Benim de nerdeyse bir haftadır doluluk ve sol tarafımda batma varr ay umarım hamilesinizdirr , yarın kan mı vereceksiniz yoksa testle mi kontrol edeceksiniz?
Testlerde toplam 3 pozitif var eğer yalancı veya yanlış çıkmadılarsa, yarın sabah kan vermeye gidicem doktor öyle istedi akşam üzeri sonuçlar çıkınca belli olucak hayırlısı ile. Ama habere adet olucam diye aklım çıkıyor

izmir deyim cnm sabahtan verdim ya öğleden sonra çıkar dedi öğleden sonra versen ertesi güne kalırdı dedi
Bende İzmir’de yaşıyorum hangi hastane kan verdiniz umarım önündeki ay güzel haberler alırsınız morel bozmak yok yola devam

Kızlar ben yarın sağlık ocağında rutin kanlarıma baktıracağım 3 aydır demir takviyesi kullanıyorum onun için ama reglime 5 gün kalmış oluyor beta da baktırsam gebelik varsa çıkar mı kanda 5 gün kala sizce?

Ayy hadi hayırlısıı, koyulaşma var mı diye takip ettiniz mi? Bence olmayacaksınız adet olumlu düşünelim

Ayy hadi hayırlısıı, koyulaşma var mı diye takip ettiniz mi? Bence olmayacaksınız adet olumlu düşünelim
Dürüst olmak gerekirse ben daha önce hep regl öncesi kan toplanması nedeniyle şekerimin düşmesiyle elim ayağım titrer üşüme gelir belden aşağısı titrer dururdum. Ama bu defa hiç yaşamadım onu sadece iki haftadır süregelen bir kasık ağrılarım var gelip giden bir de sol kasıkta batmam var. Çocuk için yeni yeni başladık eşimle zaten o yüzden hemen olmasa da üzülmeyeceğim nasip diyeceğim. Koyulaşma ile ilgili hiç farkındalık olmadı. İnşallahhh olmam hayırlısı inşallahhh. Rabbim hepimize o duyguyu yaşatsın

Benim de sol kasık batmam ve kasıklarımda doluluk var pazartesi normal gebelik yaptım ama çıkmadı, öylece oturuyorum Kan verince haber verin heyecan yaptımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…