-
- Konu Sahibi denizadamasal
- #6.121
Kuzum hayırlısı olsun bende günü hiç şaşmadı oldum
İnşallah Allah razı olsun. Hayırlısı ile sabah şu kan testini vereyim 3 gibi çıkar sonuç doktora gidicem kontrol için ve folik asitim de bitti. Şu testler eğer pozitif verip de bu kadar beni yarın negatifi görürsem çok ağlarım cidden inşallah hayırlı haber alır da sizlerle paylaşırımbir gelip bir giden Kasık sancılarım ve sol tarafta batma hissi daha önce hiçbir adetimde olmadı. Umarım psikolojik değildir. rabbim hepimize sağlıklı hayırlı tez vakitte evlat nasip etsinnnn(amiiinnn)
Testlerde toplam 3 pozitif var eğer yalancı veya yanlış çıkmadılarsa, yarın sabah kan vermeye gidicem doktor öyle istedi akşam üzeri sonuçlar çıkınca belli olucak hayırlısı ile. Ama habere adet olucam diye aklım çıkıyorBenim de nerdeyse bir haftadır doluluk ve sol tarafımda batma varr ay umarım hamilesinizdirr , yarın kan mı vereceksiniz yoksa testle mi kontrol edeceksiniz?
Bende İzmir’de yaşıyorum hangi hastane kan verdiniz umarım önündeki ay güzel haberler alırsınız morel bozmak yok yola devamizmir deyim cnm sabahtan verdim ya öğleden sonra çıkar dedi öğleden sonra versen ertesi güne kalırdı dedi
Ayy hadi hayırlısıı, koyulaşma var mı diye takip ettiniz mi? Bence olmayacaksınız adet olumlu düşünelimTestlerde toplam 3 pozitif var eğer yalancı veya yanlış çıkmadılarsa, yarın sabah kan vermeye gidicem doktor öyle istedi akşam üzeri sonuçlar çıkınca belli olucak hayırlısı ile. Ama habere adet olucam diye aklım çıkıyor
Dürüst olmak gerekirse ben daha önce hep regl öncesi kan toplanması nedeniyle şekerimin düşmesiyle elim ayağım titrer üşüme gelir belden aşağısı titrer dururdum. Ama bu defa hiç yaşamadım onu sadece iki haftadır süregelen bir kasık ağrılarım var gelip giden bir de sol kasıkta batmam var. Çocuk için yeni yeni başladık eşimle zaten o yüzden hemen olmasa da üzülmeyeceğim nasip diyeceğim. Koyulaşma ile ilgili hiç farkındalık olmadı. İnşallahhh olmam hayırlısı inşallahhh. Rabbim hepimize o duyguyu yaşatsınAyy hadi hayırlısıı, koyulaşma var mı diye takip ettiniz mi? Bence olmayacaksınız adet olumlu düşünelim
Belki yerleşme kanamasidr kirmizya donmzseBende elendim şimdi wcde lekelenmem geldi akıntıyla karışık
Dürüst olmak gerekirse ben daha önce hep regl öncesi kan toplanması nedeniyle şekerimin düşmesiyle elim ayağım titrer üşüme gelir belden aşağısı titrer dururdum. Ama bu defa hiç yaşamadım onu sadece iki haftadır süregelen bir kasık ağrılarım var gelip giden bir de sol kasıkta batmam var. Çocuk için yeni yeni başladık eşimle zaten o yüzden hemen olmasa da üzülmeyeceğim nasip diyeceğim. Koyulaşma ile ilgili hiç farkındalık olmadı. İnşallahhh olmam hayırlısı inşallahhh. Rabbim hepimize o duyguyu yaşatsın
Hayirlisi olsun kuzum önümüzdeki ay olur inşallah Allah gönlüne göre versin bende yarin vercem ama korkyrm negatf çikar diye
Sanmam kuzum her ay ilk başlangıç bu şekildeBelki yerleşme kanamasidr kirmizya donmzse
Anladim canim bende yarin vercm ama korkyrm negatf gorunce yikilcm yineSanmam kuzum her ay ilk başlangıç bu şekilde
Gecikmen kac gun canimBenim de sol kasık batmam ve kasıklarımda doluluk var pazartesi normal gebelik yaptım ama çıkmadı, öylece oturuyorumKan verince haber verin heyecan yaptımm
Rabbim en hayırlısını nasip etsin yapacak bişe yok cnm yeni ay yeni umutAnladim canim bende yarin vercm ama korkyrm negatf gorunce yikilcm yine
bergama cnmBende İzmir’de yaşıyorum hangi hastane kan verdiniz umarım önündeki ay güzel haberler alırsınız morel bozmak yok yola devam
inşallah sende çıkar canım ver bakalım sende bana adet söktürücü verdi ona başlıcamHayirlisi olsun kuzum önümüzdeki ay olur inşallah Allah gönlüne göre versin bende yarin vercem ama korkyrm negatf çikar diye
Sende belirti neydi sadece kasik agrisydi degilmi benim hergun bi belirti cikiyo simdi bende korkyrm ya vermeye insn kotu oluyoinşallah sende çıkar canım ver bakalım sende bana adet söktürücü verdi ona başlıcam
Gecikmenizin kaçıncı günü sonucunuz böyle çıktıinşallah sende çıkar canım ver bakalım sende bana adet söktürücü verdi ona başlıcam