- 14 Ağustos 2024
- 357
- 132
- 27
-
- Konu Sahibi denizadamasal
- #6.001
Öyle düşünme sen yinede ne hayatlar ne imtihanlar var dünyada bence halledilmicek sorunlar değil asla sadece bi kaç destek almak iyi gelir diye düşündüm eskisi iyi olsaydı zaten ayrılmazdın öyle bak bu işe de bir de eskiyi hiç düşünme at kafandan yoksa beynin bulanmaya başlar farklı şeylere kafan gider senin yapacağın evliliğine emek harca kurtar çünkü kötü bir eşin yok çabala olmazsa da biter en azından elimden geleni yaptım dersin kuzumKonuşmak insana ne kadar iyi geliyor bi bilseniz teşekkür ederim sizlere
Ömrümde ağlamadığım kadar şu sekiz ay ağladım yüzümü gören anlıyor mutsuzluğumu en baştan sağlam olmadı temelimiz yalanını yakaladım ama devam ettim ondan önceki ciddi görüştügümlede sadece bi yalanını yakaladığım için ayrılmıştım bana sankı bi ders bi imtihan gibi geliyor şimdiki hayatım
Rabbim yardımcın olsun cnm ne diyeyim kiBoşanmak için elle tutulur bişe yok bulamıyorum aslında ama şok mutsusuzm yüzün gülmüyor resimlerimde bile fark ediyor eski resimlerde gözüm sanki parlıyor şimdi sönük
Şuan ağladığımı görse duramaz gelir gönlümü alır kedi yavrusuna dönüyor ben ne yapıyorum diyor aslında oda bilmiyor nasıl davaranacagını onun hayatında hiç olmamış ilk kadınıyım öyle açık degil konuşmaz nasıl olacak bilmiyorumÖyle düşünme sen yinede ne hayatlar ne imtihanlar var dünyada bence halledilmicek sorunlar değil asla sadece bi kaç destek almak iyi gelir diye düşündüm eskisi iyi olsaydı zaten ayrılmazdın öyle bak bu işe de bir de eskiyi hiç düşünme at kafandan yoksa beynin bulanmaya başlar farklı şeylere kafan gider senin yapacağın evliliğine emek harca kurtar çünkü kötü bir eşin yok çabala olmazsa da biter en azından elimden geleni yaptım dersin kuzum
Bne çizgi görüyorum sankiOvula diye bir erken gebelik testi yaptım 5 gün var çatlamanin 9.gunu artık kesin yoktur degilmi kızlar
Evet aynı cunku sorumlusu progesteron hamile cıkana ssadece bunlar denk geliyor. Hcgnın yan etkı yapması enaz 1000 1500 mg ile olurKızlar son 5 gündür siteyi alt üst ettimbütün erken gebelik belirtilerini çıkardım.
Bel ağrısı, karın ağrısı, mide bulantısı, şişkinlik, vücut ve bacak ağrısı, baş ağrısı, sivilce, göğüs hassasiyeti, halsizlik, yorgunluk… e bunların hepsi regl belirtileri ile aynı
Benim bat 25 aralık kendimi dinlediğimde bi regl olacağım galiba diyorum bi hamileyim galibanasıl dayanacaz buna stres yapmamak elde değilllll
Katılıyorum cunku cocuk varken çok öfkelensen bile gıdemıyorsun mesela dün eşime aşırı öfkelendım kızdım bagrdım cagrdım kızım sesıme uyandı dısarıdan geliyor ses diye uydurmak zorunda kaldım evı terketmeye calstım ama o an durdum kaldım. Gurbetteyz suan. Cocuk uyuyor nereye gıdeyım nasıl gideyım. Basıt biseydı ama ben yorgunlugumdan delirdim ve patladım bana yardım etmemesine o an . Büyük şeyleri saymıyorum aldatmak sevgısızlk vs asla duramam tabiki ama öyle posta koymak bile zor cocuklu hayatta maalesef. Sadece Bir gün terkettim evigecen yıl sözde tabi aldım cantayı cocugu aldım alısverıse gdyrz dıye dolandım durdum arabayla 1saat abartmıyorum e bıde gurbettym mecbur döndümBak canım beni yanlış anlama boşanırım ilerde belki düşüncesi varsa bu çocuk işlerine hiç girme ilk önce evliliğini toparla sorunlarını çöz çocuk asla bitecek bir evliği kurtarmaz sadece zaman kazandırır ondada yıpranmanızla ve çocuğun arada kalması ile sonuçlanır bir de aşık olmadan sevmeden mi evlendin
Ben mutsusuzm pskolojik destek almam lazım sanırım hiç bir şey yapasım gelmiyor deli gibi yatmak istiyorum bitmişlik sendromu derler ya onun gibiKatılıyorum cunku cocuk varken çok öfkelensen bile gıdemıyorsun mesela dün eşime aşırı öfkelendım kızdım bagrdım cagrdım kızım sesıme uyandı dısarıdan geliyor ses diye uydurmak zorunda kaldım evı terketmeye calstım ama o an durdum kaldım. Gurbetteyz suan. Cocuk uyuyor nereye gıdeyım nasıl gideyım. Basıt biseydı ama ben yorgunlugumdan delirdim ve patladım bana yardım etmemesine o an . Büyük şeyleri saymıyorum aldatmak sevgısızlk vs asla duramam tabiki ama öyle posta koymak bile zor cocuklu hayatta maalesef. Sadece Bir gün terkettim evigecen yıl sözde tabi aldım cantayı cocugu aldım alısverıse gdyrz dıye dolandım durdum arabayla 1saat abartmıyorum e bıde gurbettym mecbur döndümyanı yine büyük bsy degıldı asla benm kecı inadım ama zor anam cocukla zorrr
Canım mesajların hepsini okuyamadım ama bunu kendine yapma eğer mutsuzsan çocuk fikrini ara vermelisin çok büyük bir sorumluluk hatta 1-2 ay eksiye düşüyorsun kendinle ilgilenemiyorsun ble. Genelde lohusalık son sendromu herkeste görülüyor ki sen mutsuzum diyorsun daha fazla olabilir sende önce psikolojini düzeltmelsnBen mutsusuzm pskolojik destek almam lazım sanırım hiç bir şey yapasım gelmiyor deli gibi yatmak istiyorum bitmişlik sendromu derler ya onun gibi
Yasayan cocugun var mi canim yoksa 2 gebeliginde sonlandi mi ? Kac haftalik kaybetmistin genetik test verdiniz miOlmadı konu açtım neden olmuyor diye 2 ay geçti 2 gebeligimde ilk denemede olmuştu
İşte bu hikayenin ana karakterleri çocuk oluyor tecrübeli yaşanmış bir şey zor ya sende inat yapma bacım çokKatılıyorum cunku cocuk varken çok öfkelensen bile gıdemıyorsun mesela dün eşime aşırı öfkelendım kızdım bagrdım cagrdım kızım sesıme uyandı dısarıdan geliyor ses diye uydurmak zorunda kaldım evı terketmeye calstım ama o an durdum kaldım. Gurbetteyz suan. Cocuk uyuyor nereye gıdeyım nasıl gideyım. Basıt biseydı ama ben yorgunlugumdan delirdim ve patladım bana yardım etmemesine o an . Büyük şeyleri saymıyorum aldatmak sevgısızlk vs asla duramam tabiki ama öyle posta koymak bile zor cocuklu hayatta maalesef. Sadece Bir gün terkettim evigecen yıl sözde tabi aldım cantayı cocugu aldım alısverıse gdyrz dıye dolandım durdum arabayla 1saat abartmıyorum e bıde gurbettym mecbur döndümyanı yine büyük bsy degıldı asla benm kecı inadım ama zor anam cocukla zorrr
Zaten olamamasının sebebinide kendime bağlıyorum vücudum ruhum hazır değil senin elinde diyorum mutlu et beni aşık et kendine tık yok içinin geçmişliği beni mahfediyor 27 yaşında ama 57 ye bedenCanım mesajların hepsini okuyamadım ama bunu kendine yapma eğer mutsuzsan çocuk fikrini ara vermelisin çok büyük bir sorumluluk hatta 1-2 ay eksiye düşüyorsun kendinle ilgilenemiyorsun ble. Genelde lohusalık son sendromu herkeste görülüyor ki sen mutsuzum diyorsun daha fazla olabilir sende önce psikolojini düzeltmelsn
Ben döngünün 19. Gunundeyim hâlâ bişi yok döngülerim uzun oluyo benim de sat 6 AralıkSen kaçıncı günündesin bende yumurtlamayı bekliyorum teste başladım 10. Gündeyim sat 14 Aralık
Bir ara banada öyle göründü amaBne çizgi görüyorum sanki
Sen nerelerdeydin bütün gün yoktunBir ara banada öyle göründü amayok ya sen nasıl gördün
Hayırlısıyla canımEderim canım hepinize ediyorum rabbim hayırlı sağlıklı bebişler nasip etsin cümlemize sanada kucağına almayı nasip etsin inşallah
İnşallahİnşallah bebiştir ya durumunuzun zorluğunı o kadar iyi anlıyorum ki bende 50 gündür regl olmadım çaresizce bekliuorum testlerim negatif
Canım okudum biraz yazdıklarını ama gerçekten cok buyuk denecek problemleriniz yok bu güzel bir sey. sevgililik dönemi yasamis miydiniz evlenmeden önce ? Genelde bu flört ve sevgili olma süreçleri kisa gecen ciftlerde evlendikleri ilk 1 2 yıl bu sekilde problemler daha fazla oluyor benim cevremde gözlemlediğim. Bence eşini sen yonlendirmelisin. Sende yazmissin ilk kadınım hayatindaki diye, nasil davranacak nasil yaklasacak bilmiyor belki. Sen ona sana nasil davransin istiyorsan oyle yaklas ki o da bunu ogrenip sana o sekilde gelsin. Mesela beni sev benimle ilgilen demek yerine bunu sen yap, karşılığını vermesini bekle. Vermezse o zaman yine güzel bir dille sana nasil davranmasini istedigini söyle.Şuan ağladığımı görse duramaz gelir gönlümü alır kedi yavrusuna dönüyor ben ne yapıyorum diyor aslında oda bilmiyor nasıl davaranacagını onun hayatında hiç olmamış ilk kadınıyım öyle açık degil konuşmaz nasıl olacak bilmiyorum
Iyi geceleeer, bende düşünüyorum yumurta takibi. Daha önce aşılama yaptırdım ama sadece yumurta takibi ile ilerlemedim. Bende merak ediyorum var mi hamile kalan acaba.Kızlar iyi geceler, hiç doktora yumurtlama takibi yaptırıp hamile kalan oldu mu?