- 1 Kasım 2024
- 481
- 174
-
- Konu Sahibi denizadamasal
- #5.741
yok canım yakın degıl gozuksun dıye zoom yaptımEvet çizgi görünüyor belli :)) ama biraz çizgiler birbirine yakın gibi başka test varmı elin de yap istersen hadi inşallah pozitiftir
Bencede kan ver çizgi belli çünkü değer küçük olduğu için silik çıkmış bebek yeni yerleşiyordur testin markası neydi bu son yaptığınızyok canım yakın degıl gozuksun dıye zoom yaptımbeklıcem artık kan verırım :)
Sabah yaptım negatif çıktı ben bu testlerden bişi anlamadım, ama ablamda olmasa hiç çıkmazdı 2 testin diyorBugün tekrardan test yaptinizmi siz
yok ya bıldııgn pozıtıff kan verceksın artık testlerle kafanı bulandırma :)Evet abla 2. Pozitif birini 7 gün önce yapmıştım birini de 2 gün kala dün yaptım yine pozitif çıktı. Mavi olan artımed idi güvenmek istemedim, pembe olan duratestinşallah boşuna heveslenmiyorumdur.
prodoctor canım :)Bencede kan ver çizgi belli çünkü değer küçük olduğu için silik çıkmış bebek yeni yerleşiyordur testin markası neydi bu son yaptığınız
İnşallah ya abla inşallahhyok ya bıldııgn pozıtıff kan verceksın artık testlerle kafanı bulandırma :)
Yalancı pozitifde göstermez o test ozaman vardır :))prodoctor canım :)
Senin yumurtlmn ne zmn cnmEvet doktor dedi 2 gün sonra gel sabahtan kan ver dedi
Her hamilelik ve belirti başkadır öncelikle bendeki sürekli acıkma mide ekşimesi ağızda metalik tat olmuştu rahîm ve sağ kasık ağrısı vardıCanlarım dün akşam yazdım ama konuşmalardan kimse farketmemiş hamile olan arkadaşlarımın belirtileri nelerdi bende de gecikme var
evet kuzum o yuzden eminim zaten pozitif çıktığından :) rabbım ısteyen herkese nasıp etsınnn sen ne zaman yapcaksın ya testYalancı pozitifde göstermez o test ozaman vardır :))
Abla ovulasyon testi yapmıyorum ama geçen ay 26 sı idi sat ım genelde çok şükür düzenlidir reglim ya 26 ya da 27 batım ama sanırım 7-13 arası yumurtlama dönemim uygulamaya göreSenin yumurtlmn ne zmn cnm
bıraz daha bekle canım reglın 2-3 gun gecıksın kan verebılırsın. bak benım suan 3 gun gecıkmem var vermedım kan. bu hafta pers ya da cuma ıcın vermeyı dusunuyorum cok sabırsızlanırsam yarın :) ama regl gecıkmesı şartAbla ovulasyon testi yapmıyorum ama geçen ay 26 sı idi sat ım genelde çok şükür düzenlidir reglim ya 26 ya da 27 batım ama sanırım 7-13 arası yumurtlama dönemim uygulamaya göre
Erken gebelik testimi normlmi kuzu hadi inşallah
Haklısınız, beklemekten başka çarem yok. Rabbim hayırlısı ile nasip eder inşallahhhbıraz daha bekle canım reglın 2-3 gun gecıksın kan verebılırsın. bak benım suan 3 gun gecıkmem var vermedım kan. bu hafta pers ya da cuma ıcın vermeyı dusunuyorum cok sabırsızlanırsam yarın :) ama regl gecıkmesı şart
Dediğin doğru abla ama adetime normalde 2 gün kala olmasına şaşırdım onun haricinde dediğin gibi 12 14 bunlar normalYumutlama illa 14gunde olck diye bişey yok kuzum kimisininki erken kimisininki geç oluyor benimki testlere gore 12.mesela
Çok mutlu oldum senin adına Rabbim bana da masip etsim iniallahEvet abla 2. Pozitif birini 7 gün önce yapmıştım birini de 2 gün kala dün yaptım yine pozitif çıktı. Mavi olan artımed idi güvenmek istemedim, pembe olan duratestinşallah boşuna heveslenmiyorumdur.
Benim bzen duzenszlik oldugu icin ben bekliyrm cnm ama goguslerim cok agridi iki gundr bugun yeni yeni gectiGöğüs ağrısı sol kasık ağrısı ve bacak ağrım var inşallah geç döllenmedir bende kan testi vericem yarın bakalım senin regl gecikiyormuydı hiç göğsün de hassasiyet varmı
İnşallah abla kesinleşirse çok daha mutlu olucam inşallah regl olmam da hayırlısı ile nasip olurÇok mutlu oldum senin adına Rabbim bana da masip etsim iniallah
Buydu canim cok tesekkurler :) senden de gorelim insAllahErken gebelik testimi normlmi kuzu hadi inşallahcok sevindim senin adina harika