- 4 Kasım 2024
- 357
- 95
- 28
-
- Konu Sahibi denizadamasal
- #5.681
O ne için cnmTükürük testi veren varmı
İşleme. Başlamak için testler yapılıyor biz hepsini bitirdik işte rahim filmi sperm testi vs vs oda bunnnla alakalı birşeymiş yeni başlanmış stres testi olarak geçiyor sabah erkenden bile içemeden yemeden dişlerini fırçalamadan gidip örnek veriyorsunO ne için cnm
Yok balım ben hiç bişey kullanmiyorum durup dururken oldu böyle bende yerleşme mi doue düşündüm yada çatlama mi ki diye düşündümPardon anlamadım canım , sen çatlatma olmadın mı ben çatlatma iğnesi için konuşyorum. Progeston kullanılmıyo musun? Kanamalar normal olmayabilir.
Ya sen ya biz
Benimde bayiliyorumm kiz çocuklarinaYa sen ya bizayy kiz bebeklere bayiliyorum hayalimdir ilk bebisimin kiz olmask
Sen aşilama tedavisinemi başlyrsnİşleme. Başlamak için testler yapılıyor biz hepsini bitirdik işte rahim filmi sperm testi vs vs oda bunnnla alakalı birşeymiş yeni başlanmış stres testi olarak geçiyor sabah erkenden bile içemeden yemeden dişlerini fırçalamadan gidip örnek veriyorsun
Gecikme olmadan mı test verdim kuzumSağlıkla ilerlesin inşallah.
Ben görüyorum valla . Bide şu ile ıslat bakalım kuruma çizgisi mi gidecek mi
Kan verdim canım
11. Günü 30,89
12.gün 60,14 ( eşim nöbete gidecek diye ben öyle bi baktırdım şimdi 2 günde bir gideceğim hatta 3 günde bir bile gidebilirim)
Doktor ayarlardım inşallah iyidir.
3 kuzum :)
2015 Li kızım var
2022 Li oğlum
Şimdide Allah nasip ederse 2025 Li bi minik fasulyem olacak :)
Canım bu tür davranışlarını devam ettirmemesini söyle, elini kaldırması sana çok kötü buna izin verme. Bu tür davranışları devam ettiriyorsa ben başka bir erkeğe çok yakışıklı desem ne hissedersin diye sor. Boşan demek zor ama böyle insanlar genelde ömür törpüsü oluyor ve şiddet giderek büyüyebiliyoe. Son olarak da para her zaman mutluluk getirmez bir süre sonra para hiç olurSelam kızlar biraz içimi dökmek istiyorum biraz da bana akıl verin istiyorum. Biliyorsunuz özel konular tanıdıklara anlatılmıyor. Eşim sık sık kalbimi kırıyor, nadiren özür diler çoğunlukla ben alttan alırım barışırız. Bosanma dusuncesi aklima geliyor ama sorunlar küslükler en fazla 1 gün sürüyor,haftada 1-2 kez bana bağırır, iyi günlerimiz de cok oluyor emin olamıyorum. Maddi durumu çok iyi, rahatım yerinde. Para da biraz mutluluk getiriyor açıkçası. Maddi durumu iyi olmasaydı katlanacağım biri değil. Uzun yıllardır evliyiz çocuk düşünmedim. Baktım bosanmıyoruz, son 2-3 aydır aramız da iyiydi. Cocuk denemelerine başladık. Bu ay da her günü değerlendirdik maalesef. Bugun esim yoldan geçen kızlarda ne güzeller dedi, disardayken hep insanları izler yorum yapar. Güzel kızlara zaten güzel diyip benim gururumu ayaklar altına alır. Ben de arabaya bindigimizde ona bağırdım bu sefer. Eliyle çeneme vurdu alttan ağzımı kapattı. Sizce bu tür kavgalar normal mi? Kesin bosanmali miyim? Hamileyken eşle kavga etmek çok yıpratıcı olmuyor mu, eğer hamileysem dusuncesi bile psikolojimi bozdu bugün.
Ben ilk kez senden duydum hangi hastanede bu test yapıyorlar. Forumda da hiç bahseden duymamıştımTükürük testi veren varmı
Hadi inşallah güzel haberler alırsınGünaydınnnn kızlarrr ve ablalarım,
Doktordan çıktım biraz önce, 2 gün daha bekleyip kan testinde emin olalım dedi regl olmazsan dedi, bir de yumurtan çatlamış dedi bu neden olur normal mirahmime baktık ultrasonla ama tam net birşey görünmüyor daha çok erken dedi inşallahhh perşembe günü kanda görünür de adet olmam. Sabırsızlıkta everest, evhamlıkta Nirvana olan bu kız kardeşinizden sevgilerle.. duanızı alırım
İnşallahhh Allah razı olsun.Hadi inşallah güzel haberler alırsın
Normal herkeste yumurtlama dönemi farklı oluyor. 14.gün değil de daha önce çatlamış.İnşallahhh Allah razı olsun.
Yumurtanın erken çatlamış olması normal mi bu ne demek o an sormayı unuttum doktora da? Bilgisi olan var mı acaba
Merhaba canım ben de kg almak ıcın fitnessa baslayacaktım ama benm agorlıklarım artacagı ıcın hoca plates önerdi nasipse Şubat'ta başlayacağım platese benm kayınvalıde gitsn deKızlar ben size bir şey soracağım. Biz normalde spor yapan bir çifttik eşimle. Ama bir süre ara verdik. ( çok uzun değil 2 hafta max) Şimdi eşim tekrar spora gidelim bugün diyoe ama benim adetim 9 gün gecikti bende gebelik varsa kötü etkiler mi diye düşünüyorum. Sizce havuz veya fitness nasıl etkiler? Bir fikri olan var mı? Yardımcı olan olursa çok sevinirim
Senin adetine daha vardi dimi kuzum iki gunmu bekle dedi sanaGünaydınnnn kızlarrr ve ablalarım,
Doktordan çıktım biraz önce, 2 gün daha bekleyip kan testinde emin olalım dedi regl olmazsan dedi, bir de yumurtan çatlamış dedi bu neden olur normal mirahmime baktık ultrasonla ama tam net birşey görünmüyor daha çok erken dedi inşallahhh perşembe günü kanda görünür de adet olmam. Sabırsızlıkta everest, evhamlıkta Nirvana olan bu kız kardeşinizden sevgilerle.. duanızı alırım
Ben de şaşırdım oğççdNormal herkeste yumurtlama dönemi farklı oluyor. 14.gün değil de daha önce çatlamış.Benim de mesela ya geç yumurtlama oldu ya da kist oluştu. Çünkü halen daha mens olmadım 9.gündeyim testlerde negatifim
Evet 2 güm kalmıştı ya ondanSenin adetine daha vardi dimi kuzum iki gunmu bekle dedi sana