Aralık-Ocak Ayı Gebelik Planlayanlar

Merhaba canım ben de kg almak ıcın fitnessa baslayacaktım ama benm agorlıklarım artacagı ıcın hoca plates önerdi nasipse Şubat'ta başlayacağım platese benm kayınvalıde gitsn de 😂. Gebelkk durumlarında ağırlık risk ama haberin olsun😍
Valla bugün de yaptım negatifti artık umudum kalmadı🥺 bari daha fazla kilo almayayım yavaş yavaş spora başlayayım😑 pilates bende yapıyordum ama hocamız ayrılmış işten o yüzden firness yüzme kaldı elimizde mecburi😂

Senem dolmadığı için yapamıyorum
Neden olmuyor diye bütün testelerimizi yaptırdık doktor en son aşılama dedi işte
Anladim canim sene dolmadan neden boyle acele ediyosun belki dogal yolla olur bence biraz daha zaman versen iyi olur kendine aşilama kolay bi surec değil ben 2sene oldu yeni yeni dusunyrm bu ara artik umudum klmadi cunku.

Anladim canim sene dolmadan neden boyle acele ediyosun belki dogal yolla olur bence biraz daha zaman versen iyi olur kendine aşilama kolay bi surec değil ben 2sene oldu yeni yeni dusunyrm bu ara artik umudum klmadi cunku.T
Testlerimizi erken bitirelim dedik sorum varsa tedavisini oluruz diye yaş var bide ilk çoçuk ailede erkem menopoz var araştırmak istedik 9 aylık evliyim ama nisana kadar bekleriz olmazsa eğer o şekilde yaparız

Anladim canim sene dolmadan neden boyle acele ediyosun belki dogal yolla olur bence biraz daha zaman versen iyi olur kendine aşilama kolay bi surec değil ben 2sene oldu yeni yeni dusunyrm bu ara artik umudum klmadi cunku.
Çok geri geliyor acaba tüplerimi kapalı diye ama normalmış sanırım

Canlarım dün akşam yazdım ama konuşmalardan kimse farketmemiş hamile olan arkadaşlarımın belirtileri nelerdi bende de gecikme var

Günaydınnnn kızlarrr ve ablalarım,
Doktordan çıktım biraz önce, 2 gün daha bekleyip kan testinde emin olalım dedi regl olmazsan dedi, bir de yumurtan çatlamış dedi bu neden olur normal mi 🤭 rahmime baktık ultrasonla ama tam net birşey görünmüyor daha çok erken dedi 🥹🥹🥰🥰inşallahhh perşembe günü kanda görünür de adet olmam. Sabırsızlıkta everest, evhamlıkta Nirvana olan bu kız kardeşinizden sevgilerle.. duanızı alırım 🥹🥹🥰🥰
Bugün tekrardan test yaptinizmi siz

Ovula diye bir erken gebelik testi yaptım 5 gün var çatlamanin 9.gunu artık kesin yoktur degilmi kızlar

Eklentiler

• IMG_20241224_130544.jpg
    IMG_20241224_130544.jpg
    173,6 KB · Görüntüleme: 27
  • IMG_20241224_125646.jpg
    IMG_20241224_125646.jpg
    44,8 KB · Görüntüleme: 26
  • IMG_20241224_125521.jpg
    IMG_20241224_125521.jpg
    37,1 KB · Görüntüleme: 27
Sol kasigi hic deme bir haftadan fazla cektim o agriyi simdi gcti cok sukur simdide srtm agriyo
Siz yakin zamanda test yaptrdinzmi
Gecikmemin 2.gü gününde yaptım negatifti Tekrar test yapmayada korkuyorum negatif çıkınla diye inşallah gebeliktendir ya sizin kaç gün gecikti.

X