-
- Konu Sahibi denizadamasal
- #5.721
4 gün gecikti canim benim adete 3gun kala erken gebelik testi yaptim negatif cikmisti bende persembe gunu kan testi vermeyi dusunyrm sende belirti varmiGecikmemin 2.gü gününde yaptım negatifti Tekrar test yapmayada korkuyorum negatif çıkınla diye inşallah gebeliktendir ya sizin kaç gün gecikti.
Canım ben yazışmaları okuyamadım da senin testin mi pozitiftiGünaydınnnn kızlarrr ve ablalarım,
Doktordan çıktım biraz önce, 2 gün daha bekleyip kan testinde emin olalım dedi regl olmazsan dedi, bir de yumurtan çatlamış dedi bu neden olur normal mirahmime baktık ultrasonla ama tam net birşey görünmüyor daha çok erken dedi inşallahhh perşembe günü kanda görünür de adet olmam. Sabırsızlıkta everest, evhamlıkta Nirvana olan bu kız kardeşinizden sevgilerle.. duanızı alırım
Göğüs ağrısı sol kasık ağrısı ve bacak ağrım var inşallah geç döllenmedir bende kan testi vericem yarın bakalım senin regl gecikiyormuydı hiç göğsün de hassasiyet varmı4 gün gecikti canim benim adete 3gun kala erken gebelik testi yaptim negatif cikmisti bende persembe gunu kan testi vermeyi dusunyrm sende belirti varmi
Hadi inşallah çok sevindim ya atın testi bakalım
Çok silik :) gorebilcekmisiniz bilmiyorum kizlar atayimHadi inşallah çok sevindim ya atın testi bakalım
Canm ben görüyorum ama çizginin çıkması gereken yer orasımı biraz yakın duruyo gibiÇok silik :) gorebilcekmisiniz bilmiyorum kizlar atayim
valla bekledıkce aynı yerde bu sekılde belırgınlesmyeye basladı :) bilemıyorum çıkması gereken yer orası degılse neden cıktıCanm ben görüyorum ama çizginin çıkması gereken yer orasımı biraz yakın duruyo gibi
Belki de orasıdır inan bilmiyorum canm ama yakın geldi banavalla bekledıkce aynı yerde bu sekılde belırgınlesmyeye basladı :) bilemıyorum çıkması gereken yer orası degılse neden cıktı
Ben gördüm canım inşallah vardırÇok silik :) gorebilcekmisiniz bilmiyorum kizlar atayim
amin canım beklicem zaten daha doktorum ancak 6 ocakta musaıt gorunuyor bakalım :) o zamana kadar Allah büyük :)Ben gördüm canım inşallah vardır
valla bekledıkce aynı yerde bu sekılde belırgınlesmyeye basladı :) bilemıyorum çıkması gereken yer orası degılse neden cıktı
Yukarıda benimde bir sorum vardı rica etsem bakar mısınızBelki de orasıdır inan bilmiyorum canm ama yakın geldi bana
ovulasyon testı yumurtlama zamanı gıbı ıkı cızgısı de belırgınlesıyorsa gebelık olabılır dıyorlar ama tabı emın olmak ıcın gebelık testı yap canımKızlar merhaba reglime bir gün var hafif ağrılarım batmalarımda var yunurtlamamı ovü testiyle de takip ettim baya silikleşmişti ama bugün öylsine yaptığım test koyu çıktı daha önce bunu yaşayan var mı fotoğraf ekleyeceğim üstteki iki hün önceki test alttaki bugünün
Günümün geçmesini mi beklesem daha fazla negatif görmek istemiyorum ama bana umut oldu teşekkür ederimovulasyon testı yumurtlama zamanı gıbı ıkı cızgısı de belırgınlesıyorsa gebelık olabılır dıyorlar ama tabı emın olmak ıcın gebelık testı yap canım
Onla ilgisi olduğunu düşünmüyorum cnm bence yarın bir kere test yap ve adetini bekle derim benimde bugunki testim negatif artık çıkacağını düşünmüyorum adeti beklycemGünümün geçmesini mi beklesem daha fazla negatif görmek istemiyorum ama bana umut oldu teşekkür ederim
Teşekkür ederimOnla ilgisi olduğunu düşünmüyorum cnm bence yarın bir kere test yap ve adetini bekle derim benimde bugunki testim negatif artık çıkacağını düşünmüyorum adeti beklycem
Evet doktor dedi 2 gün sonra gel sabahtan kan ver dediDoktormu 2 gun sonra kan testi ver dedi yine cikmayablr bence adetin ilk gunü sende belirti filan varmi
Evet çizgi görünüyor belli :)) ama biraz çizgiler birbirine yakın gibi başka test varmı elin de yap istersen hadi inşallah pozitiftirÇok silik :) gorebilcekmisiniz bilmiyorum kizlar atayim
Evet abla 2. Pozitif birini 7 gün önce yapmıştım birini de 2 gün kala dün yaptım yine pozitif çıktı. Mavi olan artımed idi güvenmek istemedim, pembe olan duratestCanım ben yazışmaları okuyamadım da senin testin mi pozitifti