-
- Konu Sahibi denizadamasal
- #5.661
Yarın tekrar bakıcam canımPek göremedim ben canım
2 3 kilo incir lazim yandıkYa allahım ne güldüm siz çok yaşayın kızlar ama yapacak bişey yok Bi ay açılıcaz mecbur
Canim naptin sen doktora gidecektinBende istiyorumda 400 tl sağlık ocağı yazarmı ne dersem
bnrm geçen ay 10 Hcg ile duratest gösterdi
İnşallah bi kaç gündür garip ağrılarım vardi yumurtaliklarimda hatta bugun sol tarafim oyle abarti igneler battiki kistim var diye korktum karnim şişti hastaneye gidicektim dinlenince geçti. Sersem gibiyim başım dönüyo gibide dönmüyo gibide ama yururken kasik agrim surekli var bide rahmimde kas segirmesi gibi biseyler oluyo gunlerdir.Onda daha net cikar ilk idrarla insallah guzel haberler verirsin
Merhabalar inşallah bu ay olmuştur da yaşadığınız için size sormak istedim böyle çok sık olmayan ara ara iğne batması gibi ağrılar mı bunlar ?İnşallah hamilesinizdir
Ben önceden bi gebelik yaşadım ama bebeğimi kaybettim. O zaman ilk belirtim kasık ağrısı olmuştu yürürken bacağıma vuruyordu şimdi de kasık ağrım var ama çok erken emin olamadım
Belirtiler arasına kahve falı da eklendi hadi hayırlı olsun
Çok haklısınızay o kdr umut dolu bi bekleyiş ki en ufak umut kirintisi bile mutlu olmaya yetiyo bu sureci yasaynlar anlar
Aynen öyle şimdiden sipariş vereyimde sonradan aman olmadı demeyeyimYa allahım ne güldüm siz çok yaşayın kızlar ama yapacak bişey yok Bi ay açılıcaz mecbur
Senin gecikme olmadi degilmi daha .inşallah Allah gonlunuze gore versin canimÇok haklısınızyarın 10 bucuk da randevum var. Çatlamak üzereyim ya yoksa ya yalancı test ise yine diye diye inanın uyuyamıyorum hala platformdayım
2 gün kaldı bekleyemem dedim eşime. O da sen nasıl nasıl rahat edeceksen dedi ben malesef çok sabırsızım ya böyle böyle öğrenicem ya da öğrenicem yaniSenin gecikme olmadi degilmi daha .inşallah Allah gonlunuze gore versin canim
Hadi inşallah yarin yazin mutlaka sonucu merakla bekliyorum2 gün kaldı bekleyemem dedim eşime. O da sen nasıl nasıl rahat edeceksen dedi ben malesef çok sabırsızım ya böyle böyle öğrenicem ya da öğrenicem yaniamin inşallah cümlemize inşallahhh rabbim güzel hayırlı haberler duyursun
İnşallah inşallahh Allah razı olsunHadi inşallah yarin yazin mutlaka sonucu merakla bekliyorum
Ya ahaha kız kuruyemişçilerde warAynen öyle şimdiden sipariş vereyimde sonradan aman olmadı demeyeyim
Gidemedim randevu aldım tam ovulasyon zamanına bide yumurtalıklarıma baktırırım dedimCanim naptin sen doktora gidecektin
Keske gitseydin canim beta takibinden sonra bir bakardi dr. Sonra yine giderdin. Iyi misin peki kanaman vs oldu muGidemedim randevu aldım tam ovulasyon zamanına bide yumurtalıklarıma baktırırım dedim
Yoğun pıhtılı siyah kanamam 3 gün çok geldi 2 günde normal adet gibi sonra devam etmediKeske gitseydin canim beta takibinden sonra bir bakardi dr. Sonra yine giderdin. Iyi misin peki kanaman vs oldu mu