Aralık-Ocak Ayı Gebelik Planlayanlar

Bende de aynı şekilde kasık ağrım var ve reglime daha 12 gün var sizde durumlar hala aynı mı acaba neden kaynaklanıyor
Birkaç kişi bana iltihap enfeksiyon olabilir dedi dün kesildi biraz yumurtlama dönemim bitti ben yumurtlama dönemi ağrısı diye düşündüm ama bugün akşam üzeri yine başladı böyle hafif hafif batmalar var bakalım hayırlısı nerdeyse 1 senedir deniyoruz ama nasip olmadı

İnşallah hamilesinizdir
Ben önceden bi gebelik yaşadım ama bebeğimi kaybettim. O zaman ilk belirtim kasık ağrısı olmuştu yürürken bacağıma vuruyordu şimdi de kasık ağrım var ama çok erken emin olamadım

Merhaba bana atabilir misiniz, kaçmaysa sonuç vermişti sizde?

Benimde 13 gün var daha umarım hamileyizdir ve sağlıcakla kucağımıza alırız

Merhaba öncelikle bu kadar olmasa da bende istemediğim durumlar içindeyim. Yani sizi bir nebze de olsa anlıyorum. Burada size hemen boşan 1 dk durma vs. Diyenler olacaktır. Ama hayat o kadar kolay değil maalesef. Öncelikle ekonomik özgürlüğünüz var mı? Boşandığınızda arkanızda dağ gibi duracak bir ailen var mı? Varsa elbette boşanmak mantıklı. Fakat boşandığınızda zorda kalıp hayatınız berbat olacaksa öncelikle kendinizi düşünmek zorundasınız. Evliliğinizi kurtarmaya bakın. Bir çift terapistine gidebilirsiniz. Ve erkeklerin kalbi yatak odasındadır. Bir de onaylanmak iyi hissettirilmek felan. Onu kendinize bağlamayı deneyebilirsiniz. Bazı şeyleri yoluna koymadan çocuğa yazık olur. (Ben evliliğimde çocuk yaptım ama bizde şiddet vs yoktu. Aile baskısı her işimize karışılması vs. Eşimde çok sinirli bir insan ama sınır koydum bana şiddet uygulayamadı. Bir çok şeye hala katlanıyorum. Çünkü biliyorum ki boşandığımda hiç bir şey daha iyi olmayacak. Çılgınca ama şuan 2. Çocuk düşünüyorum. Umarım hayat bizim içinde güzel olur. Ayrıca eşine nasıl davranırsan o da sana öyle davranır. Bağırmak çözüm değil. Net ol ve sınırlarını çiz. Seni kaybetmekten korksun. Vurursan giderim de :)) gidemesen de gideceğini sansın mesela

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…