- 27 Ekim 2024
- 45
- 15
- 33
-
- Konu Sahibi denizadamasal
- #5.621
İnşallahh lütfen dua edin Allah rızası için.Güzel sonuçlar alırsınız inşallah
Tüm güzel dualarımız seninle İnşallah en güzel haberlerle gelirsinİnşallahh lütfen dua edin Allah rızası için.
Ya besbelli başka test mutlka yap hemen güvenme ne olur ne olmaz canımKızlaaarrr
Lütfen biriniz benim gibi silik çizgiyi gördüğünüzü söyleyin lütfennn, 3 günüm kaldı bat'ıma çoook merak ediyorummmduratest markası bu da yalancı olamaz ya
Yarın deneyin yine çıkmazsa ertesi günde denersinizYani yarın 14. Gün çıkarmı acaba bugün test yaptım negatif di .iğnenin etkisi geçmiş olabilir mi bide normal test mi yapayım yoksa erken olan mi
Allah razı olsunnn inşallahhTüm güzel dualarımız seninle İnşallah en güzel haberlerle gelirsin
Yarın 11 de hastane randevum var inşallah güzel haberlerle dönerimYarın deneyin yine çıkmazsa ertesi günde denersiniz
En garantisi yarın hastaneye gidicemYa besbelli başka test mutlka yap hemen güvenme ne olur ne olmaz canım
İnşallah hamişizdirYarın 11 de hastane randevum var inşallah güzel haberlerle dönerimyorumunuz için teşekkür ederimmm
Bence senin dünkü testtede vardı biseyle gölge gibi söylemiştik hatırlarsan hadi inşallah bukez gerçekten vardırMutlaka yarın yapıcam kan vermeye de gidicem bundan 4 gün önce de vermiştim artımed pozitif çıkmıştı hatırlayan olur belkiama ondan sonraki test yapmıştım 2 tane onlar da negatif görünce pek hevesim kalmadı yarım saat önce yine yaptım böyle çıkınca hadi inşallahh dedim
canım klomen yumurta büyütmek için kullanılıyo sanırım yumurta takibi yapıcakDoktorda öyle dedi reglyken gel dedi bide progesteron bakılacak mış sonuca göre klomene basliycaz dedi nedir biliyomusunuz
Bende istiyorumda 400 tl sağlık ocağı yazarmı ne dersemBen sarı olanı kullanmıştım birazdan oğlumu doktora götüreceğim sağlık ocağına uğrayıp bende yazidrcam aldığımı atarım sana yine pembe olan yeni kutusu sanırım bilemiyorum
bnrm geçen ay 10 Hcg ile duratest gösterdiKızlaaarrr
Lütfen biriniz benim gibi silik çizgiyi gördüğünüzü söyleyin lütfennn, 3 günüm kaldı bat'ıma çoook merak ediyorummmduratest markası bu da yalancı olamaz ya
Ben de onu pek göremedim sizler gibi ne diyeyim inşallahhh vardır. İnşallahhh güzel haberler veririm rabbim hepimize nasip etsin inşallahhhBence senin dünkü testtede vardı biseyle gölge gibi söylemiştik hatırlarsan hadi inşallah bukez gerçekten vardır
Yaaaa bunu duyduğuma çok sevindimmm inşallahhhh benim de öyle oluurrr. Bilgi verdiğiniz için çok sağolunBende istiyorumda 400 tl sağlık ocağı yazarmı ne dersem
bnrm geçen ay 10 Hcg ile duratest gösterdi
Yapıcak birşey yok alıcaz ozaman, teşekkür ederimEwet yani 7 incirle havucun suyunu bitleştirince en fazla iki gün gider zaten taze yapıp içmemiz lazım Bi kilo alcaz yapcak bişe yok bizim burda kilosu 600 lira o gün yarım kilo aldım
Ben tşk ederimYapıcak birşey yok alıcaz ozaman, teşekkür ederim
Anaaa war kız ben gördümmKızlaaarrr