-
- Konu Sahibi denizadamasal
- #5.941
inşallah isteyen herkes güzel haberler alalım beraberTabiki var tek geceden hamile kalan bile var sabah donüceksen eğer nöbetten sabah değerlendir yoksa da yarın akşam değerlendir çatlamada yumurtlama kadar önemli merak etme testi tekrarla yarın çatlamış mi diye yumurta 24 saat canlı kalıyo hala şansın var merak etme yarın dahil 3 gün değerlendir sonra geri sayıma başlarsıninşallah güzel haberler alırsın
Evet canim olduCanim senin bebek kaybın olmus muydu sanki öyle bir konu hatırladım senin açtığın
İnşallah canım sen yine nöbet çıkışı değerlendirherşey nasip gerçekten sperm 5 gün bile yaşıyormuş allah bizim de yüzümüze güler umarım :)
İğneyle ilgili bilgim yok ama 4gunde hamilelik belirtisi olmazz malesef inşaallah sonucunuz olumlu olurOvitrelle vurduktan sonra çoğu kişide hamilelik belirtileri yaşanıyor iğnenin içinde beta olduğu için geçen ay vurduğumda kasık ağrısı göğüs hassasiyeti baş dönmesi gibi belirtiler yaşamıştım bu ay hiçbiri yok onu demek istedim
İnşallah canım doktorlar zaten 1 yıla kadar normal bakıyorlar artık hiçbir sorun yoksa eğer biz usteledikce stres etkiliyor malesef bak yazı paylaşıyorum oku canmEvet ya inşallah bu ay güzel haberler alırım 5 aydır deniyoruz korunma yöntemimde hap fln değildi ki vücudum anca toparlandı diyeyim üzülüyorum niye olmuyo diye
Bende akıntı yok. Kasık ağrım ara ara oluyor bugün bikez rahmimde batma hissettim ama sadece bikez oldu bakalım inşallah psikolojik değildir. Akıntım ayın 21 in de şeffaf su gibi geldi bidaha hiç akıntım olmadıSen de son durumlar nasılbugün kasıklarım hep ağrıdı ve bi anda rahmime kramp girdi gün boyuda aşırı derecede akıntım oldu her zamankinden fazla ve süt kesiği gibi
Yarın deneyin yine çıkmazsa ertesi günde denersiniz
Yarın deneyin yine çıkmazsa ertesi günde denersiniz
Bende bunlarda var sizdede oldumu Açlık hissi ağız kuruluğu ve çok az mide boşmus gibi bulantı . Bu sizin belirlilerinde hepsi bende var adete 4 gün varGebelik belirtilerim :
Öncelikle çatlmanın 6. Günü süt beyaz akıntı geldi , göğüslerim de sızlama ve acıma oldu ( emziriyorum ondan dolayı sandım ama farklıydı)
Kasık ağrılarım hep sol tarafta oldu , bir kez sağ tarafta hissettim şuan halen sol tarafta ağrı, yanma hissi ve batma hissi oluyor.
Çatlamanın 11 günü akıntı çoğaldı ve bembeyaz süt renginde akıntı gelmeye devam ediyor.
Sivilcelwrim çıktı , belki saçma gelir ama gözümde idrise denilen şey çıktı 2 gün önce, vücut ısım inanılmaz çok ( gün gece eşim sarıldı bu ne hayatım yanıyorsun dedi hatta) ve çatlamadan sonra yüzüm alev gibiydi halen daha alev gibi yanıyor sanki elleyince hissediyorum. WC ye çok fazla çıkıyorum, gaz arttı ve bugün 11. Gün idrarım koktu.
Heyecandan dağınık dağınık yazdım ama toplamak gerekirse.
Çatlamadan beri geçmeyen kasık batması , akıntı , yüzümde ateş , WC çok sık çıkma, gaz gibi belirtilerim oldu.
Yumurtlamam 9 aralık
Çatlamam 11 Aralık
İnşallah canm çok sağolİnşallah canım doktorlar zaten 1 yıla kadar normal bakıyorlar artık hiçbir sorun yoksa eğer biz usteledikce stres etkiliyor malesef bak yazı paylaşıyorum oku canm
Evet başladım 2. GündeyimEn yüksek ise benim de 28 i canım bu ay döngülerimiz hemen hemen aynı olucak takipte kalırız ovi testi yapıyormusun sende
Ohoooo o zaman ben 150 yaşındayım neler yaşandı27 yaşındayım ama bi tur hayata bindirdim 54 gibi bir şey oldum
1 gün ara vermek iyi tabi.. Bat ne zamandı? Sorduysam kusura bakma yaşlılığıma ver unuttumDün degerlendirdim bugün kalsın da yarın değerlendirelim dedim kasıklarımda falan hiç ağrı yok diye bekledim
En yüksek ise benim de 28 i canım bu ay döngülerimiz hemen hemen aynı olucak takipte kalırız ovi testi yapıyormusun sende
Hmm o zaman bugündüBu herkezde değişiyor maalesef önceki regldan 14 gün geriye saydiginda Ogün çatlama oluyor ve genelde çok yoğun ve uzayan akıntı geliyor
Geç mi kaldım kaçırdımmı acabaÜsteki dün daha koyu sanki acaba geçin kaldım çarşafımı 15 Aralık sat
Ay inşallah verimli olur banada da bu yaş dua edin o zaman banada güzel enerji verdiniz umarım gönlümüzden geçen herşey gerçek olurOhoooo o zaman ben 150 yaşındayım neler yaşandıilk kızıma senin yaşında hamile kalmıştım çok verimli bir yaştır kıymetini bilmelisin
Evet ya inşallah bu ay güzel haberler alırım 5 aydır deniyoruz korunma yöntemimde hap fln değildi ki vücudum anca toparlandı diyeyim üzülüyorum niye olmuyo diye
[/QUOT
Aynen bende agustos 1 den beri korunmayı bıraktık öncesi ilaçta kullanmadım
Dogru hatirladim demek ki. Kaybından sonra hic gebeligin oldu mu canım? Ne kadar zaman geçti üzerindenEvet canim oldu
Bende 2827 yaşındayım ama bi tur hayata bindirdim 54 gibi bir şey oldum
Olmaması için hiçbir neden yok pozitif ol hep lütfen yaşın daha çooook gençAy inşallah verimli olur banada da bu yaş dua edin o zaman banada güzel enerji verdiniz umarım gönlümüzden geçen herşey gerçek olur
Sen kaçıncı günündesin bende yumurtlamayı bekliyorum teste başladım 10. Gündeyim sat 14 Aralıkİnşallah gelir canm sen döngünün kaçıncı gunundesin