Aralık-Ocak Ayı Gebelik Planlayanlar

inşallah isteyen herkes güzel haberler alalım beraber

İğneyle ilgili bilgim yok ama 4gunde hamilelik belirtisi olmazz malesef inşaallah sonucunuz olumlu olur

Evet ya inşallah bu ay güzel haberler alırım 5 aydır deniyoruz korunma yöntemimde hap fln değildi ki vücudum anca toparlandı diyeyim üzülüyorum niye olmuyo diye
İnşallah canım doktorlar zaten 1 yıla kadar normal bakıyorlar artık hiçbir sorun yoksa eğer biz usteledikce stres etkiliyor malesef bak yazı paylaşıyorum oku canm

Eklentiler

• IMG_20241224_231400.jpg
    99,5 KB · Görüntüleme: 29
Sen de son durumlar nasıl bugün kasıklarım hep ağrıdı ve bi anda rahmime kramp girdi gün boyuda aşırı derecede akıntım oldu her zamankinden fazla ve süt kesiği gibi
Bende akıntı yok. Kasık ağrım ara ara oluyor bugün bikez rahmimde batma hissettim ama sadece bikez oldu bakalım inşallah psikolojik değildir. Akıntım ayın 21 in de şeffaf su gibi geldi bidaha hiç akıntım olmadı

Yarın deneyin yine çıkmazsa ertesi günde denersiniz
Yarın deneyin yine çıkmazsa ertesi günde denersiniz

Bende bunlarda var sizdede oldumu Açlık hissi ağız kuruluğu ve çok az mide boşmus gibi bulantı . Bu sizin belirlilerinde hepsi bende var adete 4 gün var

Ohoooo o zaman ben 150 yaşındayım neler yaşandı ilk kızıma senin yaşında hamile kalmıştım çok verimli bir yaştır kıymetini bilmelisin
Ay inşallah verimli olur banada da bu yaş dua edin o zaman banada güzel enerji verdiniz umarım gönlümüzden geçen herşey gerçek olur

Ay inşallah verimli olur banada da bu yaş dua edin o zaman banada güzel enerji verdiniz umarım gönlümüzden geçen herşey gerçek olur
Olmaması için hiçbir neden yok pozitif ol hep lütfen yaşın daha çooook genç ayrıca yumurta rezervin taze daha ne olsun benim tükenmek üzere belki de tükendi o kadar uzun zaman geçmiş ki hatırlamıyorum çok fazla yumurtlama çatlama günlerimi düşün fosilleşmeye başladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…