Aralık-Ocak Ayı Gebelik Planlayanlar

İğnenin etkisi 14 gün kadar sürebiliyor belirtiler muhtemelen yüklenen hcg hormonun etkisindendir. 2 gün daha bekleyin öyle test yapın
Yani yarın 14. Gün çıkarmı acaba bugün test yaptım negatif di .iğnenin etkisi geçmiş olabilir mi bide normal test mi yapayım yoksa erken olan mi

Amin inşallah balım inşallah güzel haberlerini bekliyorum inşallah hamilesin canım benim belirtin varmı peki

Yani yarın 14. Gün çıkarmı acaba bugün test yaptım negatif di .iğnenin etkisi geçmiş olabilir mi bide normal test mi yapayım yoksa erken olan mi
Erken gebelik testi yapın derim. Ben 14. Günümde öğrenmiştim gebeliği doğru çıkmıştı sonra kan testi verince. Doktorum da 14. Gün kesin sonuç demişti. Genelde 12. Günde yapanlar var onlar yanıltıcı olabiliyormuş. Güzel haberleriniz olsun

Kiz bende yarın test yapayım diyordum yarın 10. Gün gecikmem 4 gün daha bekleyim o Zaman

Allah sağlıkla nasip etsin inşallah ben de testlerinizdeki çizgileri gördüm kan verin her türlü çıkar

Şuan bende kaset test var yarın sabah mecbur onu yapacam cikmazsada artık bekliyecem yada ertesi gün erken gebelik testi yaparım

10. Gün çok erken test sonucu yanlış çıkabilir ama 14. Gün kesin sonuç veriyor güzel haberleriniz olsun
Amin inşallah canım benim Rabbim isteyen herkes e nasip etsin
Benim ki biraz garip aslında nasıl dkyceksin anlatayım hemen
4 gün gecikmem de azıcık kan geldi 9. Gün gecikmem de de geldi yani bugün ama bugün biraz 4 saat aralıkla geldi 3 4 defa azar azare1 ped i doldurmaz yani hamile olabilirmiyim bilmiyorum

Pardon anlamadım canım , sen çatlatma olmadın mı ben çatlatma iğnesi için konuşyorum. Progeston kullanılmıyo musun? Kanamalar normal olmayabilir.

Bana atabilir misin canim. Rabbim saglikli gebelikler versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…