-
- Konu Sahibi denizadamasal
- #5.601
Ya allahım ne güldüm siz çok yaşayın kızlar ama yapacak bişey yok Bi ay açılıcaz mecbur1 kilo da yetmez kio kadar cok inciri nerden bulcaz hakkaten ya. Pahali birsey bide.
Inciri ucuza satan bir yerden bulup toptan almak lazim nerden bulcaz o kadar inciri
Yani yarın 14. Gün çıkarmı acaba bugün test yaptım negatif di .iğnenin etkisi geçmiş olabilir mi bide normal test mi yapayım yoksa erken olan miİğnenin etkisi 14 gün kadar sürebiliyor belirtiler muhtemelen yüklenen hcg hormonun etkisindendir. 2 gün daha bekleyin öyle test yapın
Amin inşallah balım inşallah güzel haberlerini bekliyorum inşallah hamilesin canım benim belirtin varmı pekiİnşallahhh testi doğrularım yarın kadın doktoruna randevu aldım. 11 de gidicem inşallah güzel haberler duyarsam haber ederim sizlere de dua edin Allah rızası için kızlar ablalarım lütfenrabbim hayırlısıyla nasip eder inşallahh
Erken gebelik testi yapın derim. Ben 14. Günümde öğrenmiştim gebeliği doğru çıkmıştı sonra kan testi verince. Doktorum da 14. Gün kesin sonuç demişti. Genelde 12. Günde yapanlar var onlar yanıltıcı olabiliyormuş. Güzel haberleriniz olsunYani yarın 14. Gün çıkarmı acaba bugün test yaptım negatif di .iğnenin etkisi geçmiş olabilir mi bide normal test mi yapayım yoksa erken olan mi
Olmaz mıııı eğer yarın düşündğğüm gördüğüm gibi çıkarsa bi yazıcam belirtilerimi eğer yoksa psikolojikmiş dicemAmin inşallah balım inşallah güzel haberlerini bekliyorum inşallah hamilesin canım benim belirtin varmı peki
Kiz bende yarın test yapayım diyordum yarın 10. Gün gecikmem 4 gün daha bekleyim o ZamanErken gebelik testi yapın derim. Ben 14. Günümde öğrenmiştim gebeliği doğru çıkmıştı sonra kan testi verince. Doktorum da 14. Gün kesin sonuç demişti. Genelde 12. Günde yapanlar var onlar yanıltıcı olabiliyormuş. Güzel haberleriniz olsun
Allah sağlıkla nasip etsin inşallahMutlaka yarın yapıcam kan vermeye de gidicem bundan 4 gün önce de vermiştim artımed pozitif çıkmıştı hatırlayan olur belkiama ondan sonraki test yapmıştım 2 tane onlar da negatif görünce pek hevesim kalmadı yarım saat önce yine yaptım böyle çıkınca hadi inşallahh dedim
Güzel haberler al canım benimOlmaz mıııı eğer yarın düşündğğüm gördüğüm gibi çıkarsa bi yazıcam belirtilerimi eğer yoksa psikolojikmiş dicem
10. Gün çok erken test sonucu yanlış çıkabilir ama 14. Gün kesin sonuç veriyorKiz bende yarın test yapayım diyordum yarın 10. Gün gecikmem 4 gün daha bekleyim o Zaman
Şuan bende kaset test var yarın sabah mecbur onu yapacam cikmazsada artık bekliyecem yada ertesi gün erken gebelik testi yaparımErken gebelik testi yapın derim. Ben 14. Günümde öğrenmiştim gebeliği doğru çıkmıştı sonra kan testi verince. Doktorum da 14. Gün kesin sonuç demişti. Genelde 12. Günde yapanlar var onlar yanıltıcı olabiliyormuş. Güzel haberleriniz olsun
Amin inşallah canım benim Rabbim isteyen herkes e nasip etsin10. Gün çok erken test sonucu yanlış çıkabilir ama 14. Gün kesin sonuç veriyorgüzel haberleriniz olsun
İnşallah güzel haberlerle gelirim Allah razı olsunnnAllah sağlıkla nasip etsin inşallahben de testlerinizdeki çizgileri gördüm kan verin her türlü çıkar
İnşallahhhhGüzel haberler al canım benim
Pardon anlamadım canım , sen çatlatma olmadın mı ben çatlatma iğnesi için konuşyorum. Progeston kullanılmıyo musun? Kanamalar normal olmayabilir.Amin inşallah canım benim Rabbim isteyen herkes e nasip etsin
Benim ki biraz garip aslında nasıl dkyceksin anlatayım hemen
4 gün gecikmem de azıcık kan geldi 9. Gün gecikmem de de geldi yani bugün ama bugün biraz 4 saat aralıkla geldi 3 4 defa azar azare1 ped i doldurmaz yani hamile olabilirmiyim bilmiyorum
Bana atabilir misin canim. Rabbim saglikli gebelikler versinSelam kızlar ben bugün ufaktan regl olmaya başladım tam sökülmedi normalde günüm yarındı zaten yine sekmedi. En azından düzenli diye avunmak kaldı geriye
Bir sonraki ay akışına bırakacağım test mest yapıp kendimi strese sokmayacağım
Bu ay o kadar belirti yaşadım ki hepsi fos hiçbir anlamı olmayan her kadının yaşadığı ama kendini dinlemediğinde farkına bile varmayacağı şeylerdi. Özellikle kasık batması bir belirti değil. Bebekte âdette aynı. Zaten %50 ihtimal ya gebesin ya adetsin. O yüzden ben yumurta geliştirici hayıt şurubu aldım tekrar (kızıma bununla hamile kaldım isteyene özelden atarım )sonrası nasip..
Yessssss beee ! Evet pozitif bebegim sen hayal gormuyorsunKızlaaarrr
Lütfen biriniz benim gibi silik çizgiyi gördüğünüzü söyleyin lütfennn, 3 günüm kaldı bat'ıma çoook merak ediyorummmduratest markası bu da yalancı olamaz ya
Evet görüyorum bendeKızlaaarrr
Lütfen biriniz benim gibi silik çizgiyi gördüğünüzü söyleyin lütfennn, 3 günüm kaldı bat'ıma çoook merak ediyorummmduratest markası bu da yalancı olamaz ya
En kısa zamanda kan ver hayırlı olsun inşallahKızlaaarrr
Ayyyy inşallllaahhYessssss beee ! Evet pozitif bebegim sen hayal gormuyorsunguzel habeer
Allah razı olsunnn çokk teşekkür ederimm inşallahh yarın 11 e randevu aldım mutlaka görünecem doktoraEn kısa zamanda kan ver hayırlı olsun inşallah