- 1 Ekim 2024
- 387
- 179
- 29
-
- Konu Sahibi denizadamasal
- #5.561
Çok güzel canım için rahat olsun
Aynen gidicem bakim ya inşallah kotu bişey değildirOlabilir canım geçen ablamın da aynısı oldu onun ilişki sırasında kisti patlamış çok ağrı çekmiş en iyisi hastaneye gitmek daha iyi sonuç aldırsın
Benim de bata 5 gün var. İnanılmaz bir şişlik ve sol kasık ağrısı yaşıyorum batmalar oluyor hatta fazla ayakta kalırsam bacaklarıma vuruyor gibi oluyorKızlar bisey dicem adetime 6 gün var sol yumurtalığım çok kotü ağrı giriyo çıkıyo sanki igne batırıyolar karnımda şiş sanırım doktora gidicem. Sol tarafimda 2cm lik kistim vardı ona mı bişey oldu acaba
Benimkide öyle ama yumurtaligimda olmasi korkuttu biraz normalde boyle olmazdı kanama falanda yok ama karnımda şiş kist patlayincada şişlik oluyo diye biliyorum korktum bi açıkçasıBenim de bata 5 gün var. İnanılmaz bir şişlik ve sol kasık ağrısı yaşıyorum batmalar oluyor hatta fazla ayakta kalırsam bacaklarıma vuruyor gibi oluyor
Birtane yumurta kisti var 28 mm olmuş catlamamiş o geçer 1 ay içinde dedi ayrıca bir kist daha var o küçüktü büyümüş bir kere patlamıştı büyük ihtimalle yine aynısı olucak doğum kontrol hapı ile baskılama ya çalışıcam dedi ve çok ilgili bir doktor ocakta tekrar kontrol edicek zaten eşim yok işi gereği Şubat'ta gelincede tüp bebek yapıcaz sanırımCanim neden 3 ay ? Nasil bir kistmis ki 3 ay bekle ve ilac kullan dediler. Sanırım özele gidiyorsun. Bence bu ay regl olduğunda devlet hastanesine görünmeni tavsiye ederim. Kist görüldüğü ay tedaviye ara veriliyor sadece. 3 ay fazla uzun geldi bana.
Hiç bilmiyorum, zorunlu kürtajdan sonra bir kere kontrole gittim sonra 2 regl gitmedim bende kist var mı yok mu bilemiyorum o yüzden. Yani açıkçası ilk hamile kaldığımda aynı böyle hissediyordum ama kürtajdan sonra sürekli farklı farklı belirtiler gösterdiğim için yorum yapamıyorumBenimkide öyle ama yumurtaligimda olmasi korkuttu biraz normalde boyle olmazdı kanama falanda yok ama karnımda şiş kist patlayincada şişlik oluyo diye biliyorum korktum bi açıkçası
Zorunlu kurtajı neden olmuştun canım olumsuz bir durum mu vardıHiç bilmiyorum, zorunlu kürtajdan sonra bir kere kontrole gittim sonra 2 regl gitmedim bende kist var mı yok mu bilemiyorum o yüzden. Yani açıkçası ilk hamile kaldığımda aynı böyle hissediyordum ama kürtajdan sonra sürekli farklı farklı belirtiler gösterdiğim için yorum yapamıyorum
Canım öncelikle yaşadığın tüm talihsizlikler için üzgünüm. Kötü giden bir evlilikte yapılan en büyük hata o evliliğe çocuk yapmaktır. Üstelik evliliğinde de asla bir kadının kabul etmemesi gereken şeyler yaşarken.Selam kızlar biraz içimi dökmek istiyorum biraz da bana akıl verin istiyorum. Biliyorsunuz özel konular tanıdıklara anlatılmıyor. Eşim sık sık kalbimi kırıyor, nadiren özür diler çoğunlukla ben alttan alırım barışırız. Bosanma dusuncesi aklima geliyor ama sorunlar küslükler en fazla 1 gün sürüyor,haftada 1-2 kez bana bağırır, iyi günlerimiz de cok oluyor emin olamıyorum. Maddi durumu çok iyi, rahatım yerinde. Para da biraz mutluluk getiriyor açıkçası. Maddi durumu iyi olmasaydı katlanacağım biri değil. Uzun yıllardır evliyiz çocuk düşünmedim. Baktım bosanmıyoruz, son 2-3 aydır aramız da iyiydi. Cocuk denemelerine başladık. Bu ay da her günü değerlendirdik maalesef. Bugun esim yoldan geçen kızlarda ne güzeller dedi, disardayken hep insanları izler yorum yapar. Güzel kızlara zaten güzel diyip benim gururumu ayaklar altına alır. Ben de arabaya bindigimizde ona bağırdım bu sefer. Eliyle çeneme vurdu alttan ağzımı kapattı. Sizce bu tür kavgalar normal mi? Kesin bosanmali miyim? Hamileyken eşle kavga etmek çok yıpratıcı olmuyor mu, eğer hamileysem dusuncesi bile psikolojimi bozdu bugün.
Boyle bir evlilige cocuk getirme dusuncesini kafanizdan atin. Cocuk evliligi duzeltmez. Aksine daha da zorlastirir sizin esiniz bu yuku kaldirabilir mi? Yaninizdayken baska kadinlara bakip bu sekilde konusmasina ragmen nasil maddi durumu iyi diye katlanabiliyorsunuz ?Selam kızlar biraz içimi dökmek istiyorum biraz da bana akıl verin istiyorum. Biliyorsunuz özel konular tanıdıklara anlatılmıyor. Eşim sık sık kalbimi kırıyor, nadiren özür diler çoğunlukla ben alttan alırım barışırız. Bosanma dusuncesi aklima geliyor ama sorunlar küslükler en fazla 1 gün sürüyor,haftada 1-2 kez bana bağırır, iyi günlerimiz de cok oluyor emin olamıyorum. Maddi durumu çok iyi, rahatım yerinde. Para da biraz mutluluk getiriyor açıkçası. Maddi durumu iyi olmasaydı katlanacağım biri değil. Uzun yıllardır evliyiz çocuk düşünmedim. Baktım bosanmıyoruz, son 2-3 aydır aramız da iyiydi. Cocuk denemelerine başladık. Bu ay da her günü değerlendirdik maalesef. Bugun esim yoldan geçen kızlarda ne güzeller dedi, disardayken hep insanları izler yorum yapar. Güzel kızlara zaten güzel diyip benim gururumu ayaklar altına alır. Ben de arabaya bindigimizde ona bağırdım bu sefer. Eliyle çeneme vurdu alttan ağzımı kapattı. Sizce bu tür kavgalar normal mi? Kesin bosanmali miyim? Hamileyken eşle kavga etmek çok yıpratıcı olmuyor mu, eğer hamileysem dusuncesi bile psikolojimi bozdu bugün.
Kese gelişimi durmuştu canım boş gebelik yaşadım yani maalesef.Zorunlu kurtajı neden olmuştun canım olumsuz bir durum mu vardı
Bu da hafif var gibi erken testinizide yarın yapın varsa ondada çıkar benceMerhabaa kızlar şansımı deneyeyim dedim D denizadamasal sat 18 kasım bat: 28 aralık (düzensiz ama böyle girelim)
Kızlar son üç gündür bir regl ağrısı var gelip kayboluyor kasık batmam ve kasık ve yumurtalık yanmam var. Sabah test yaptım ama pek bir şey çıkmadı. Göğüs hassasiyetim yok regl olurken oluyordu. Sadece Bir yumurtalıkta pcos görünümü var, tekrar yumurtluyor olabilir miyim? Değerlendireyim mi?
Testimi de bakayım, yorumlarınıza ihtiyacım var. :) erken gebelik yapmadım acaba onu mı yapsam
Benimde 6 günüm var dün bendede sol kasık bütün gün sızladı karnimda şiş ama bende kist yok adet yaklaşıyor diye sanırımKızlar bisey dicem adetime 6 gün var sol yumurtalığım çok kotü ağrı giriyo çıkıyo sanki igne batırıyolar karnımda şiş sanırım doktora gidicem. Sol tarafimda 2cm lik kistim vardı ona mı bişey oldu acaba
Canim çok teşekkür ederim detayli yazdigin icinCanım yarım litreden biraz fazla suya 7-8 tane inciri bölüp at 2 tane de orta boy havuç ama ayrı ayrı haşlayacaksın ikisini bir karıştırarak haşlama suyunu koy Kaynadıktan sonra işte incire at diğer tencereye havucu at kısık ateşte inciri 15 dakika havucu 20 dakika kaynatacaksın ılıdıktan sonra yani ne çok soğuk ne de çok sıcak olacak ikisini birbirine karıştı cam Bir sürahiye onu Sabah akşam iç yani Adetken ya da değilken fark etmiyor ben reglimi bekliyorum bittikten sonra başlayacağım onun harici de yumurtlama gününe kadar günde 2 havuç tüketeceğim yumurtlamadan sonraki gün de bir muz bir avokado günlük tüketeceğim yumurtlamadan önceki dönemde havuç yumurtanın kalitesini arttırıyor yumurtlamadan sonraki dönemde muzla avakado da rahim duvarını kalınlaştırıp bebeğim tutunmasını sağlıyor gebelik gerçekleşirse Ay çok uzun yazdım ama anlaşılabilir olsun diye
Öncelikle böyle bir adamdan çocuk yapma derim ne demek dışardaki kadına bakmak ve sana şiddet uygulamak şiddetin büyüğü küçüğü olmaz şimdiden bunu diyen bir adam sen hamilik sürecinde neler yapar maddiyatı değil de adamlığı önemli bana göre senin aşşalanmanı veya şiddet görmenin önüne para ile geçemez ki yapma bunu kendini derim ilk defa burada birine umarım hamile değilsindir diyorum üzgün ama şimdiden böyleyse ilerde daha kötü olur (o sana vurduğunda keşke bir tanede sen geçirseydin) psikolojini bozmasına izin vermeSelam kızlar biraz içimi dökmek istiyorum biraz da bana akıl verin istiyorum. Biliyorsunuz özel konular tanıdıklara anlatılmıyor. Eşim sık sık kalbimi kırıyor, nadiren özür diler çoğunlukla ben alttan alırım barışırız. Bosanma dusuncesi aklima geliyor ama sorunlar küslükler en fazla 1 gün sürüyor,haftada 1-2 kez bana bağırır, iyi günlerimiz de cok oluyor emin olamıyorum. Maddi durumu çok iyi, rahatım yerinde. Para da biraz mutluluk getiriyor açıkçası. Maddi durumu iyi olmasaydı katlanacağım biri değil. Uzun yıllardır evliyiz çocuk düşünmedim. Baktım bosanmıyoruz, son 2-3 aydır aramız da iyiydi. Cocuk denemelerine başladık. Bu ay da her günü değerlendirdik maalesef. Bugun esim yoldan geçen kızlarda ne güzeller dedi, disardayken hep insanları izler yorum yapar. Güzel kızlara zaten güzel diyip benim gururumu ayaklar altına alır. Ben de arabaya bindigimizde ona bağırdım bu sefer. Eliyle çeneme vurdu alttan ağzımı kapattı. Sizce bu tür kavgalar normal mi? Kesin bosanmali miyim? Hamileyken eşle kavga etmek çok yıpratıcı olmuyor mu, eğer hamileysem dusuncesi bile psikolojimi bozdu bugün.
Eşim evde şuanda yapamam ama belki yarın erken test yaparım bugün hastaneye çıkmışken vula life diye erken test vardı onu aldımSağlıkla ilerlesin inşallah.
Ben görüyorum valla . Bide şu ile ıslat bakalım kuruma çizgisi mi gidecek mi
Kan verdim canım
11. Günü 30,89
12.gün 60,14 ( eşim nöbete gidecek diye ben öyle bi baktırdım şimdi 2 günde bir gideceğim hatta 3 günde bir bile gidebilirim)
Doktor ayarlardım inşallah iyidir.
3 kuzum :)
2015 Li kızım var
2022 Li oğlum
Şimdide Allah nasip ederse 2025 Li bi minik fasulyem olacak :)
Hayat şartların boşandığında da normal devam edebilcekse bir gün bile katlanma yok maddi özgürlüğün yoksa ne yap et hayatını kurtar ve yine boşan ve aklın varsa asla çocuk yapmaSelam kızlar biraz içimi dökmek istiyorum biraz da bana akıl verin istiyorum. Biliyorsunuz özel konular tanıdıklara anlatılmıyor. Eşim sık sık kalbimi kırıyor, nadiren özür diler çoğunlukla ben alttan alırım barışırız. Bosanma dusuncesi aklima geliyor ama sorunlar küslükler en fazla 1 gün sürüyor,haftada 1-2 kez bana bağırır, iyi günlerimiz de cok oluyor emin olamıyorum. Maddi durumu çok iyi, rahatım yerinde. Para da biraz mutluluk getiriyor açıkçası. Maddi durumu iyi olmasaydı katlanacağım biri değil. Uzun yıllardır evliyiz çocuk düşünmedim. Baktım bosanmıyoruz, son 2-3 aydır aramız da iyiydi. Cocuk denemelerine başladık. Bu ay da her günü değerlendirdik maalesef. Bugun esim yoldan geçen kızlarda ne güzeller dedi, disardayken hep insanları izler yorum yapar. Güzel kızlara zaten güzel diyip benim gururumu ayaklar altına alır. Ben de arabaya bindigimizde ona bağırdım bu sefer. Eliyle çeneme vurdu alttan ağzımı kapattı. Sizce bu tür kavgalar normal mi? Kesin bosanmali miyim? Hamileyken eşle kavga etmek çok yıpratıcı olmuyor mu, eğer hamileysem dusuncesi bile psikolojimi bozdu bugün.
Canim eger test yapmak istemiyorsan beklemekten baska caren yok malum. Ama bence test yapip ona göre dr.a gorunmelisin. Adet söktürücü verebilir hcg baktiktan sonra. Bir defa bende böyle birsey yasamistim. Reglim gecikti 50.gune falan dayanmisti bizde istanbula gitmistik gezmeye orda günlük 20bin adım attigim ilk gunun aksamina bir basladi benim reglim
Ay gerçekten mi, çok teşekkür ederim hayatım bir umut belki çok düşüktür değer erkene bakmam gerekirBu da hafif var gibi erken testinizide yarın yapın varsa ondada çıkar bence
Anladim canim insallah güzel seyler olsun hayatlarimizdaBirtane yumurta kisti var 28 mm olmuş catlamamiş o geçer 1 ay içinde dedi ayrıca bir kist daha var o küçüktü büyümüş bir kere patlamıştı büyük ihtimalle yine aynısı olucak doğum kontrol hapı ile baskılama ya çalışıcam dedi ve çok ilgili bir doktor ocakta tekrar kontrol edicek zaten eşim yok işi gereği Şubat'ta gelincede tüp bebek yapıcaz sanırım