- 16 Eylül 2024
- 1.676
- 1.013
- 48
- Konu Sahibi denizadamasal
-
- #5.421
Sen bilirsin canim ama bence strese sokma kendini. Düşük bir degerle öğrendin zaten. Artmasi için zaman vermen gerekiyor. Merak etme yükselir inşallah. Verdin mi kan ?Normalde dün verdim , yarın vermem gerekiyor ama ben bugün vereceğim tekrar çünkü . Eşim nöbetçi yarın en azından 1 günlük artışa bakacağım. Sonra 2 günde bir devam edeceğim. Allah’ın izniyle de güzel güzel artıcak. Ekim - Kasım da pozitif gördüm bir sürü hemde yalancıydı
Allah razı olsun canm senden uzun uzun yazmışsın çok sağol inşallah hiç ihtiyaç duymadan gebe kalırım rabbim isteyen herkese nasip etsinCanim ovülasyon doneminde biraz daha yüksek cikar. Yumurtlama günlerinde daha da yükselir. Yaptığımız ovülasyon testleri lh hormonunu buluyor ya mesela o yükselince yumurtlama var demek oluyor.
Bence sen sekreterin soyledigine takilma. Regl doneminde düşük cikar ovülasyon döneminde biraz yükselir. Sen gebe vs degilsin degerin bence eger ovülasyon döneminde isen normal. Veya kötü denecek bir deger degil. Daha yüksek olanlar da var çünkü.
Klomen yumurta gelistirme ilaci 5 gün iciyorsun sonra gidiyorsun muayene oluyorsun yumurtalarinin boyutunu takip ediyorlar. En son da catlatma ignesi veriyorlar. Aşılama yapiliyor veya kendiniz degerlendirin diyorlar
Ne demek canim birbirimize destek olmak güzel sey buradaAllah razı olsun canm senden uzun uzun yazmışsın çok sağol inşallah hiç ihtiyaç duymadan gebe kalırım rabbim isteyen herkese nasip etsin
Ewet bencede takip etmek en sağlıklısıDene canım ben inanmıyorum ya bu kürlereama ovi testi çok iyi bence takip etmek daha kolay benim uygulama ile test arasında 5 gün fark vardı
25 Aralık gerçekten yumurta büyütüp çatlatıyo herkes çok memnun sayısız insan o şekilde kalmış inanarak yapmak lazım amaBende negatifi görürsem bende incir havuç kürüne başlayacağım. Senin bat ne zaman?
Amin canm inşallahNe demek canim birbirimize destek olmak güzel sey burada
İnşallah aminnn isteyen hepimiz hamile kalırız da bebislerimizi saglikla dünyaya getirip kucağımıza alırız.
Gercekten yapabileceklerimiz sınırlı elimizden geleni yapip gerisini Allaha birakiyoruz İnşallah geciktirmez rabbim
Stresten yada kullandığın Bi ilaç geciktiriyo olabilir cnmHala regl olmadim aklimi cildiricam yaaaa test de negatif
Canim selam bunlari sana normal dr receteli mi yazdi ?Okdar çok varki ben doktorun yazdığını kullanıyorum daha bitince hepsi değiştirecem bende hepsi bir arada olan varsa ondan alacagim şuan kullandiklarm bunlar magnezinc olan magnezyum
Yook ben yavrum ilac falan da kullanmiyorum son iki aydir kullanidgim tek ilac folik asitStresten yada kullandığın Bi ilaç geciktiriyo olabilir cnm
Canim neden 3 ay ? Nasil bir kistmis ki 3 ay bekle ve ilac kullan dediler. Sanırım özele gidiyorsun. Bence bu ay regl olduğunda devlet hastanesine görünmeni tavsiye ederim. Kist görüldüğü ay tedaviye ara veriliyor sadece. 3 ay fazla uzun geldi bana.Beni tekrar listeden çıkara bilirsiniz 5 gün femara kullanımına rağmen hiç yumurta gelişmemiş yumurta gelişimi olsaydı 28 Aralık'ta mikroçip aşılama yapılacaktı nasip deilmis ayrıca kist oluşmuş 3 ay boyunca doğum kontrol hapı başlandı geride kalan yarışmacı arkadaşlara başarılar
Tam tarifi nedir ne zaman baslanmali bu küre canim ?25 Aralık gerçekten yumurta büyütüp çatlatıyo herkes çok memnun sayısız insan o şekilde kalmış inanarak yapmak lazım ama
Bence bir hafta bekleyin net olsun hoş ben böyle düşünüp 50 gündür hasta olmuyorum dndnndndkızlar ben gecikmemin 1. günü yaptım negatifti bugün 4. günüm gecikmemde sizce varsa çıkarmı artık
Kac gun gecti kuzum seninHala regl olmadim aklimi cildiricam yaaaa test de negatif
bugun ıtıbarı ıle 2 gün dahaKac gun gecti kuzum senin
benim de 4 gün geçti ama 1. gün negatifti şu an yapıp yapmama konusunda kararsızımbugun ıtıbarı ıle 2 gün daha
kızlar ben gecikmemin 1. günü yaptım negatifti bugün 4. günüm gecikmemde sizce varsa çıkarmı artı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?