Aralık-Ocak Ayı Gebelik Planlayanlar

Çok şükür böyle devam eder inşallah 2 günde bir veririm artık
Bence de canım çok artışa bakmak gereksizz. Zaten muayeneye gittiğinde drun yıne beta da bakar oma göre muayene ile yorumlar. Senin 2. Mi kuzum 3 mü? 3.ye anneliği tadacagım gb bsy yazmıstn sanki

benim de 4 gün geçti ama 1. gün negatifti şu an yapıp yapmama konusunda kararsızım
Canım sonuctan kacamazsın bence yapmalısın yumurtlamandan az cok eminsen baksana öğrenmeyince de hayallere kapılır sonra dha cok uzulmek var negatfse hadi bence yap ve sonuca göre alıstır kendini epey gecikmişsin

Tam tarifi nedir ne zaman baslanmali bu küre canim ?
Canım yarım litreden biraz fazla suya 7-8 tane inciri bölüp at 2 tane de orta boy havuç ama ayrı ayrı haşlayacaksın ikisini bir karıştırarak haşlama suyunu koy Kaynadıktan sonra işte incire at diğer tencereye havucu at kısık ateşte inciri 15 dakika havucu 20 dakika kaynatacaksın ılıdıktan sonra yani ne çok soğuk ne de çok sıcak olacak ikisini birbirine karıştı cam Bir sürahiye onu Sabah akşam iç yani Adetken ya da değilken fark etmiyor ben reglimi bekliyorum bittikten sonra başlayacağım onun harici de yumurtlama gününe kadar günde 2 havuç tüketeceğim yumurtlamadan sonraki gün de bir muz bir avokado günlük tüketeceğim yumurtlamadan önceki dönemde havuç yumurtanın kalitesini arttırıyor yumurtlamadan sonraki dönemde muzla avakado da rahim duvarını kalınlaştırıp bebeğim tutunmasını sağlıyor gebelik gerçekleşirse Ay çok uzun yazdım ama anlaşılabilir olsun diye

Canım sonuctan kacamazsın bence yapmalısın yumurtlamandan az cok eminsen baksana öğrenmeyince de hayallere kapılır sonra dha cok uzulmek var negatfse hadi bence yap ve sonuca göre alıstır kendini epey gecikmişsin
geç dölenme filan olduysa dedim ama bu kadar zaman da da çıkar herhalde artık

Stres kaynaklı olabilir mi? Bebek beklentisinin stresi sivilce yapmış da olabilir. Benim de çoğu stres aslında bence

Evanora E eylulesma babylovee kızlar bir fikriniz var mı acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…